1kart , papeti kam tas riepas ir paredzētas, attiecīgi arī cena ir tāda.
2kart, tas bija tikai salīdzinājums. "Rucavas iecienītās" vs Pirelli bez m+s, vai arī tomēr m+s ir hvz, slinkums meklēt
1kart , papeti kam tas riepas ir paredzētas, attiecīgi arī cena ir tāda.
Ieraudzīju uzrakstus uz pakaļas ķebļa, radās jautājums - a tur reāli ir vēl kāda atšķirība, jeb man atliek tos, kas man te kaut kur stāv, izģērbt, aizvest lupatas labai šuvējai lai uzšuj "RECARO" un man arī būs recaro?
"Rucavas iecienītās" ir Rucavas iecienītās. Tā nu tagad būs. Redz, Nordik jau uztaiisjis patentu, sarakstis nolietotajām saanaa "sport" un pārdos ssā tev līdzīgajiem.
Nē, elelpē ir regulāri regulēt savērsumu, zinot ka drīz notiks vēl kaut kas, kas izmainīs savērsumu, bet nu - tas ir tavs stils. Es tikmēr atļāvos noplēst divas riepas par kurām viens no šī foruma lielākajiem pļutkineniem pirms tam daudz dixa, jo ar tādām mk7 1.6 TDI street racing edišen ejot kārtējā tarkšķī un kaucienā, apdraudētu apkārtējos - man būt domāt ka to divu riepu vērtība bija zemāka nekā savērsums + degviela 100 kilometriem - šī foruma picu piegādātāji un tamlīdzīgi darboņi vēl klāt noteikti rēķinātu arī padixto laiku.
msh wrote: ↑18.08.2018, 19:58Nē, elelpē ir regulēt savērsumu, ja visu darāmo izdara uzreiz. Bet nu - tas ir tavs stils. Es tikmēr atļāvos noplēst divas riepas par kurām viens no šī foruma lielākajiem pļutkineniem pirms tam daudz dixa, jo ar tādām mk7 1.6 TDI street racing edišen ejot kārtējā tarkšķī un kaucienā, apdraudētu apkārtējos - man būt domāt ka to divu riepu vērtība bija zemāka nekā savērsums + degviela 100 kilometriem - šī foruma picu piegādātāji un tamlīdzīgi darboņi vēl klāt noteikti rēķinātu arī padixto laiku.
P.N. Pagājušovasar kaut kā nepiefiksēju ka tās padsmitgadīgās hakapeliitas kauktu krustos - šogad esošie dažus gadus vecie pankūki gan kauc, lai arī ar savērsumu viss ir labi - kā tur bija, mīkstāka gumija bija labāka vai nē?![]()
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests