MK4 1.9 PD problēmas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Ko?
- Been thanked: 2 times
Re: MK4 1.9 PD problēmas
Visdrīzāk jau kaut kas ar turbu. Vai tā sēne, vai ģeometrija, ja tās abas lietas ir nesaistītas...
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Nekas sarežģīts tur nevar būt 
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
No tavas mutes Dieva ausī,bet esmu bijis jau divos servisos uz diagnostiku,un viss,ko man var pateikt ir-izteiksmīga plecu līnijas kustināšana uz augšu un leju...
Es pats gan ar tehniku esmu uz JŪS,bet nu man jau ar liekas,ja cilvēki laiž kosmosā raķetes,bet nevar sataisīt vienu sūda 15gadus vecu golfu,ko tad iesākt ar kautkādu jaunākās paaudzes mersi vai bmw?
Tur vēl neesmu bijis,bet Bosch serviss Rolis gan neko nevar pateikt..Ir vērts aizbraukt?
Redz,kas visā šai epopejā besī-to iešanu/ neiešanu NEKĀDI NEVAR PIERĀDĪT,es jau jutu servisā nelielu skepsi no meistariem-ķip,nu'' ko tu tur gaidi no tā vecā golfa'',bet fakts paliek fakts ar 96kw motoru tam golfam ir vnk-jālido,un to brīdi,kad tas gāzes pedālis paliek neatsaucīgāks baigi labi var just...
Ew,es te ierunājos par gāzes pedāli,nevar būt,ka tas elektriskais pedālis gļuko?Tur iekšā laikam kautkādi reostati?Un ja tie padilst?Sorry,ja sarunāju glupības....
Ja diagnostika aprobežojas ar kļūdu nolasīšanu un secināšanu ,ka kļūdu nav un vis ir kārtībā ,tad sorry ...
Pd svarīgi iesmidzināšana ,sadalenes stāvoklis un siltumatstarpes.
Un ja mērītājs ir nomainīts pret neorğinālu ,tad vienkārši samierinies ar savu kļūdu un aizbrauc izprogrammē ,lai vinš nav un viss.
Pd svarīgi iesmidzināšana ,sadalenes stāvoklis un siltumatstarpes.
Un ja mērītājs ir nomainīts pret neorğinālu ,tad vienkārši samierinies ar savu kļūdu un aizbrauc izprogrammē ,lai vinš nav un viss.
PAJERO 2 R5 2,5TDI
Nu rolisā tā arī bija-kļūdu nav,vakuums normā,un tas praktiski viss,nu tāpēc jau es šeit jūs besīju,nu nevar tā būt,ka nevar sataisīt vecu šrotu,tak motors vienkāršs kā āmurs,nu pamēģināt uz to remap.lv?Kā ar turbīnas iztīrīšanu?Nu tač golf guru,tiešām šeit nav kāds čalis,kas varētu uzmest aci tam šrotam?
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
janels1971 wrote: ↑25.08.2017, 17:45Nē,cerēju,ka šeit kāds varbūt ar kautko līdzīgu saskāries....nomainīju vakuumtrubiņas,izņēmu katalizatoru-rezultāts nulle.Mistika-vāģis kad grib iet,kad negrib-neeiet...goč,ja kāds sataisītu-izsludinātu prēmiju..![]()
janels1971 wrote: ↑29.08.2017, 23:06Nu rolisā tā arī bija-kļūdu nav,vakuums normā,un tas praktiski viss,nu tāpēc jau es šeit jūs besīju,nu nevar tā būt,ka nevar sataisīt vecu šrotu,tak motors vienkāršs kā āmurs,nu pamēģināt uz to remap.lv?Kā ar turbīnas iztīrīšanu?Nu tač golf guru,tiešām šeit nav kāds čalis,kas varētu uzmest aci tam šrotam?
Lasi PM,varu sataisit tavu golfu.
Power is nothing without

Golfs pie Mišas tika sataisīts?
Man ļoti līdzīga bēda sākusies, pirms pāris nedēļām, ne no kā vienu dienu braucot jūtu, ka nu nav "jauda" tāda, kāda bijusi gadus 4-5 iepriekš. Situācija sekojoša, līdz kādiem 2000-2200 apgriezieniem "jauda" galīgi vāja, tajos pašos pārnesumos kā agrāk, tā pat turot gāzes pedāli, sajūta ka daudz lēnāk tiek uzņemts ātrums, savukārt, kad pārkāpj pāri 2k+, tad uzreiz pamatīgāks uzrāviens jūtams - piebilde, agrāk nekad neizjutu tik lielu starpību uzrāvienā, tagad ļoti izteikti tas jūtams.
Idejas?
Man ļoti līdzīga bēda sākusies, pirms pāris nedēļām, ne no kā vienu dienu braucot jūtu, ka nu nav "jauda" tāda, kāda bijusi gadus 4-5 iepriekš. Situācija sekojoša, līdz kādiem 2000-2200 apgriezieniem "jauda" galīgi vāja, tajos pašos pārnesumos kā agrāk, tā pat turot gāzes pedāli, sajūta ka daudz lēnāk tiek uzņemts ātrums, savukārt, kad pārkāpj pāri 2k+, tad uzreiz pamatīgāks uzrāviens jūtams - piebilde, agrāk nekad neizjutu tik lielu starpību uzrāvienā, tagad ļoti izteikti tas jūtams.
Idejas?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Vakums par maz.wildd wrote: ↑20.10.2017, 15:58Golfs pie Mišas tika sataisīts?
Idejas?
Vakuma noplude.