SPAMS
-
- VW: MK4 GTI TDI ARL
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Re: SPAMS
Kad ir uzstājīgi auto jeb golfs ar uzlīmi "sportiniex", vai karājošajām olām, kas ir nedaudz parīvējušās pret rumbulas betona blokiem, vai klusā izplūde, kas paliek pamanāmāki skaļāka, kad atlaid gāzes pedāli un vnt atverās, vai arī audi, kur pie stūres ir zaļš gurķis ar sudīgi noskūtu bārdu, kas blisī uz tevi, kamēr centies ierādīt vietu rajonā, šie sugas brāļi paši izpeld no dziļajām jūras ūdeņiem un paši sāk lidot garām. Tad nu nākas durt pakaļ un vērto ceļu kā RIX lidostas radaram.msh wrote: ↑17.09.2018, 12:53Kur tad tādi vēl ir palikuši?Man liekas ka tā suga pieder 10 gadus senai pagātnei - labi, iespējams ka uz šosejām kas ved dižās pilsētas virzienā, kāds krutumu saēdies indivīds vēl ir palicis - ja pirms 10 gadiem man tepat uz mūsu šosejas nebija nekas īpašs ka svaigs semaks paiet garām kā stāvošam, nu jau es vairs neatceros kad pēdējoreiz kāds man būtu pagājis garām ātrāk par 120-130...
Ir, protams, atsevišķi pamuļķi kam ir problēmas ar zīmju atpazīšanu un domāšanas spējām - uz rīgas šosejas tikai nesen salika tos fočētājos, bet es iauto forumā jau divreiz esmu lasījis no kāda cilvēka par kādu paziņu, kam brauciens rīga - liepāja - rīga saturējis trīs bildes...![]()
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
MSH, ja nezini kāpēc vēl izmantot Waze, tad pateikšu, ar tā palīdzību daudz reizes esmu izvairījies no posmiem, kas nesaprotamu iemeslu dēļ vienkārši stāv, tas attiecināms uz "dižo pilsētu", otkārt, pirms pāris nedēļām bija jābrauc uz Spuņciema pusi, iemetu Waze vietu, apskatījos karti, atzīmēta avārija uz Ventspils šosejas, apbraucu pa Liepājas šoseju un tajā pašā laikā kolēģis aizbrauca pa Ventspils, es nobraucot, ja nemaldos 15km pa virsu, galā nonācu 20min ātrāk, jo Ventspils šoseja stāvēja. Bet Tu joprojām runā par lietām, kuras nezini un neizmanto ikdienā.
Runājot par internetu, es jau pāris mēnešus dzīvoju ar internetu tikai "plakanajā", caur kuru taisu hotspotu uz kompi, maksāju 7€ un lietoju cik gribu un kur gribu. Bet nu, tas jau lobijs.
Runājot par internetu, es jau pāris mēnešus dzīvoju ar internetu tikai "plakanajā", caur kuru taisu hotspotu uz kompi, maksāju 7€ un lietoju cik gribu un kur gribu. Bet nu, tas jau lobijs.
Ja tā kopumā skatās uz tiem viedtālruņiem, mobilo internetu.
Šis tehnologijas, kuras patiesībā ir jau "vecas", ārkārtīgi atvieglo dzīvi. Piemēram ja brauc iekšā Centrāleiropā, ieej bookingā un ātri rezerve kādu moteli, iepriekš par to nedomājot un vadoties pec noguruma pakāpes, cik ilgi vēl gribi braukt. Un to var izdarīt kaut vai stāvot sastrēgumā .
Tas pats ar auto rezervāciju lidostaas utt. Gribi ēst, iemet waze kaut kādu tuvāko bistro. Atceries, ka tuvojas LMT rēķina nomaksas termiņš, ieej manslmt un 2 minūšu laikā visu apmaksa. Izsauc taksi caur taxify.
Man patīk, ka tehnoloģijas strādā priekš manis.
Šis tehnologijas, kuras patiesībā ir jau "vecas", ārkārtīgi atvieglo dzīvi. Piemēram ja brauc iekšā Centrāleiropā, ieej bookingā un ātri rezerve kādu moteli, iepriekš par to nedomājot un vadoties pec noguruma pakāpes, cik ilgi vēl gribi braukt. Un to var izdarīt kaut vai stāvot sastrēgumā .
Tas pats ar auto rezervāciju lidostaas utt. Gribi ēst, iemet waze kaut kādu tuvāko bistro. Atceries, ka tuvojas LMT rēķina nomaksas termiņš, ieej manslmt un 2 minūšu laikā visu apmaksa. Izsauc taksi caur taxify.
-
- VW: MK4 GTI TDI ARL
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Un tā aŗī jābūt, tapēc tādi rīki arī tiek veidotu, lai komunikācija notiktu ātrāk un ātrāk, tādā veidā vairojot, gan produktivitāti, gan izaugsmi.fokume wrote: ↑17.09.2018, 15:02Ja tā kopumā skatās uz tiem viedtālruņiem, mobilo internetu.
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Pilnībā piekrītu!
