SPAMS
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Re: SPAMS
Runājot par "zilo" laulībām, iepazīstamies ar programmu, jo nez kāpēc daudzi ir tieši šo jautājumu pārpratuši. Nekur nav teikts, ka grib atļauj laulības, bet gan izveidot kopdzīves reģistru neatkarīgi no dzimuma. Tieši tāpat bija kaut kāda reklāma pa radio, kur izskanēja vārds pederasti, nu, neesmu es dzirdējis, ka kāds gribētu atbalstīt pedofiliju. Un tieši tā ir problēma, tekstam pārskrienam ātri pāri, neiedziļinoties, noticam tam, ko kāds cits stāsta un beigās sanāk "balsošu par mazāko ļaunumu".
Un tāds jautājums, MSH, kas tavuprāt īsti ir liberālisms? Ar Tavu tekstu man kaut kā galīgi neiet kopā.
Un tāds jautājums, MSH, kas tavuprāt īsti ir liberālisms? Ar Tavu tekstu man kaut kā galīgi neiet kopā.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ar ko "zilie" ir sliktāki par Tevi? Viņi nav pelnījuši iet un precēties un veidot kopdzīvi? Tu tagad sēj homofobiju, bet no cilvēka kas apmeklē baznīcu jau neko citu nevar gaidīt - ja cilvēkam ir cita orientācija, tad mūsu pasaku varonis viņus sodīs.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Nu jā, negribu arī sākt runāt par politiku, bet homofobija, rasisms un vispārīga minoritāšu atdalīšana politikā man uzreiz ir liels red flag. Liek domāt ka tam cilvēkam galvā vēl ir PSRS domāšanas veids.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Man ir tā grūti formulēt, tāpēc izmantošu pat condell definīciju - "live and let live, tolerance of different ideas and so on" - viņš vēl kaut kur bija salīdzinājis liberāli ar mūsdienu "liberāļiem", bet nevaru atrast to viģiku. Ar kuru tekstu neiet kopā - vidējo rindkopu? Mūsdienu kreisie liberāļi nav liberāļi klasiskā izpratnē, un tas liberālisms vairāk velk uz totalitārismu, jo vairākumam ir jāpiekāpjas mazākumam. Mūsu pašu plašsaziņas līdzekļi arī ziņo no kreiso liberāļu skatu punkta - šībrīža eiropas notikumu dēļ var viegli atkost, kurš plašsaziņas līdzeklis varbūt ir objektīvs, un kurš ir ar kreisu noslieci - ja mēs izlasām vai izdzirdam ka austrijā vai itālijā pie varas nākuši "galēji labie", tad tas nav objektīvs avots - galēji labie ir nacisti vai fašisti, tā nosaukt nacionālistus [labējos] šodien tikai liberasti var atļauties.Saspraude_mk2 wrote: ↑06.10.2018, 11:37Un tāds jautājums, MSH, kas tavuprāt īsti ir liberālisms? Ar Tavu tekstu man kaut kā galīgi neiet kopā.
Šito tēmu var gari un plaši apspriest, bet man šodien nav domām tāda ievirzījuma - jāsagatavojas, jāiekāpj mašīnā, jānovēl un jāizbrauc viens līkums pa lietuvu - vari jūtubē paskatīties Pat Condell monologus, tie ir interesanti
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
"tu sēj homofobiju..."
Demokrātija - tā ir vairākuma vara. Ja vismaz 51% latvijas iedzīvotāju uzskata ka viendzimuma laulības nedrīkst būt, tad tādām nav jābūt. Un nevienam politiskajam spēkam nav tiesību dot viņiem spēju terorizēt tos, kas viņus neatbalsta.
-
Izskaidro ko tu uzskati par rasismu - nu tik tā, vēlos zināt par kādu politiku, kurā ir rasisms, tu runāibumetiins wrote: ↑06.10.2018, 12:16Nu jā, negribu arī sākt runāt par politiku, bet homofobija, rasisms un vispārīga minoritāšu atdalīšana politikā man uzreiz ir liels red flag. Liek domāt ka tam cilvēkam galvā vēl ir PSRS domāšanas veids.
-
Pa lielam salīdzinājums ir nevietā. Manuprāt šajā gadījumā tu sāc pīt savus reliģiskos uzskatus, kas pa lielam ir tīri subjektīvi - mācītājs var atteikt, bet tas liedz diviem cilvēkiem savu mīlestību apliecināt ar precībām un salaulāšanos.msh wrote: ↑06.10.2018, 13:25Viena situācija - tiesības uz šādu laulību slēgšanu baznīcā - tas ir tikai normāli, ka mācītājs var atteikties šādu lietu darīt, un es vispār nesaprotu citu iemeslu kā vien politisko muskuļu kačāšana, zilajiem vēlēties šādu lietu darīt - tas ir apmēram tas pats, kas aiziet kopā ar čomiem uz policijas iecirkni lai savā starpā izkautos, zinot ka tas ir pret tās organizācijas noteikumiem...Bet nu viņi to mēdz darīt - valstīs, kur viņiem ir iedotas šādas tiesības, lai noslāpētu jebkādu vēlmi pretoties. Cits variants - iz ASV - šiem tur taisa tās kūkas ar uzrakstiem - tad nu tur kaut kādi zilie kaut kādai kūku cepējai, kristietei, pasūtīja kaut kādu kūku ar zilos slavinošu tekstu, šī, protams, šos pasūtīja, šo iesūdzēja tiesā un iztiesāja lielu summu - forši, ne?
Demokrātija - tā ir vairākuma vara. Ja vismaz 51% latvijas iedzīvotāju uzskata ka viendzimuma laulības nedrīkst būt, tad tādām nav jābūt. Un nevienam politiskajam spēkam nav tiesību dot viņiem spēju terorizēt tos, kas viņus neatbalsta.
Kas attiecās uz gadijumu ASV - šajā gadījumā klientam ir taisnība pirmajā vietā. Tu nevari atteikt preci vai pakalpojumu tikai savu reliģisko vai ideoloģisko uzskatu pēc. Piemērs - Tu pie manis dotos pēc detaļas golfam, kura ir par tādu cenu kas tev šķiet pievilcīga un pārējiem torgašiem tā ir 2x lielāka bet man ir citi ideoloģiskie uzskati un es netaisos apkalpot ekskluzīvi tikai kristiešus. Tu arī droši vien mani nosauktu par sātanistu, aizskrietu uz Aglonu un pēctam sāktu tiesāties jo es tevi diskriminēju tikai dēļ taviem reliģiskajiem uzskatiem. Cerams tev bilde sāk palikt skaidrāka.
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Atkārtošos, laulība un kopdzīves reģistrācija nav viens un tas pats.
Ir pazīstama viena lezbiete, nu pilnīgi nekā neatšķirās no parasta cilvēka un nestaigā apkārt to kladzinot. Tieši reliģisma dēļ un cilvēku stereotipu dēļ rodās problēmas, kur tās nemaz nav. Neesmu saskāries ar nevienu homoseksuālu cilvēku kurš pārmestu citiem par viņu seksuālo tieksmi un viņiem būtu citas vēlmes. Un ar Tavu kūkas piemēru, ja es pasūtu kūku, nafig es nevarētu izvēlēties, ko es uz viņas gribu redzēt? Ja viņai nepatiks suņi, tad arī atteiks man tādu kūku taisīt?
Brīžiem sāk besīt tā reliģiozā un padomijas domāšana. Homoseksuāļi ir tie paši parastie heteroseksuālie cilvēki. Vai varbūt sākam kritizēt arī aseksuālus cilvēkus?
Ir pazīstama viena lezbiete, nu pilnīgi nekā neatšķirās no parasta cilvēka un nestaigā apkārt to kladzinot. Tieši reliģisma dēļ un cilvēku stereotipu dēļ rodās problēmas, kur tās nemaz nav. Neesmu saskāries ar nevienu homoseksuālu cilvēku kurš pārmestu citiem par viņu seksuālo tieksmi un viņiem būtu citas vēlmes. Un ar Tavu kūkas piemēru, ja es pasūtu kūku, nafig es nevarētu izvēlēties, ko es uz viņas gribu redzēt? Ja viņai nepatiks suņi, tad arī atteiks man tādu kūku taisīt?
