motora parliksana un registracija
-
- Been thanked: 1 time
motora parliksana un registracija
Sveiki,nu lieta tada,ka bija man 1.6 karbulis un degvielas dardzibas deel parliku iesakumam uz 1.6 dizeli,NU man tgd ir jaregistre kaa 2 pakapes parbuve.jaaizbrauc uz boksu,dzekiapskatisies stiprinmajumus un jamaina teh pase un tt.tacu pa to visu vini grib atkaast 40 ls,vai seit nav kads ar kura palidzibu varetu so lietu nokartot letaak?paldies
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana
-
Re: motora parliksana un registracija
kas tur smiekligs?ka vinu var dabut roka?
Satiksmes ministrijā.Ja nezini kas ir Gerhards,izmanto googli.
-
ak tas calis,Nu ja tgd jau visi raustas jo csdd jau izdraza par sito,bet veel jau ir blats,pats zinu kur,vienigi patalak jaripo un nezinu kas un ka ar to registresanu,un taa nav telefona saruna.Taa jau ir ar nezinamiem neviens neriskee.
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
tava gadijuma nav vis 2pakapes parbuve , bet gan 1 pakapes parbuve, lidzarto tev nav jamaksa 40ls , bet gan daudz mazak
man parregjistracija izmaksaja 21ls ar santimiem, tas bija tad kad PVN bija 18%, tatad tagad tas maksa nedaudz vairak
man parregjistracija izmaksaja 21ls ar santimiem, tas bija tad kad PVN bija 18%, tatad tagad tas maksa nedaudz vairak
-
nu itka zvaniju uz csdd un tur man pateica sadu summu,ja neesmu parklausijies.visi kronsteini,viss naak standartizets,nekas netiek taisits no jauna un tt
Ir ir šada summa, ap 40 ls grozijās, augustā pārsēdos uz dīzeļa
Pārliki motoru? Tev gadījumā pirmstam nebija 2.0 benzīns?
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
-
- VW: Golf 2 GTI
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
-
- VW: Golf
- Been thanked: 49 times
par šo jautajumu var jau gramatas rakstit.atbilde ir tada,ja paveiksies vari neregistret vispar un tapat skati iziesi atkarigs no inspektora,ja atstasi 020 karbu ir iespeja uz 1 pakapes registraciju,ar 02A jau velk uz proektu,bet ari var paveikties un pieregistres ka 1 pakapes
Liec un nakoša skate uzzinasi
Liec un nakoša skate uzzinasi
tel. 22347143
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kur tu šito visu izrāvi? Nē nu par to ka apskati var teorētiski iziet ar nereģistrētu pārbūvi [ne šajā gadījumā], tam vēl ticu, bet kāds kārbai sakars ar pārbūves pakāpi? Ja 02A kaut kā spētu ietekmēt pārbūves reģistrāciju, tad tikai tā, ka vienas otrās pakāpes pārbūves vietā būtu jāraksta divi projekti - bet tā kā šobrīd jājamzirdziņš ir motors, tad kārbai jāiet cauri, galu galā p'n'p risinājums.
Bet vispār tu laikam neizlasīji ko cilvēks uzrakstīja - nākamajā apskatē būs sekss pēc pilnas programmas, labākajā gadījumā viens divnieks, sliktākajā divi - benzīnnieku, kur motortelpā atrodas TDI, neizlaidīs...
Tas ko var riskēt mēģināt darīt - censties piereģistrēt tikai degvielas veida maiņu, bet nekur nav garantija ka tas nepārvērtīsies otrās pakāpes projektā.
Bet vispār tu laikam neizlasīji ko cilvēks uzrakstīja - nākamajā apskatē būs sekss pēc pilnas programmas, labākajā gadījumā viens divnieks, sliktākajā divi - benzīnnieku, kur motortelpā atrodas TDI, neizlaidīs...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Kārba ietekmē, jo automātiski ir trošu kulise un visticamāk hidro sajūgs.msh wrote: ↑28.11.2018, 18:02Kur tu šito visu izrāvi? Nē nu par to ka apskati var teorētiski iziet ar nereģistrētu pārbūvi [ne šajā gadījumā], tam vēl ticu, bet kāds kārbai sakars ar pārbūves pakāpi? Ja 02A kaut kā spētu ietekmēt pārbūves reģistrāciju, tad tikai tā, ka vienas otrās pakāpes pārbūves vietā būtu jāraksta divi projekti - bet tā kā šobrīd jājamzirdziņš ir motors, tad kārbai jāiet cauri, galu galā p'n'p risinājums.
Bet vispār tu laikam neizlasīji ko cilvēks uzrakstīja - nākamajā apskatē būs sekss pēc pilnas programmas, labākajā gadījumā viens divnieks, sliktākajā divi - benzīnnieku, kur motortelpā atrodas TDI, neizlaidīs...Tas ko var riskēt mēģināt darīt - censties piereģistrēt tikai degvielas veida maiņu, bet nekur nav garantija ka tas nepārvērtīsies otrās pakāpes projektā.
Cik man zināms, ir tikai viens auto, no kura der trošu kulise uz mk2 1:1
-
- VW: Golf
- Been thanked: 49 times
Ja piepisties,tu vispar neiziesi ar tadu swapu,kulises maiņa,pedaļu partaisišana,lidz ar to ari bremžu sistemas parbuve jo vakumniks cits stav,stures kollonas parbuve jo stiprinas pie pedaļiem,pa ceļam vel pusrami drošvien no mk3 ieliksi lai nevibre,bremzes kadas lielakas)
tel. 22347143