Zinu, ka šādam auto, šādas problēmas risināšana jāsāk ar slēkšanu pie kompja, bet šobrīd nav man tādu iespēju(ja vien kāds šo lasot atrodas karostā un var mani pieslēgt), tāpēc varbūt kādam ir bijusi pieredze ar lo tādu un var padalīties ar info.
Tātad golf 4 2.0 85kw iedarbinot aukstu dzinēju tas dažreiz uzreiz noslapst, bet ja nenoslapst, tad dodot gāzi, tas tā kā rijas ciet un grib slāpt. Uzsilstot situācija nedaudz uzlabojas, bet ne līdz galam.
Manas versijas: MAF vai T devējs?
A varbūt kkas cits?
Kā pārbaudīt?
Vw golf 4 2.0 rijas ciet
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Re: Vw golf 4 2.0 rijas ciet
Pamēģini ar atvienotu T devēju!
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Pamēģināju ar atvienotu MAF kkas tur izmainījās, bet ne diži labāk palika.
Par T devēju iedomājos, kad jau ienācu iekšā.
Bet nu man prātā vel ienāca tcamākais iemesls, indukcijas spole. Rīt pa tumsu ies apskatīt vai tik pie spoles nav disene...
Par T devēju iedomājos, kad jau ienācu iekšā.
Bet nu man prātā vel ienāca tcamākais iemesls, indukcijas spole. Rīt pa tumsu ies apskatīt vai tik pie spoles nav disene...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Es varu uz nedēļas otru pusi ar kādu čomu auzsūtīt līdz liepājai kabeli, pie kura piebrauksi, uz sava porķika uzinstalēsi VCDSu un piespraudīsies
- pašam ātrāk par piektdienas vakaru uz liepāju nav plāns braukt.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
man ir VCDS, viņš strādā tik ar manu kabeli, kurš ir mājās.
Šodien spoli sapūtu ar kkadu silikonveidīgu hui'n..., hvz vai labāk palika, bet pabraukt varēju.