Iznācu no veikala, iekāpu mašīnā, pagriezu aizdedzi (līdz lampām) un likās ka kaut kas nav riktīgi. Mēģināju startēt un neleca, ieliku vēlreiz atslēgu un pagriezu un sapratu ka sūknis neieslēdzās (viņš diezgan dzirdams ir, tāpēc arī pirmajā reizē likās ka kaut kas nav riktīgi).
Ar kādu ceturto reizi sūknis ieslēdzās un pieleca bez problēmām, pēc īsa brīža kad biju aizbraucis un noslāpējis tad atkal ar pirmo sūknis neieslēdzas, bet ar otro reizi aizgāja.
Atlikušo vakaru ne reizi tāda problēma vairs neradās. Sūknis pirkts jauns veikalā pirms pusotra gada.
Tas kas cits var būt kā vados zaļais vai sūknis beigts?
Degvielas sūknis citreiz ar pirmo neieslēdzas.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Degvielas sūknis citreiz ar pirmo neieslēdzas.
Arnik, ar ko, tavuprāt, tādu jaudīgu patērētāju kā sūkni vēl varētu slēgt - ar tumbleru salonā un lampiņu, kuru ieslēdz vadības bloks lai vadītājam pasignalizētu ka jāieslēdz relejs?
Tofika autor, pamēģini citu sūkņa releju, ja nav izmaiņas, apskaties vadus, ja nekā īpaša, mēģini citu motora vadības bloku [pirms tam apskatoties arī tā vadus un vadības bloka štepseli].
Tofika autor, pamēģini citu sūkņa releju, ja nav izmaiņas, apskaties vadus, ja nekā īpaša, mēģini citu motora vadības bloku [pirms tam apskatoties arī tā vadus un vadības bloka štepseli].
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Esmu kkad vwvortexā redzējis, ka ir izlocīts metāla gabals iesprausts, kas izskatās pēc oem.msh wrote: ↑20.05.2018, 09:59Arnik, ar ko, tavuprāt, tādu jaudīgu patērētāju kā sūkni vēl varētu slēgt - ar tumbleru salonā un lampiņu, kuru ieslēdz vadības bloks lai vadītājam pasignalizētu ka jāieslēdz relejs?![]()
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu tāds tilts nāk taurei ja tā ir tikai viena, un tilts diez vai sūknim darbosies. Audī drošinātaju kastē varēja spraust parastu releju lai sūknis darbotos pie ieslēgtas aizdedzes.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Braucot noslāpu un saucu čomus lai piestumj pie mājas, kad piestūma tad atkal sāka rukāt sūknis.
Karoč paņēmu jaunu releju, pēc stundas būs veikalā, ja pēc tam joprojām slēgsies ārā tad meklēšu vados vainu.
Liepāja maza, nav tāda vieta no kurienes mani nevarētu aizstumt līdz mājām, no Liepājas arī nekad ar savu vāģi ārā nebraucu.
Liepāja maza, nav tāda vieta no kurienes mani nevarētu aizstumt līdz mājām, no Liepājas arī nekad ar savu vāģi ārā nebraucu.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Nu jau vairāk kā nedēļa kopš jauna releja iegādes un bez problēmām, tā droši vien tad arī bija vaina, paldies.