Mk5 1.9 tdi 2009 .
Sveiki intresē tāds jautājums kas varētu būt vainīgs ja pieslēdzot pie kompja rāda ka 3.4. Smidzinātājs ir beigts.
Bet kad samaina vietām kad ieliek 3 un 4. 1 un 2 vietā tāpat kompis uzrāda ka ar 3un 4 ir beigts.
Vadus arī nomainiju un arī nekas nemainās.
Un vai smidzinātāji varētu būt vainīgi ka patēriņš ir arī lielāks?
Mk5 1.9 tdi motors
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Mk5 1.9 tdi motors
Ar kādu kļūdas kodu tas "rāda ka beigts" izpaužas? Misfire?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Pats ar kompi nestrādāju tpc īsti nepateikšu bet nu džeks kurš servisā pieslēdza stāstija ka ir beigti un jāmaina 3 un 4.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Sprauslu rokeri pareizi saregulēti?
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Kompresija cilindros vienāda? Iespējams līki klaņi..
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana