Golf mk2 1.6 pierburg karburatora problēmas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf mk2 1.6 pierburg karburatora problēmas
Problēmas sagādā pierburg 2e karburators uz otrā golfa, augsti apgriezieni, liels degvielas patēriņš, raustīšanās, domāju kāds varētu būt labākais risinājums šāda gadījumā?
Re: Golf mk2 1.6 pierburg karburatora problēmas
Jaunākas paaudzes motors!
Bet tā, karburatora ģenerāltīrīšana, vakuuma līniju stāvokļa pārbaude, karbiņu saregulēt!
Bet tā, karburatora ģenerāltīrīšana, vakuuma līniju stāvokļa pārbaude, karbiņu saregulēt!
Pirms lien klāt, iepērc remkomplektu ar blīvēm un pāris gumijām, Meat & Doria S53G (tas 2EE gadījumā). Intercars pieejams
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
AGG/ADY motors no Mk3 Golfa vai Passat. Vai arī plaši pieejamais un salīdzinoši lētais 2E. Visi 3 ir 2,0L 8v 85kW, bet pirmajiem 2 man personīgi labāk patīk dzinēja vadība.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ideālais donors vienalga būs seat toledo... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
https://goo.gl/maps/PHGcD92cFJk
Tur ir labi karburatora meistari.
Tur ir labi karburatora meistari.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Varu piedavat pilnu 2e swapu,atrodas velmiekš auto,pilnigi testejams.
Power is nothing without

Pa cik piedāvā swapu un vai arī iespējams pie tevis veikt sawpu un kādā cenā?