Ventspilī dragrace!
-
- VW: 4mo Passat, mk2 gti un Corrado
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 58 times
Ventspilī dragrace!
Ventspilī būs pasāciens kur cilvēki brauks taisni! Un paralēli tak pilsētas svētki. 
- Attachments
-
- IMG-20180723-WA0168.jpg (238.56 KiB) Viewed 2567 times
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
Re: Ventspilī dragrace!
Jābrauc pastīties uz tiem kas brauc taisni un uz tām salauztajām misenēm 
Nesēdināt ir grēks.
-
- VW: mk2 jetta coupe
- Been thanked: 20 times
Plānos arī aizbraukt uzmest lūriņu uz sēdinātām misenēm, pilsētas svētkiem un ātrām mašīnām. 
mk2 jetta coupe
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Low apens neesot bijuši pietiekami zemi. Tāpēc arī nepatika. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
-
Visas tās misenes līdzīgas.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
Taka esmu nedaudz dziļak ta visa pasakuma,varu pakomentet.
Organizet to visu bija diezgan problematiski,jo nav konkreta organizatora,katrs dar ko mak un ari katrs lobe savas intereses,jo organizeja paši brauceji.
Te ir milziga iespeja parņemt to visu musu klubam un organizet kaut 5 lidzigus pasakumus,nu jau saprotams ka visiem 20kapeikas kabata un velmes kko organizet nav,taka šaura loka ar March meginasim to aprunat=]
Taka vietas tur pietiek,bija low happens un muzika,bet godigi teikt,nebija šova,vieni staveja,otrie brauca pie telts merit kko.Var ari VagFest tur uztaisit utt.
Pats dragrace pieļauju ka priekš skaititajiem ari nav parak interesants,pirmkart deļ slikta komentetaja,to nav dzirdams vispar,par mašinam un klasem neko nezin,ar rezultatiem bremze un vel naudu par savu darbu grib=]Solis uz priekšu bija skaititaju vizinašana.
Isteniba parkā notiek sava dzive,nobeidzas paris karbas,kadi 5 motori,uzspraga riepa 200km/st,vel millions sikumi,cilveki pa nakti piegadaja detaļas no rigas un skruveja,ir tak igauni,lietuvieši,baltkrievi,bet neviens neatteiks palidzet.Un ari katram savi interesi,naudas balva baltkrievu cempionata,sporta meistara status latvija,kopvertejums lietuva.
Braukt tur ari nav neiespejami,kaut mums vr6 golfs nav salikts,mazda beidzas igaunija,tapat piedalijamies ar Lexus GS300 kurš ipaši ari neiet,bet rezultats tapat labs.
Kopuma man patika.
Organizet to visu bija diezgan problematiski,jo nav konkreta organizatora,katrs dar ko mak un ari katrs lobe savas intereses,jo organizeja paši brauceji.
Te ir milziga iespeja parņemt to visu musu klubam un organizet kaut 5 lidzigus pasakumus,nu jau saprotams ka visiem 20kapeikas kabata un velmes kko organizet nav,taka šaura loka ar March meginasim to aprunat=]
Taka vietas tur pietiek,bija low happens un muzika,bet godigi teikt,nebija šova,vieni staveja,otrie brauca pie telts merit kko.Var ari VagFest tur uztaisit utt.
Pats dragrace pieļauju ka priekš skaititajiem ari nav parak interesants,pirmkart deļ slikta komentetaja,to nav dzirdams vispar,par mašinam un klasem neko nezin,ar rezultatiem bremze un vel naudu par savu darbu grib=]Solis uz priekšu bija skaititaju vizinašana.
Isteniba parkā notiek sava dzive,nobeidzas paris karbas,kadi 5 motori,uzspraga riepa 200km/st,vel millions sikumi,cilveki pa nakti piegadaja detaļas no rigas un skruveja,ir tak igauni,lietuvieši,baltkrievi,bet neviens neatteiks palidzet.Un ari katram savi interesi,naudas balva baltkrievu cempionata,sporta meistara status latvija,kopvertejums lietuva.
Braukt tur ari nav neiespejami,kaut mums vr6 golfs nav salikts,mazda beidzas igaunija,tapat piedalijamies ar Lexus GS300 kurš ipaši ari neiet,bet rezultats tapat labs.
Kopuma man patika.
- Attachments
-
- 38482125_2173597519543696_2364045545560866816_n.jpg (57.57 KiB) Viewed 2408 times
tel. 22347143
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
Par pasākumu, ja atkarīgs no kompānijas, protams ja ierodies viens nebūs mega jautri un izklaidējoši.
Man pasākums šķita izdevies.
Tie kam kautkas pret LH, droši esat aicināti izteikties pasākumos klātienē, ja nemaldos jujublahblah pats īsti neatbrauca...
Man pasākums šķita izdevies.
Tie kam kautkas pret LH, droši esat aicināti izteikties pasākumos klātienē, ja nemaldos jujublahblah pats īsti neatbrauca...
Nesēdināt ir grēks.
-
- VW: Golf MK4
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 15 times
Bet tā jau skumji, ka šķiet, ka kāds te nopelnījis 20 kapeikas un tāpēc nav vēlmes rīkot. Domā, ka ja kāds te kaut ko pelnītu, nebūtu vēlme darīt vēl un vēl, nevis apstāties pie pussezonas?
Ja viss iet pa nullēm vai mīnusos, diez vai ilgtermiņā būtu organizatori.
Par Ventspili - parastajam pilsētas svētku apmeklētājam 5 EUR galīgi neadekvāti, jo nav interesanti utt. Bet, ja tās lietas interesē, tur bija ko skatīt arī vairāku stundu garumā (es par sestdienu, kad biju uz vietas).
Par Ventspili - parastajam pilsētas svētku apmeklētājam 5 EUR galīgi neadekvāti, jo nav interesanti utt. Bet, ja tās lietas interesē, tur bija ko skatīt arī vairāku stundu garumā (es par sestdienu, kad biju uz vietas).
-
Man noteikti nav nekas pret low apens, es vienkārši esmu trollis. Tev jau to vajadzēja zināt.
Ja nebūtu svarīgāki plāni, noteikti būtu aizbraucis. Pasākums, vadoties pēc bildēm, bija foršs, LH stends arī līmenī.
-
-
- VW: mk2 jetta coupe
- Been thanked: 20 times
Nu es domāju, ja BalticVagFest laikā katram būtu iespēja uzlikt savu auto uz strīpas un ar kādu paskrieties, tad tas būtu pat ļoti ok.
Es pat būtu gatavs maksāt tos 30EUR pa divām dienām no auto.
Par Ventspili - nebūtu LoW Happens, tad pasākums būtu vispār bēdīgs.
Vismaz apmeklētājiem bija iespējas aplūkot zemus auto.
Es pat būtu gatavs maksāt tos 30EUR pa divām dienām no auto.
Par Ventspili - nebūtu LoW Happens, tad pasākums būtu vispār bēdīgs.
Vismaz apmeklētājiem bija iespējas aplūkot zemus auto.
mk2 jetta coupe
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
Nav problema VagFesta atvelet laiku dragreisam,ir tada problema ka pa nakti tur nedrikst palikt lidostas teritorijā
tel. 22347143