tad jau mes esam iistiDelveris wrote: es esmu mieriigs,tikai biki shkrobe...
briediz projekts
nu sanaaca taa, baigi traki man vinju gribeejaasDelveris wrote: es esmu mieriigs,tikai biki shkrobe...
bet ir jau jaasaak skruuveeties, pa briivdienaam paripinaajos (vienkaarshi aarpraats)....
....sapliisa....braucu peekshni apgriezieni aizlec taho galaa!!! shoks kas tas pa ....!!! apstaajos pielaizu momentaa apgriezieni taho galaa...
atskruuvejaas uzgriezniits kursh bij itkaa tukshgaitas apgriezienu reguleetaajs...bija nokritis, bet kustinot to kjepinju kas bij uz taas skruuves nekas nemainaas!!! Atstaaju viiriem lai skataas
...kaadas domas
...aa un veel kad pabrauc tad neliekaas atpakaljgaitaa, kad ir pastaaveejis tad ielikt var!!! teicaas ka kulise. gribeeju zinaat vai shitasm kulise der no citiem teiksim 1.6 arii 5nieci kaarbu???
Last edited by briediz on 29.10.2007, 11:35, edited 1 time in total.
Re: ledusskapis
nebij kronshteini, pats biju piekjiimikjojis klaat!!!ledusskapis wrote: a miglinieku kronshteini ir paari palikushi?
baigi vaidzeetu
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
tieši taagxl wrote:vienkaarshi nopeerc kulises remkomplektu un aabolu, kas visiem 2. golfiem vienaads un nomaini. nav tak jeega likt no cita lietotu, ja nu vienigi tur visi pribam,basi jauni gadiijushies!
un nomaini pie viena kjegas pie kaarbas
un buus zajebis
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI

jetta mk2 1.9 mTDI