Nee
SPAMS
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: SPAMS
Nop, čoma ģimenē tāds ir, ļoti OK auto. PROTAMS, es nezinu cik labs ir tas no rumbulas ko es tur iemetumsh wrote: ↑11.10.2018, 12:17x-taipā arī nav?
Nezinu gan cik tas jaguārs dzīvē ir patīkams, jo "dzīve" sastāv ne tikai no braukšanas, bet arī remontiem - reta marka, rets modelis, lietotu detaļu piedāvājums gan jau švaks - cilvēkam kurš grib pirkt mašīnu par pāris štukām varētu būt svarīgi ka šad un tad nav servisā jāatstāj četrciparu summiņa...![]()
No šrota var vajadzēt kādu salona detaļu vai virsbūves paneli
https://www.ss.com/lv/transport/spare-p ... -one-auto/
21 gab uz detaļām, vairāk kā pietiekoši. Visādus salona knibuļus un sūdiņus ganjau ka var pasūtīt no ebay.
Dilstošās daļas un filtri maksā kapeikas. Ok, nomirs kāda spole, 50eur jauna. Nedomāju, ka izmaksas tur salasās lielākas kā piecos gados ar golfs dīzeļa sprauslu un turbīnu remontiem, jo būsim reālistiski, visiem Golf 4 odometrs iet otro riņķi.
man kadreiz baigi patika šitie, bet peerkot jaatliek ap 1.5k motora kapitalkai 
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... ekppc.html
Liekas, ka šis jau vairāk kā gadu tirgojas.
Tas Raudi šprices visiem kadreiz bija, arī tiem MB autobūves šedevriem, gan arī Ferrari, Porsche 911 par kuru visi mīž karstu.
Man asocējās ar vecajiem BMW sešu cilindru motoriem, kuriem, jau tajos laikos galvas 100 reiz jau bija slīpētas.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Amerikānis bez V8 ir gayfokume wrote: ↑11.10.2018, 20:45man kadreiz baigi patika šitie, bet peerkot jaatliek ap 1.5k motora kapitalkai

-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
TheRandominators wrote: ↑11.10.2018, 13:00Būsim atklāti. Autiņi, kas būtu spējīgi nobraukt 20-25 gadus, sen jau vairs netiek ražoti.
Nejauciet "spēj" ar "ražotājs paredzējis". Tālajos astoņdesmitajos kaut kāds septiņsimtais volviķis bija ražotāja paredzēts būt labs 18 gadus - siermašīna 8 gadus - audī deva B3 10 gadu caurrūsēšanas garantiju, tātad ražotājs to mašīnu bija paredzējis kādiem padsmit gadiem - realitātē viņi dzīvo vismaz 30, pie noteikuma ka neiznīcina, vai arī īpašnieks neizdomā ka nav vērts tērēt 500 eiras 300 eiru vērtas mašīnas remontam. 20 gadus pie mums izvilks arī nullto gadu mašīnas - C5 ar garantiju, C6 gan jau arī, pie noteikuma ka 10-15 gadu vecumā kāds būs pārvācis motoru.
Ā, un četrkāršais komunist - par tām mega anālajām špricēm - nordiks jau vienu momentu pieminēja - K-jeti ir atrodami iekš 30-40 gadus veciem ferrari un porsche, kamēr KE-jetu tu atradīsi +/- jebkurā 30 gadus vecā MB, kuram ir šprice, vienalga vai tur būs 4, 6 vai 8 katli. Kā arī - skatoties objektīvi - tā šprice ir labāka par to tehnisko risinājumu, kas pumpē tava 1.6 nemotora katlos degvielu - un nav īpaši sliktāka arī par TDI ar sūkni, gan tehniskajā risinājumā, gan detaļu ilgmūžībā - tik vien ka KE jetam pietrūkst tā viena momenta, kas ir TDI - nav tā situācija "eu, vecais, tev jāliek KE-jetu, nenormāli ieseksosi centu, tev tikai būs jāsamaksā man daži simti rubuļu!" - problēma ir tajā, ka neviens nejēdz tās šprices diagnosticēt, regulēt un remontēt - bet nejēdz, jo atšķirībā no ķīseļu braucējiem, kuriem var noslaukt apaļas summiņas, tie kas ieķēruši kaut ko ar KE-jetu, lielākoties negrib un/vai nav spējīgi atļauties pirkt detaļas - jauna lambda, tas pa lielam varētu būt griesti - es pat stiliņa plašumos zinu labi ja 1-2 keksus, kas jebkad būtu mehāniskajai špricei pirkuši jaunas sprauslas [~50 eiras gabalā] - tāpēc arī nav motivācija skrūvētājiem to apgūt.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
mk1 jau ir izmiruši un mk2 ir uz izmiršanas robežas, bet mk3 aktīvi mirst, tik vēl pagaidām viņi ir bik atlikušies. Bet tevis nosauktās sarunas būs iespējamas tikai puišeļu aprindās, kas nebūs braukuši ar neko vecāku par to pašu mk4 un mk5. Tevis nosauktais variants varētu notikt ja nebūtu pseidoekoloģijas problēmas - tad iekš mk7 nebūtu mazāku motoru par 2.0, un būtu tāda versija kas sauktos R36, un varbūt arī R40. A tā izbraucot tomēr ir bik starpība, ja vienai mašīnai vajag turbīnu lai tā spētu to, ko otra spēj bez turbīnas.TheRandominators wrote: ↑11.10.2018, 12:57Es tomēr MK4 vēl ieliktu pie golfiem un teiktu, ka pie tiem golfi bet arī beidzas.
Bet atceroties kādu no piektdienas bazariem kādā stāvvietā, tas viss ir pārejošs. Lai paiet vēl dekāde, tad jau MK1 būs uz izmiršanas robežas, mk2 būs "Oldskūls nemirst", mk3 (ja nesapūs) būs pilns ar PD swapiem un mk4 būs "modernā klasika" un visi cepsies par mk6/7, ka tie jau ir uz steroīdiem uzsēdināti praktiski Passāti!
-
Do it! Do it now!
-
Jā, iekš B2 passāta. B3 passātam ir saderība ar B4 passātu, mk3 golfu, B3/B4 audī.