Tas, cik kurš, katrs produktīvi izmanto tehnoloģiju iespējas un vēl jo svarīgāk LAIKU, ir cits jautājums
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Man Rīgā iebraucot uzreiz čuriņa saraujas, ar Waze gan sanāk iejusties un braukt bez stresa.msh wrote: ↑17.09.2018, 12:20Iemācies divas lietas - pirmkārt, spidometru, otrkārt, atpazīt zīmes - kuras tev, pēc idejas, vajadzētu pazīt. Kad to iemācīsies, varēsi braukt mierīgi, nevis kā tagad, uztraukumā ka nezini kurā brīdī plakanais sāks pļērkt ka jāmet pa nažiem![]()
Kā reiz ārpus pilsētas tā vāze nah nav vajadzīga - arī pilsētā ne, tikai dižajā pilsētā, ja gribas pa to braukt nepareizajos laikos.
Piebilde: Kā es - cilvēks kurš Rīgu galīgi nezin, bez navigācijas var nokļūt Rīgā uz vajadzīgo vietu? Ir kāda alternatīva kuru es neredzu?
Last edited by ibumetiins on 17.09.2018, 18:31, edited 1 time in total.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tavs minējums ir nepareizs - ZZ VISI maksā 5 eiras. Parādi kur var par to piecīti dabūt zvanus, īsziņas un internetu neierobežotā daudzumā un es par to padomāšu - kad es pēdējoreiz ar vienu aci paskatījos cik maksā internets, ar domu ka varbūt var ietaupīt, atteikties no mDSL un lietot telefonu par modēmu, nācās vien nosecināt ka kolēģu apgalvojumi ka "internets maksā 2 eiras" [vai kaut kas tāds] nozīmē gigabaitu mēnesī, un neierobežots internets maksā tikpat, cik mDSL, lasīt, padsmit eiras, tikai ir sūdīgāks.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Nomaini vāzi pret kādu amuletu un viss būs tikpat forši kā tagad ar vāziibumetiins wrote: ↑17.09.2018, 18:25Man Rīgā iebraucot uzreiz čuriņa saraujas, ar Waze gan sanāk iejusties un braukt bez stresa.Tā ir kā mierīgajā Liepājā tik braukā un 3 reiz gadā aizbrauc uz Rīgu.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Nu redz, bet man tie maršruti nav iegaumēti, ko tad man darīt? Pašam ar sevi cīnīties, mājās izstudēt visas ielas kurās man jānogriežas un braukt bez navigācijas, vai tomēr ieslēgt to waze un prosta močīt kur man saka.
-
Saspraude_mk2 wrote: ↑17.09.2018, 14:33MSH, ja nezini kāpēc vēl izmantot Waze, tad pateikšu, ar tā palīdzību daudz reizes esmu izvairījies no posmiem, kas nesaprotamu iemeslu dēļ vienkārši stāv, tas attiecināms uz "dižo pilsētu"
Šausmas, ārprāts - ko tavs kolēģis pa tām 20 minūtēm nokavēja - vai viņš tajā brīdī veda dzemdējošu sievu uz dižās pilsētas slimnīcu, un "bļaha muha, būtu lietojis vāzi, nebūtu bērns piedzimis mašīnā!!!" ?Saspraude_mk2 wrote: ↑17.09.2018, 14:33otkārt, pirms pāris nedēļām bija jābrauc uz Spuņciema pusi, iemetu Waze vietu, apskatījos karti, atzīmēta avārija uz Ventspils šosejas, apbraucu pa Liepājas šoseju un tajā pašā laikā kolēģis aizbrauca pa Ventspils, es nobraucot, ja nemaldos 15km pa virsu, galā nonācu 20min ātrāk, jo Ventspils šoseja stāvēja. Bet Tu joprojām runā par lietām, kuras nezini un neizmanto ikdienā.
Tu uzskatāmi pamato to, kāpēc man vāze nah nav vajadzīga, bet nez kāpēc pasniedz tā, it kā es neko nejēgtu, un man tā būtu vajadzīga
-
Nejauc "navigācija" ar "vāze". Tās ir divas dažādas lietas. Es, personīgi, lietoju Maps.me - jo tai progai nevajag internetu.ibumetiins wrote: ↑17.09.2018, 18:33Nu redz, bet man tie maršruti nav iegaumēti, ko tad man darīt? Pašam ar sevi cīnīties, mājās izstudēt visas ielas kurās man jānogriežas un braukt bez navigācijas, vai tomēr ieslēgt to waze un prosta močīt kur man saka.
Uz pasaules tūkstošiem cilvēki lieto tiešsaistes navigaciju.
Un tad ir tāds MSH, kurš joprojām dzīvo 1790.gada un blociņā pieraksta gāzes litrus, kurus pēc gada ielies, jo būs ietaupījis nelietojot waze.
Un tad ir tāds MSH, kurš joprojām dzīvo 1790.gada un blociņā pieraksta gāzes litrus, kurus pēc gada ielies, jo būs ietaupījis nelietojot waze.
-
Tajā 1790. gadā ar blociņu vari dzīvot tu - es dodu priekšroku vienkāršai matemātikai - 5 eiras x 36 mēneši - jopcik, 180 eiras= 360 litri gāzes...