Vecpils posms aizvadīts. Tiku savā pirmajā pusfinālā! Atkal ne bez ķibelēm.
1. Kvalifikācija - startā netrāpu otrajā ātrumā un palaižu visus garām. Tā jau man sāk kļūt par pirmās kvalifikācijas klasiku. Kaut ko jau šķiet biju saķēris, bet jutu, ka nav jaudas vairs un beigās apstājās pa visam. Nomira degvielas sūknis. Ar sūkni nobrauktas tikai 2 gonkas, pietam viņš bija 7barīgais, a es izmantoju reāli tikai 3.2 bar!!!

Viens džeks izteica variantu, ka tas ir dēļ tā, ka degviela pārkarst un nobeidz sūkni, jo notiek baigā cirkulācija un mums ir mazās bāciņas. 0 punkti par šo kvalifikāciju.
2. Kvalifikācija. Tā kā pauzes starp braucieniem nav - knapi paspējam nomainīt degvielas sūkni, bet nepaspējam ieliet degvielu. Cerēju, ka pietiks... Nepietika, kā braucu kalnā tā nav jaudas, braucot lejā ir... Atkal norakta kvalifikācija, bet tomēr līdz galam aizbraucu un salasīju dažus punktus.
3. Kvalifikācija. Viss saiet kā nākās un finišēju kā trešais no 9. Mašīna gāja labi, sanāca arī nosegt daudz uzbrukumus.
4. Kvalifikācija no pēdējās startavietas aizcīnījos līdz 4. vietai. Mašīna atkal gāja kā nākās un viss patika!
Kvalifikācijas noslēdzu 25. vietā un beidzot tiku pusfinālā, startējot no pēdējās rindas 10. pozīcijas. Starts un pirmais aplis izdevās ļoti labs, apdzinu vairākus auto un nonācu pat 4. vai 5. vietā(pirmie 3 tiek uz finālu). Gāju uz visu, tramplīnos nekādas atmešanās. Tā arī kādu laiku braucu pa 4-5 līdz salonā parādījās pārsteigums - LIESMAS! Mehs, steigā aizmirsa bākas korķi aiztaisīt un no bākas konteinera sāka sulot degviela. Nezinu gan no kā viņš dabūja uzraut dzirksteli, bet liesmas bija pamatīgas. Uzreiz stājos malā un lecu ārā cik vien ātri iespējams(labi, ka neviens nebrauca, jo parasti kāpj āra no mašīnas, kad tiesnesis parāda, ka ir droši). Nedaudz viegli apdedzināju seju, nekas traks. Salons gan nedaudz cieta - izkusa akumulatora konteineris, vadi apdega, benķis apdega, izkusa aizmugurējie logi un viss salons melns.
Kopumā ļoti interesanta gonka. Rekur bildes no salona degšanas un pēc. Visu to laiku es vēl biju mašīnā.
Rekur video no māsas drauga onboard, diezgan daudz es tur arī parādos.
https://www.youtube.com/watch?v=sXDAcP3_Ll8