Sweiki entuziasti!
Ir iegādāts vw mk3 2.0 8v
No sākuma kautcik vēl darbojās ciešami,bet nomainīju akumulatoru un problēmas sākās tieši pirms tehniskās apskates..tehniskaja apskatē atgāzes bija ok,bet nju galīgi negrib iet
Problema izpaužas tā-braucot, loti minimāli spiežot gāzes pedāli kautcik vēl iet,kā dod vairāk virsū tā rijas ciet,uz vietas gazējot šad tad šauj gaisafiltrā un tā kā no sākuma aizsmacis,pie lielākiem apgriezieniem kautcik vēl iet
Tukšgaitā uz vietas strādā bez pārsitieniem
Nomainīts temperatūras devējs,sadalītāja vācinjs,svečvadi,sveces
Novienojot gaisa masas merītāju noslapst,tad tas ir darbojoss laikam,nonemot lamda zondi ari izmainu uz labo pusi nav...
Piesledzot vag com pie motora nelaizh,var apskatities tikai klimatkontroles kludas...
Varbūt kādam ir bijuši lidzigi simptomi?
Vw mk3 2.0 8v motors
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Vw mk3 2.0 8v motors
Man patīk tas variants, kur sākoties benzīnnieka problēmām, ņem un maina svečvadus, za ņehuj ģelaķ izmest piģišonu... 
Pārbaudi vai kompja štekerī nenorisinās zaļumballe. Apskaties vai vadības masa, mk3 laikam ūdens sūkņa rajonā, ir kārtībā, nav zaļi kontakti vai vaļā. Pārbaudi vai pamēģini citu vadības bloka barošanas releju, drošinātāju kastē trešā pozīcija, ir dzirdēti visādi interesanti stāsti par gļukiem dēļ beigta vadības bloka releja. Ja pie izmaiņām nav tikts, var paprovēt citu MAFu, jo simptomi vienalga ož pēc MAFa - ja runa ir par 2E, tad tāds MAFs ir visiem digifantiem, kam ir MAFs, audī ABK ieskaitot.
Attiecībā par slēgšanos pie kompja - kurš gads tai mašīnai? Pirmā laidiena mk3 vēl varbūt ir 2E ar veco digifantu bez diagnostikas funkcijas.
Pārbaudi vai kompja štekerī nenorisinās zaļumballe. Apskaties vai vadības masa, mk3 laikam ūdens sūkņa rajonā, ir kārtībā, nav zaļi kontakti vai vaļā. Pārbaudi vai pamēģini citu vadības bloka barošanas releju, drošinātāju kastē trešā pozīcija, ir dzirdēti visādi interesanti stāsti par gļukiem dēļ beigta vadības bloka releja. Ja pie izmaiņām nav tikts, var paprovēt citu MAFu, jo simptomi vienalga ož pēc MAFa - ja runa ir par 2E, tad tāds MAFs ir visiem digifantiem, kam ir MAFs, audī ABK ieskaitot.
Attiecībā par slēgšanos pie kompja - kurš gads tai mašīnai? Pirmā laidiena mk3 vēl varbūt ir 2E ar veco digifantu bez diagnostikas funkcijas.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf Mk3
- Been thanked: 12 times
Masina ir 15.10.1994 gads ar 2e koda orginalo dzineju.meginasu gaisa masas meritajam parlikt celiņu,tad jaapskatas vai bus izmainas
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Sāc ar releju.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Relejs samainits,druscit labak ir,bet meginasu 6dien gaisa masas meritajam samaijit celiņus
Samainīts degvielas filtrs un labak nepalika,pagriezta aizdedze druscit agrāka un ir braucama masina