Ķap-Ļap projektauto VW MK1
Re: Ķap-Ļap projektauto VW MK1
+ kādam varbūt ir mk1 atsperu komplekts kas cietāks un vai kāds zinās vai no MK2 derēs statnes ?
-
- VW: Golf MK3
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 21 times
Ja der no mk2 statnes, tad varu ieteikt likt no b4 passāta vr6 atsperes. Uzliku savējam - cik patestēju pa mājām ļoti patika. Redzēs kā Smiltenē būs 
Cik uz aci pamēriju mk2 ir garāka statne bet nu varu jau pašu statnes atbalstu pacelt mazliet augšā.Laikam vienk jāpaņem no kāda šrota 1 statne kāda un jāpiemēra.Iepriekš vispār bij uzliktas audi 100 statnes ar amīšiem bet nu tā atspere ir daudz par cietu golfa svaram.
Skatījos ka daudziem ir t4 amīsi paildus.
Skatījos ka daudziem ir t4 amīsi paildus.
Kaut kas sāk kustēties uz priekšu - folkreisa golfam tiek likts kopā dzinējs.Palikuši pāris sīkumi.Priekšas piekare pravodka , degvielas trubas, kārba, pusasis vēl jāsaliek.
Uzmeistarots dzinēja stends lai vieglāk strādāt,

Te jau daudz maz salikts.Jāizdabū tik izpūtēja nolauztās špiļkas ārā
.

Sestdien brauks pakaļ jaunam 1golfam jau ar krosa būri iekšā un daudz citiem labumiem.Vēlāk ieliks bildes.
Drīz pastā ar jāieripo Vems kontrolierim priekš viņa un tiek meklēts bloķējošais reduktors.
Uzmeistarots dzinēja stends lai vieglāk strādāt,

Te jau daudz maz salikts.Jāizdabū tik izpūtēja nolauztās špiļkas ārā

Sestdien brauks pakaļ jaunam 1golfam jau ar krosa būri iekšā un daudz citiem labumiem.Vēlāk ieliks bildes.
Drīz pastā ar jāieripo Vems kontrolierim priekš viņa un tiek meklēts bloķējošais reduktors.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ja tas tiešām bija tas, tad pēc speeduino wiki palasīšanas nebrīnos - pilnvērtīgi lietojams bloks ar gonščegu fīčām pret pusceptu veidojumu ar ierobežotu funkcionalitāti, a jāpiedalās gonkās kur citi lieto nopietnus risinājumus
Pilnai laimei tā kā tas brīnums nesatur platjoslenes kontrolieri, tad gala cena ar VEMSi vienāda sanāk gan jau tikai tad, ja abus sūta gatavus - detaļu komplekta formātā tas speeduino visdrīzāk sanāk dārgāks... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Es ziemā biju skatījies, ja pats visu sameklē un no Ebay pasūta, tad zem 200 var ierakstīties.msh wrote: ↑03.06.2018, 14:12Ja tas tiešām bija tas, tad pēc speeduino wiki palasīšanas nebrīnos - pilnvērtīgi lietojams bloks ar gonščegu fīčām pret pusceptu veidojumu ar ierobežotu funkcionalitāti, a jāpiedalās gonkās kur citi lieto nopietnus risinājumusPilnai laimei tā kā tas brīnums nesatur platjoslenes kontrolieri, tad gala cena ar VEMSi vienāda sanāk gan jau tikai tad, ja abus sūta gatavus - detaļu komplekta formātā tas speeduino visdrīzāk sanāk dārgāks...
![]()
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu lūk - VEMS, ar kudiž plašāku funkcionalitāti - 300 - ja šausmīgi gribas ietaupīt jo doma darbināt četru katlu atmosfēru ar vienu spoli, var vēl pārdesmit eiras nocirpt no tā cipara.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Ka aizrāvāties
. Speeduino nekad nebija domāts kā kas nopietns - vairāk iespēja pašam paspēlēties.
Atvest mājās jaunais golfs.

Pilnai laimei prasās atrast bloķi kārbai pa skaistu ciparu
.Izskatās ka visdrīzāk būs jātrobelē amatnieks vai vienk jāpērk jauns.

Pilnai laimei prasās atrast bloķi kārbai pa skaistu ciparu
es laikam palaidu garam bet kas par bloku apaksa dzinejam ar isajiem vai garajiem klanjiem?
VW Golf MK II GTI Rally 177 Zs / 214 Nm

VW sagatavošana autosportam, dzinēji, izpūtēji, elektrība, Megasquirt, vw ātrumkārbu galvenie pāri

VW sagatavošana autosportam, dzinēji, izpūtēji, elektrība, Megasquirt, vw ātrumkārbu galvenie pāri
Cik sāku lasīt teorijā varētu izmantot 2e bloku ar atbilstošajiem virzuļiem. Varbūt kādam ir kāds bloks ko piedāvāt?
Atnākuši labumi no ungārijas

Pravodka ar gatava tik jāpieslēdz jāpievieno sensori - jāuzstāda 60-2 blīvslēgs.

Pravodka ar gatava tik jāpieslēdz jāpievieno sensori - jāuzstāda 60-2 blīvslēgs.