Neskatoties? Nu, vispār jau problēma ir nevis tur kaut kādos "paradumos" vai "viedoklī", bet gan domāšanas veidā - ja es jūtos labi tāpat, bet citam šim nolūkam vajag ierīci - tad tā problēma laikam tomēr ir viņam, nevis man. Bet man tā vietā tiek borēts ka es neko nesaprotu un pišu kapeiku...TheRandominators wrote: ↑18.09.2018, 12:46Šeit vairāk triggero Tava pārmetošā gaudošana par visu neskatotoes un to, ka citiem tomēr ir citādāks viedoklis un ikdienas dzīvošanas paradumi, kā arī augstākas prasības un plašākas iespējas.
SPAMS
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAMS
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Ja es tagad pateikšu, ka lietoju mājas datoram Razer peli, tad Tu sāksi d.irst, ka es esmu, lohs jo samaksāju 40eur par peli, bet tu savu benq pirms 10 gadiem nopirki pa piecuku. Un isti pat necentīsies starp abām saprast atšķirību.
Last edited by fokume on 18.09.2018, 13:34, edited 1 time in total.
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
Msh cik reizes tu esi bijis tālāk par LV vai LT? Kā jau iepriekš tika teikts, mūsdienu viedierīces ļauj ērtāk un ātrāk pielāgoties vietai/situācijai kurā esi.
Kā piemērs, pat nav tālu jāskatās, Vācijā atrast viesnīcu tuvu metro un adekvātā cenā ir mega viegli izmantojot telefonu.
Personīgi man izmaksas mēnesī uz ekstrām kuras MAN šķiet nepieciešamas aiziet pie 40 eur.(spotify,bezlimita nets, utt.)
Pilnīgi saprotu ka varētu atteikties no tā visa un dzīvot - darbs/mājas/garāža. Bet īsti nesaskatu baudu tā dzīvot. Katram savs, man un pēc novērojumiem spriežot daudziem šejieniešiem patīk paceļot un dzīvot komfortā(par to maksājot). Tev tīri pēc mana subjektīvā viedokļa šķiet ir labi tāpat neiespringstot un dreifējot pa dzīvi.
Kā piemērs, pat nav tālu jāskatās, Vācijā atrast viesnīcu tuvu metro un adekvātā cenā ir mega viegli izmantojot telefonu.
Personīgi man izmaksas mēnesī uz ekstrām kuras MAN šķiet nepieciešamas aiziet pie 40 eur.(spotify,bezlimita nets, utt.)
Pilnīgi saprotu ka varētu atteikties no tā visa un dzīvot - darbs/mājas/garāža. Bet īsti nesaskatu baudu tā dzīvot. Katram savs, man un pēc novērojumiem spriežot daudziem šejieniešiem patīk paceļot un dzīvot komfortā(par to maksājot). Tev tīri pēc mana subjektīvā viedokļa šķiet ir labi tāpat neiespringstot un dreifējot pa dzīvi.
Nesēdināt ir grēks.
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Cik lasīju, tieši Tu sāki borēt citiem, ka nekas no tā visa nafig nav vajadzīgs utt., tad arī samierinies, ka būs pretējs viedoklis un nejūties apbižots par to.msh wrote: ↑18.09.2018, 13:09Neskatoties? Nu, vispār jau problēma ir nevis tur kaut kādos "paradumos" vai "viedoklī", bet gan domāšanas veidā - ja es jūtos labi tāpat, bet citam šim nolūkam vajag ierīci - tad tā problēma laikam tomēr ir viņam, nevis man. Bet man tā vietā tiek borēts ka es neko nesaprotu un pišu kapeiku...![]()
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
BLAD! Citam vajag garu resnu ādas cigāru, citam pietiek ar gumijas vibrējošu gabalu, citam rudens gurķi, bet cits vispār ēd bezglutēna salātus ar olīveļļu.msh wrote: ↑18.09.2018, 13:09Neskatoties? Nu, vispār jau problēma ir nevis tur kaut kādos "paradumos" vai "viedoklī", bet gan domāšanas veidā - ja es jūtos labi tāpat, bet citam šim nolūkam vajag ierīci - tad tā problēma laikam tomēr ir viņam, nevis man. Bet man tā vietā tiek borēts ka es neko nesaprotu un pišu kapeiku...![]()
Vēlreiz uzsveru, ka ja cilvēkam pietiek ar 4 bezmaksas kanāliem, decimetrisko antenu un TV, kuram (atkal saprotama leksika) dixas izmēri tuvojas melnādainai reperei, tad lai viņam ir!
Es labprāt skatīšos Netflix uz 44" smart TV pie sienas.
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Nu vispār tā nav diedelēšana, bet nu labi - ja Tevi apmierina tas, ka maksā par pakalpojumu vairāk nekā tev gribētos tad tā ir tava darīšana. Un vispār - Tu Audi forumā teici ka esi tīri lai troļļotu, bet Tev pat tas nesanāk. Atslābsti un iedzer odekolonu.msh wrote: ↑18.09.2018, 12:22Tieši tā - es neesmu žīds, es esmu pāķis - ja man cena nepatīk, es neņemu, un nevis čīkstu, diedelēju, ziepējos un lienu dixāBet ja nevajadzīgu lietu nelietošana ir "cenšanās ieseksot kapeiku", tad es nesaprotu kā tu man vispār vari mēģināt kaut ko pārmest - nu kaut vai iesākumam - kur ir tavs sešimtais mersis? Nav tev tāda? Tātad centies iesipt kapeiku
-
- VW: Variant
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 17 times
BLAD, kpc tik mazs TV??? Vajag vismaz 60”TheRandominators wrote: ↑18.09.2018, 15:54BLAD! Citam vajag garu resnu ādas cigāru, citam pietiek ar gumijas vibrējošu gabalu, citam rudens gurķi, bet cits vispār ēd bezglutēna salātus ar olīveļļu.
Vēlreiz uzsveru, ka ja cilvēkam pietiek ar 4 bezmaksas kanāliem, decimetrisko antenu un TV, kuram (atkal saprotama leksika) dixas izmēri tuvojas melnādainai reperei, tad lai viņam ir!
Es labprāt skatīšos Netflix uz 44" smart TV pie sienas.
Bentlija manuālis / Jānis Jaunvīrs / Zatlers atlaiž saeimu