El. Logs
El. Logs
Aizmugurē sāna logs nogāja uz leju un nenāk augšā, mehānisms nav salūzis, kādam ir kāda ideja kā lai dabū augšā?
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: El. Logs
Noskrūvē stiklu no mehānisma, uztum augšā, uzstutē ar pagali un meklē kur vaina. Vai nu vadi/slēdži ja nepienāk spriegums vai motorīts beigts.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Motorītim vajadzētu būt vietai, kur ielikt kautkāda izmēra * atslēgu un viņu vienkārši uzskrūvēt augšā.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Otrā pusē jau ir atstutēts, te izrādijās ka viens vadiņš pie durvju enģes bijasapiests un nebija kontakta biški palociju un aizgāja, atkal strādā
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Būtu forši ja būtu, bet nav vēl tādus gadījies redzēt, tajā skaitā mk3 pacēlājiem.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Viena no idejām sākumā arī bija uzskrūvēt bet jā, nevareju atrast neko ko varētu pagriezt.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nav logu motoriņiem tādas fīčas - kāda iksa pēc taisīt motoriņiem vēl vienu vājo vietu, retai vajadzībai, procesam, kas tāpat prasa iejaukšanos ar instrumentiem lai izjauktu durvi? Jujubokars ir sajaucis ar lūku - tā ir lūka, kam noņem vienu plastmasas gabaliņu un tur apakšā ir seškantis, ar kuru var aizskrūvēt lūku ciet.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Emm, jā, jānoņem motorītis ir nost, tad motorīša vietā ar atslēdziņu var skrūvēt kā tik vajag.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."