Gaumes lieta, kādam patīk parastajos 1.6 utt liet benzīnu tupi.
Kādam 1.8T un jaudu celt un tiešām izbaudīt jaudu.
Un ir tdi kam patīk tas motors un ceļ augšā un brauc.
Gaumes lieta, kādam patīk parastajos 1.6 utt liet benzīnu tupi.
un ko izmantoji lai saliimeetu atpakal?runcisedgars32 wrote: ↑03.12.2018, 23:11Kausē vaļā ar fēnu vaļā.
Pats sev krāsoju un jaucu visu ārā.
Nu ja! Es jau domaaju vizuaali uzlabotruncisedgars32 wrote: ↑03.12.2018, 23:12Gaumes lieta, kādam patīk parastajos 1.6 utt liet benzīnu tupi.
Kādam 1.8T un jaudu celt un tiešām izbaudīt jaudu.
Un ir tdi kam patīk tas motors un ceļ augšā un brauc.
Ja nemaldos ar stikla līmi. Bet būšu laukos paskatīšos.
Nah lukturus jāsačakarē? Lēts šķūnings kas tā arī izskatās, pēc lēta šķūninga; ļoti labi iet kopā ar ar baloniņu nopūstiem pakaļas lukturiem un skaļu, svilpjošu izpūtējuruncisedgars32 wrote: ↑03.12.2018, 10:17Ieliec miglu un nokrāso priekšējās lampas melnas, un protams var ielikt lampu mīzējus.
Ja protams nemāki izjaukt un salikt, tad protams sačakarē. (tava problēma)
Es domāju ka runa iet par diy risinājumu, viņa golfam aizmugurē taču ir hella smoked
Par šo var diskutēt ilgi un dikti.msh wrote: ↑04.12.2018, 17:10Lukturiem uz mašīnas fona ir jāizceļas. Golfam es atļāvos uzkāpt uz tonēto pakaļas lukturu grābekļa, jo golfs ir sarkans, bet lukturi - pieskrūvēti. Tikmēr savam audī par tonētiem lukturiem es nekad neesmu pat domājis, jo tas ir pelēks, un melni lukturi izskatītos pēc dixsas. Ar priekšējajiem tas pats - pieķēzītie lukturi, iespējams, piestāvētu gaišai mašīnai - bet nu parasti visiem baloniņu karaļiem mašīnas ir tumšas, un gala rezultāts![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest