SPAMS
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: SPAMS
Nu, Rīgā notiek daudz avāriju un citu sūdu, dēļ kā tavs izdomātais maršruts var izrādīties par 30 minūtēm ilgāks. Ja laicīgi kautkur jābūt, iesit vāzē, apskaties pa kurieni iesaka braukt, un miers mājā.
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
99% Tavi komentāri ir tikai domājot par sevi. Šajā gadījumā kolēģis nenokavēja neko, bet es paspēju izlabot objekta kasjakus pirms tā nodošanas, kas firmai ļauj nepalaist gar degunu četrciparu skaitli.
Laiks paskatīties uz pasauli plašāk, nevis dzīvot aprobežotībā.
Ir divi viedokļi- pareizais un msh.Saspraude_mk2 wrote: ↑17.09.2018, 21:0899% Tavi komentāri ir tikai domājot par sevi. Šajā gadījumā kolēģis nenokavēja neko, bet es paspēju izlabot objekta kasjakus pirms tā nodošanas, kas firmai ļauj nepalaist gar degunu četrciparu skaitli.
Laiks paskatīties uz pasauli plašāk, nevis dzīvot aprobežotībā.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Protams. A tavējie ir savādāki?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
LMT 4G. nemuldi ja nezini. Pilsētā, kur pats pa sevi ir liela tīkla noslodze. internets bez vadiem.msh wrote: ↑17.09.2018, 18:28Tavs minējums ir nepareizs - ZZ VISI maksā 5 eiras. Parādi kur var par to piecīti dabūt zvanus, īsziņas un internetu neierobežotā daudzumā un es par to padomāšu - kad es pēdējoreiz ar vienu aci paskatījos cik maksā internets, ar domu ka varbūt var ietaupīt, atteikties no mDSL un lietot telefonu par modēmu, nācās vien nosecināt ka kolēģu apgalvojumi ka "internets maksā 2 eiras" [vai kaut kas tāds] nozīmē gigabaitu mēnesī, un neierobežots internets maksā tikpat, cik mDSL, lasīt, padsmit eiras, tikai ir sūdīgāks.
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
Jau 10 gadus 
http://www.notepad.lv/forums/viewtopic.php?t=2438
Ieraksti Google msh [kaut kada tēma] , šajā gadījumā datorpele, vai tumbas. Izleks visāda gejuhujna.
Ieraksti Google msh [kaut kada tēma] , šajā gadījumā datorpele, vai tumbas. Izleks visāda gejuhujna.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ja tu esi tāds pāķis ka neproti sarunāt ar savu operatoru sev izdevīgu cenu par pakalpojumu vai pakalpojumiem kurus vēlies un aktīvi lieto, tad tā jau ir tava vaina. Pārējie civilizētie ļaudis lieto modernās tehnoloģijas un par to maksā kapeikas, kamēr tu ar savu amuletu, Latvijas karti kas pirkta pirms 20 gadiem un Nokia 101 centies iesipt kapeiku jo "tas taču ir lobijs".msh wrote: ↑17.09.2018, 18:28Tavs minējums ir nepareizs - ZZ VISI maksā 5 eiras. Parādi kur var par to piecīti dabūt zvanus, īsziņas un internetu neierobežotā daudzumā un es par to padomāšu - kad es pēdējoreiz ar vienu aci paskatījos cik maksā internets, ar domu ka varbūt var ietaupīt, atteikties no mDSL un lietot telefonu par modēmu, nācās vien nosecināt ka kolēģu apgalvojumi ka "internets maksā 2 eiras" [vai kaut kas tāds] nozīmē gigabaitu mēnesī, un neierobežots internets maksā tikpat, cik mDSL, lasīt, padsmit eiras, tikai ir sūdīgāks.
Edit: lai arī esmu jauniņais, man sāk likties ka msh ir Betonam (no np.lv) attāls radinieks - domāšana stipri līdzīga.
-
Tieši tā - es neesmu žīds, es esmu pāķis - ja man cena nepatīk, es neņemu, un nevis čīkstu, diedelēju, ziepējos un lienu dixāfckns wrote: ↑18.09.2018, 09:49Ja tu esi tāds pāķis ka neproti sarunāt ar savu operatoru sev izdevīgu cenu par pakalpojumu vai pakalpojumiem kurus vēlies un aktīvi lieto, tad tā jau ir tava vaina. Pārējie civilizētie ļaudis lieto modernās tehnoloģijas un par to maksā kapeikas, kamēr tu ar savu amuletu, Latvijas karti kas pirkta pirms 20 gadiem un Nokia 101 centies iesipt kapeiku jo "tas taču ir lobijs".
Edit: lai arī esmu jauniņais, man sāk likties ka msh ir Betonam (no np.lv) attāls radinieks - domāšana stipri līdzīga.
Attiecībā par betonu - es viņu esmu dažas reizes kādus 8-9 gadus atpakaļ saticis, zinu arī kur viņš dzīvo. Man viņa virtuālais izteikšanās veids pārāk nepatīk, bet es principā viņu saprotu. Pēdējos pāris gadus mums nekādu kontaktu nav bijuši; pēdējās reizes šis mani par sektantu saukāja
-
Nu vienīgais iemesls kāpēc par tevi nevar sameklēt megagejuhuiņu ir tas ka tu slēpies un regulāri mainu nickusfokume wrote: ↑18.09.2018, 08:53Jau 10 gadus
Un es jau tavā vietā nebūtu metis saiti uz beigtu forumu
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Neviens Tev nepārmet par šī brīža elektronikas flagmaņu neizmantošanu.
Šeit vairāk triggero Tava pārmetošā gaudošana par visu neskatotoes un to, ka citiem tomēr ir citādāks viedoklis un ikdienas dzīvošanas paradumi, kā arī augstākas prasības un plašākas iespējas.
Ja tu iztiec un tev līdz nelabumam pietiek ar minimumu un vēl mazāk, tad atļaušos izteikties tev saprotamā leksikā un un beidz pārējiem sexot prātu un aiztaupi savu anti-buržuj-lobijistisko mēslu! Un ja Tev šķiet, ka apkārt smird pēc sūdiem, skaties, vai apdixies neesi Tu pats!
Šeit vairāk triggero Tava pārmetošā gaudošana par visu neskatotoes un to, ka citiem tomēr ir citādāks viedoklis un ikdienas dzīvošanas paradumi, kā arī augstākas prasības un plašākas iespējas.
Ja tu iztiec un tev līdz nelabumam pietiek ar minimumu un vēl mazāk, tad atļaušos izteikties tev saprotamā leksikā un un beidz pārējiem sexot prātu un aiztaupi savu anti-buržuj-lobijistisko mēslu! Un ja Tev šķiet, ka apkārt smird pēc sūdiem, skaties, vai apdixies neesi Tu pats!
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV