Galvas blīves maiņa
Galvas blīves maiņa
Sveiki,
Pie sava Mk4 Golfa tiku salīdzinoši nesen un jau no iegādes bīža bija dažas problēmas, kuras lielā mērā atrisināu, bet ir aizdomas par lielāku problēmu, kuru vajadzēs novērst servisā - bojātu galavs blīvi, man ir aizdomas par šadu problēmu, jo ik pa laikam, kad dzinējs ir iesilis pa izpūtēju sāk nākt biezi balti dūmi - visticamāk iztvaikojis dzesēšanas šķidrums. Mani interesē kur būtu iespējams šādu dzinēja remontu veikt un aptuvenās izmaksas.
Paldies jau iepriekš.
Pie sava Mk4 Golfa tiku salīdzinoši nesen un jau no iegādes bīža bija dažas problēmas, kuras lielā mērā atrisināu, bet ir aizdomas par lielāku problēmu, kuru vajadzēs novērst servisā - bojātu galavs blīvi, man ir aizdomas par šadu problēmu, jo ik pa laikam, kad dzinējs ir iesilis pa izpūtēju sāk nākt biezi balti dūmi - visticamāk iztvaikojis dzesēšanas šķidrums. Mani interesē kur būtu iespējams šādu dzinēja remontu veikt un aptuvenās izmaksas.
Paldies jau iepriekš.
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Re: Galvas blīves maiņa
Vai dzeses šķidrums arī zūd? Vai tikai ir dūmi?
EDIT: Kas par dzinēju?
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
#KKPDLV
-
- VW: MK4 GTI TDI ARL
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Dūmi pēc kā smaržo/garšo? Saldi?klaus wrote: ↑26.10.2018, 14:06Sveiki,
Paldies jau iepriekš.
Dzesēšanas šķidrums varbūt ir nedaudz pazudis, dažus rītus atpakaļ bija nedaudz salda smarža dūmiem, citreiz vairāk pēc nesadeguša benzīna. Nav arī jūtama kompresijas noplūde un jaudas zudums cilindriem. Dzinējs ir AGZ.TheRandominators wrote: ↑26.10.2018, 16:02Vai dzeses šķidrums arī zūd? Vai tikai ir dūmi?
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Mitrā un vēsā laikā par bieziem baltiem dūmiem var noturēt arī pašu parastāko tvaiku, kas rodas izpūtējam uzsilstot un tur esošajam kautkādam kondensātam izgarojot.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Dūmi ir bijuši arī siltākā laikā pēc 1h ilga brauciena, tikai ievērojami mazāk. Kā arī motors iesilst līdz 90 celsija grādiem pēc desmit minūšu braukšanas un augšējā radiatora caurulē nav spiediena arī pēc ilgākas braukšanas.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu tad neķer kreņķi un netraucē mašīnai darboties, ja vien dūmi nesmird pēc sadegušas eļļas vai arī regulāri garākos gabalos lietotam motoram neparādās "puņķi" uz eļļas korķa, spiediens dzeses sistēmā, cirkulācijas problēmas vai kāds katls nepārtrauc strādāt.

Šausmīgi veca bilde, ko izmantoju par uzskates materiālu - normāla motora dūmi rudens laikā.

Šausmīgi veca bilde, ko izmantoju par uzskates materiālu - normāla motora dūmi rudens laikā.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Laikam pie vainas mitrie laikapstākļi, galvenokārt mazo gabalu braukšana un kāds caurums izputējā
- Attachments
-
- Izskatījās biezāki nekā bildē
- 708BE703-49FB-4A41-BDE6-90B94FA213AA.jpeg (869.96 KiB) Viewed 1741 times
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Vetsiit, tie nav dūmi. 
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
#KKPDLV
#KKPDLV
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tie tiešām nav dūmi. Man ar remdenu motoru paātrinoties uz šosejas ātrumiem, golfam gar aizmugures stiklu virpuļo baltu dūmu vērpetes...
Tas viss ir pilnīgi normāli - degvielai sadegot rodas galvenokārt CO un ūdens tvaika formātā - zemākās temperatūrās pie zemākām izpūtēja temperatūrām tie tvaiki var pagūt sākt izpūtējā kondensēties, kļūstot par redzamiem garaiņiem, un tas ir pilnīgi normāli. Vēl, ja liekas ka vajadzētu kūpēt mazāk, jo "lūk tai mašīnai gandrīz neko nevar redzēt!" - vēl ir, teiksim, tāda nianse ka kāds 1.9 ķīselis brīvgaitā patērē 0,5 litrus degvielas stundā, manam 2.0 vemsis rēķināja, neatceros, laikam 1,4 litrus stundā, tādam VR5 būs vēl vairāk - ko tas nozīmē praktiski - ka ūdens tvaiks izdalās proporcionāli patēriņam un tāds ķīselis stāvot pie sarkanās gaismas kūpēs 3x mazāk nekā blakus stāvošs 2.0 benzīns.
Šis jautājums par kūpošām mašīnām aktualizējas katru gadu rudenī, gluži tāpat kā pie pirmajiem saliem forumos parādās tofiki par nelecošiem vai mirstošiem ķīseļiem...
Šis jautājums par kūpošām mašīnām aktualizējas katru gadu rudenī, gluži tāpat kā pie pirmajiem saliem forumos parādās tofiki par nelecošiem vai mirstošiem ķīseļiem...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā