syncro
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: syncro
Zirguspēku skaits nav svarīgs, tas ir griezes moments kas plēš kopā kārbas. Parastajai 02A kārbai nominālā grieze ir 250 nm, pie tās sinhras muļķīgās konfigurācijas, kur tilts ir pieslēgts labās pusass izvadam, gan jau sinhras kārbai ir tāds pats diferis kā divritenim un attiecīgi griezes momenta ierobežojums.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
No kā var paņemt reduktru vai modernizēt ?
Lkm pats labākais variants ir ielikt DQ500 kārbu
?
Lkm pats labākais variants ir ielikt DQ500 kārbu
PAJERO 2 R5 2,5TDI
-
- VW: Golf MK3
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 21 times
Izmantošu iespēju ne pa tēmu te ierakstīt. Ar ko atšķirās audi kvatras no vw sinhrām? Teiksim, ja gribētu autokrosam uzbūvēt vw sinhru, kas par problēmām man būtu? 
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Cik es sapratu, tad tikai atšķiras mārketinga nosaukums, kuru VW ap 2000. gadu nomainīja uz 4motion. Vienkārši ja motors stāv šķērsvirzienā tā kā Golf vai A3, tad uz pakaļtiltu ir viskomufta, bet ja garenvirzienā, tad ir patstāvīgais 4x4
-
Kvatra - tas ir audī ar motoru garenvirzienā, kurš caur bloķējamu starpdiferi [līdz 87], torsenu [kaut kādam padsmitajam gadam] vai pašbloķējošu diferi [kopš tā padsmitā gada] griež abus tiltus - neskaitot pāris modeļus, kas ir fofāgeni ar audī bļembām, motors šķērsvirzienā un haldex. Sinhra - ja tas ir golfveidīgais, tad krusteniski novietots motors griež priekšas riteņus un bik piegriež klāt pakaļu; ja priekša buksē, tad pakaļai sanāk dabūt vairāk, ja tas ir B2 passāc, tad tā ir mašīna, kas ir pirmās paaudzes kvatra līdz pakaļas tiltam; aizmugurē nāk fofāgena stila pakaļas tilts, rados ar T3 un mk2 sinhru [jo attiecīgajām kvatrām bāka bija grabažniekā virs tilta]. 4motion tas pats stāsts, 4motion B5 passāc kvatra vien tik ir.
Attiecībā par autokrosu un sinhru - problēma būtu tāda ka tu būtu savai mašīnai pielicis klāt vismaz 100 kilo un transmisiju ar papildus zudumiem; šie faktori tev diez vai palīdzētu
-
Es mazliet papētīju un man palika tīri interesanti:kraasotajs wrote: ↑12.12.2017, 18:43,sorry nenoturējos ,kāpēc ir jād..rš par ,ko nav ne mazākās sajēgas . Uz labās pusass nekas nesēž ,aizmugure piedzenas no korpusa un syncro sistēma tur 227zs un 475nm ,ja atradīşu ielikšu līkni un tas viss ar 1750kg pašmasu. Vājā vieta ir gumijas ,bet tās var pielāgot no bmw vai uztaisīt puliuretānu. Kārba ir precīzi tāda pati ,kā 4motion 5niece.

Tātad, ja bildes apakšā esošais metāla gabals viens gals pievienojas difera labajam izvadam, otram galam pievienojas labā pusass un pa vidu esošais zobrats piedzen aizmugures tiltu, tad kā tur sanāk - pakaļas tiltu piedzen difera labais izvads, kopā ar labo pusasi, vai tomēr mistiskais "korpuss", alumīnija gabals?
Msh netaisi sevi par apsmieklu ,tb tava teorija nav pareiza . Idejiski pēc tavas terijas ir tā ,ka ja kreisais ritenis ir gaisā ,tad visa piedziņa pazūd un auto nekustas?
https://goo.gl/images/pF7osN paslaties uz bildi un padomā vēreiz
https://goo.gl/images/pF7osN paslaties uz bildi un padomā vēreiz
PAJERO 2 R5 2,5TDI
-
Es no tā arī baidījos, bet šitā bilde mani nomierināja
- tātad labās pusass flancis iet tur cauri tur tai padarīšanai un pakaļas tiltu piedzen no priekšas difera korpusa vai kaut kā tā