SPAMS
Re: SPAMS
1. Noteiktās teritorijās, it īpaši centrā aizliegt iebraukt miskastēm bez euro4 kā minimums. Kā tas ir normālās valstīs. Automātiski atkritīs mašīnu skaits, vismaz centrā .Latvijā to ļoti jutīs. Agrāk vai vēlāk tas notiks.
2. Bezmaksas sabiedriskais transports, kuros tiek uzraudzīts, lai nebrauc bomži, narkomāni, alkoholiķi, papildus pieturu izbūve.
Un vispār, kopš maijā nopirku velosipēdu, es tik tiešām nesaprotu kāpēc pilsētās dzīvojošie cilvēki nebrauc ar velo. Labi, es ikdienā braucu ar mašīnu Cēsis-Jugla-Cēsis bet tā, kad bija atvaļinājums tad pieķēru sevi , ka braukāju pa Cēsīm pārsvarā ar velo, pat ja šeit nav nekādi nenormālie sastrēgumi.
2. Bezmaksas sabiedriskais transports, kuros tiek uzraudzīts, lai nebrauc bomži, narkomāni, alkoholiķi, papildus pieturu izbūve.
Un vispār, kopš maijā nopirku velosipēdu, es tik tiešām nesaprotu kāpēc pilsētās dzīvojošie cilvēki nebrauc ar velo. Labi, es ikdienā braucu ar mašīnu Cēsis-Jugla-Cēsis bet tā, kad bija atvaļinājums tad pieķēru sevi , ka braukāju pa Cēsīm pārsvarā ar velo, pat ja šeit nav nekādi nenormālie sastrēgumi.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Bļin, ja nebūtu man jau 2 nebraucoši auto, sāktu kravāties šim pakaļ
Nezinu kā citiem, bet priekš manis interesantākā Mk3 modifikācija (aiz CityStromer, protams
)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 0c7b43583a
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
neko nesaprotu,kas taa par uzparikti motortēlpā???zipo93 wrote: ↑14.10.2018, 20:43Bļin, ja nebūtu man jau 2 nebraucoši auto, sāktu kravāties šim pakaļNezinu kā citiem, bet priekš manis interesantākā Mk3 modifikācija (aiz CityStromer, protams
)
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
fokume wrote: ↑14.10.2018, 20:301. Noteiktās teritorijās, it īpaši centrā aizliegt iebraukt miskastēm bez euro4 kā minimums. Kā tas ir normālās valstīs. Automātiski atkritīs mašīnu skaits, vismaz centrā .Latvijā to ļoti jutīs. Agrāk vai vēlāk tas notiks.
alkaholiķi
man ka suga besi tie velopisēdisti ,viss butu ok ja viņi cilvēcīgi mācētu braukt ,katru dienu kādu aprijušos redzu minamies ,un tādus
kas no noteikumiem vispār neko nesajēdz.
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
Es domāju par tiem, kuri iekāpjot aardaas, gruustaas, apmiizhaas.utt
Tie nemakuligie velosipēdisti ir policijas problēma. Es patiesībā, piekristu arī tam, ja velosipēdistiem būtu jāsamaksā kaut kāda apdrošināšanas summa, pienemsim, 10eur gada un to nevarētu izdarit tie , kuri nav nokartojusi to velo testu iekš CSDD (protams tas tests neattiektos uz tiem, kuriem jau ir kaut kādas vadīšanas apliecības) Ja ķer , ka nav apdrošināts vai nav tiesības , tad maksā, pieņemsim, 50eur soda naudu. Kaut kā tā. Ātri vien tas tiktu sakārtots.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Bet kur Tu rautu budžetu bezmaksas sab. transportam?fokume wrote: ↑14.10.2018, 20:301. Noteiktās teritorijās, it īpaši centrā aizliegt iebraukt miskastēm bez euro4 kā minimums. Kā tas ir normālās valstīs. Automātiski atkritīs mašīnu skaits, vismaz centrā .Latvijā to ļoti jutīs. Agrāk vai vēlāk tas notiks.
Ar ričuku var ātri pārvietoties, jā, bet kkad novembrī no rīta pa tumsu un lietu braukt ir anāli + ja brauc ātrāk par 2km/h uzreiz visa mugura netīra, jo no pakaļas riteņa met augšā dubļus n shit. Ja ir sauss laiks, tad tā nebūt nav slikta ideja.
Nomainot Nilu?arniks8 wrote: ↑14.10.2018, 21:41Bet kur Tu rautu budžetu bezmaksas sab. transportam?
Ar ričuku var ātri pārvietoties, jā, bet kkad novembrī no rīta pa tumsu un lietu braukt ir anāli + ja brauc ātrāk par 2km/h uzreiz visa mugura netīra, jo no pakaļas riteņa met augšā dubļus n shit. Ja ir sauss laiks, tad tā nebūt nav slikta ideja.
Norge ziemā ļoti daudzi brauc ar velo.
jā, tur cilvēki aprīko savus velo ar to, ko šeit, Latvijā,daudzi uzskata par nevajadzīgu savām mašīnām.
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
Last edited by fokume on 14.10.2018, 22:10, edited 1 time in total.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu paga - ja tev mašīnai nav jumts, tad tak arī lietus laikā ir sūdīgi, ko?
Ja tavs velosipēds nav piemērots lietošanai apstākļos kas nav "sausa, silta svētdiena", tā ir tava problēma, un nevis "velosipēds sūc" - jeb tev arī liekas pieņemami pārvietoties ar mašīnu kas sagatavota rallijam vai folkreisam, tāpat kā tev liekas pieņemami pārvietoties ar velosipēdu, kas nokonfigurēts sportam?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
No sākuma vajag vēl parūpēties lai tādi arniki sāktu izvēlēties normālus velosipēdus, un turīgu pilsētnieku attieksme pret velosipēdu kā tādu izmainītos, lai tas netiktu redzēts kā sporta inventārs, kam jāatbilst attiecīgai modei. Grozies kā gribi, bet labāka pilsētas velosipēda par bromptonu nav - toties kaut kādi tur kalnieši tajā sarakstā atrodas apakšā. Tu prasīsi - kāda starpība? Nu bik starpība ir, vai tu sēdi ar daudzmaz taisnu muguru un vari paskatīties uz aizmuguri, vai mērkaķa pozā, galva uz leju, pakaļa gaisā, un uz aizmuguri neredzi neko - kā arī tas, vai robu pārslēgšana ir viegla, vai tikai kustībā un ar jūtamu fizisku spēku.fokume wrote: ↑14.10.2018, 21:16Tie nemakuligie velosipēdisti ir policijas problēma. Es patiesībā, piekristu arī tam, ja velosipēdistiem būtu jāsamaksā kaut kāda apdrošināšanas summa, pienemsim, 10eur gada un to nevarētu izdarit tie , kuri nav nokartojusi to velo testu iekš CSDD (protams tas tests neattiektos uz tiem, kuriem jau ir kaut kādas vadīšanas apliecības) Ja ķer , ka nav apdrošināts vai nav tiesības , tad maksā, pieņemsim, 50eur soda naudu. Kaut kā tā. Ātri vien tas tiktu sakārtots.
par cik es braucu arī pa meža takām, grants ceļiem, es izvēlējos "kalnieti", jo ar kalnieti es pabraukšu gan pa mežu, šoseju, granti un pilsētu. es ar saviem 173 un 84kg nekādu baigo diskomfortu neizjūtu.
-
Bezjēdzīga utopija, nekas vairāk. Tātad, aizliegsim tiem, kas nav turīgi, iebraukt dižās pilsētas centrā - cik daudz mašīnu mazāk tur iebrauks - 20% mazāk? Mazāk? Dižās pilsētas centrs kā reiz latvijā ir tas punkts, kur procentuāli visvairāk desmitgadīgu un jaunāku mašīnufokume wrote: ↑14.10.2018, 20:301. Noteiktās teritorijās, it īpaši centrā aizliegt iebraukt miskastēm bez euro4 kā minimums. Kā tas ir normālās valstīs. Automātiski atkritīs mašīnu skaits, vismaz centrā .Latvijā to ļoti jutīs. Agrāk vai vēlāk tas notiks.
...un tas vienalga neizslēdz ka tu ieraudzīsi dižās pilsētas centrā kādu mk2....
-
Meža takas jau kā reiz ir tā vide, kur var braukt praktiski ar jebkuru velosipēdu, kuram ir vismaz trīs robu rumba...
tā jau vairāk nav braukšana.msh wrote: ↑14.10.2018, 22:14Meža takas jau kā reiz ir tā vide, kur var braukt praktiski ar jebkuru velosipēdu, kuram ir vismaz trīs robu rumba...Jep, tieši tā, kā rietumos to darīja ar praktiski jebkuru velosipēdu, pirms uznāca tā kalniešu mode; tāpēc arī sheldonbrown.com ir vismaz vairāki apraksti no rūdītiem jeņķu velosipēdistiem, kas savulaik daudz močījuši pa tādām vietām ar 20" salieķiem...
![]()
pamēģini šitiem iestāstīt, ka viņi ir lohi un viņiem jābrauc ar 20'' salieķiem.
https://www.youtube.com/watch?v=VUj6lf6myAA