Brīžiem sāk besīt tā reliģiozā un padomijas domāšana. Homoseksuāļi ir tie paši parastie heteroseksuālie cilvēki. Vai varbūt sākam kritizēt arī aseksuālus cilvēkus?
-
Esmu pamanījis ka liela daļa post-padomju cilvēki īsti neinteresējas par reliģiju, vismaz tie kas ir zem 60 gadu vecuma. Virs 60 un tādi kā msh, kurus sekta ir pierunājusi uz viņu muļķībām, ir tieši tie kas vistrakāk bļaustās par šīm problemām. Man arī ir pazīstama viena homoseksuāla sieviete, un viņa nekādi neatšķiras no citiem cilvēkiem un ar saviem uzskatiem neuzbāžās uz citiem.Saspraude_mk2 wrote: ↑06.10.2018, 19:59Brīžiem sāk besīt tā reliģiozā un padomijas domāšana. Homoseksuāļi ir tie paši parastie heteroseksuālie cilvēki. Vai varbūt sākam kritizēt arī aseksuālus cilvēkus?
-
Vispār jau tu te sāc pīt iekšā savus subjektīvos reliģiskos uzskatusfckns wrote: ↑06.10.2018, 16:32Pa lielam salīdzinājums ir nevietā. Manuprāt šajā gadījumā tu sāc pīt savus reliģiskos uzskatus, kas pa lielam ir tīri subjektīvi - mācītājs var atteikt, bet tas liedz diviem cilvēkiem savu mīlestību apliecināt ar precībām un salaulāšanos.
Kas attiecās uz gadijumu ASV - šajā gadījumā klientam ir taisnība pirmajā vietā. Tu nevari atteikt preci vai pakalpojumu tikai savu reliģisko vai ideoloģisko uzskatu pēc. Piemērs - Tu pie manis dotos pēc detaļas golfam, kura ir par tādu cenu kas tev šķiet pievilcīga un pārējiem torgašiem tā ir 2x lielāka bet man ir citi ideoloģiskie uzskati un es netaisos apkalpot ekskluzīvi tikai kristiešus. Tu arī droši vien mani nosauktu par sātanistu, aizskrietu uz Aglonu un pēctam sāktu tiesāties jo es tevi diskriminēju tikai dēļ taviem reliģiskajiem uzskatiem. Cerams tev bilde sāk palikt skaidrāka.
-
Viens vīrs, kurš dzīvoja pirms kāda pusotra gadu tūkstoša, vārdu neatceros, reiz teica "cilvēks ir radīts ar tukšumu, kuru aizpildīt spēj tikai Dievs". Tie, kas Dievam netic, to tukšumu aizpilda savādāk - liela daļa to cenšas aizpildīt ar šmigu, citi ar kādu ezotēriku un tamlīdzīgām figņām. Un vispār, ko nozīmē tas teksts "neinteresējas par reliģiju"?
-
Tas ir ļoti labi ka PIE MUMS vēl ir tā. Un nevis kā rietumos, kur visas minoritātes - seksuālās, rasiskās, reliģiskās - ir upuri, kuru ciešanas [visdrīzāk izdomātas] ir jākompensē, dodot viņiem priekšroku uz darbavietām un citiem labumiem. Būtu ļoti labi šo stāvokli pie mums saglabāt - pietiek jau ka arī mūsu seksuālās minoritātes par savu simbolu lieto varavīksni, bērnības simbolu, ko bērniem nospēra rietumu homoseksuālisti...Saspraude_mk2 wrote: ↑06.10.2018, 19:59Atkārtošos, laulība un kopdzīves reģistrācija nav viens un tas pats.
Par stereotipiem tev ir pilnīga taisnība, tik bik savādāk kā tu domā
P.N. Ja vajag lielīties ar to, ka pazīst kādu ar seksuālām novirzēm - man ir aizdoma ka es arī vienu pazīstu - jo liekas tomēr bik aizdomīgi, ja cilvēkam ir tuvu 40 gadiem, bet cik var manīt, tad privātā dzīve sastāv vienīgi no personīgo mašīnu laizīšanas...