Čau!
Nu ko ar džettu nav braukts kopš pēdējo postu kad nomazgāju viņu, tas ir 30 jūnijā. Bilde augšā.
Nav braukts JO, īsti nav sanācis laiks, mazā pilsētā Limbažos nav kur braukt, zinkā pašam savā pilsētā tās ielas ir 99999x izbraukātas.
Kopš skates 26 maija līdz šodienai 18 septembrim ir nobraukti 391km
Un vēl kas tos kilometrus nesadzen ir mūsu lietus, ar šo auto no lietus izvairos, nē nesarūsēs, paliks netīrs
Tad nu tā, esmu pieķēries visiem 4 sānu logiem, vajag samainīt logu gumijas, tās sakaltušas + sarāvušās, ja nu kādam ir tiešām TOPzustand logu gumijas, priekšējās ar DALĪTO logu, tad padodat ziņu, labprāt iegādāšos, bet šā vai tā aizbraukšu uz netālu golfu šrotu kur privātais neko internetos netirgo, nav laiks. Bet nu ja jums ir tad gaidu PM.
Nākošais ar STEIGU meklēju džettas aizmugurējo buferi ar divām hroma līnijām, max labu.
Un šofera puses brūno sāna stiklu.
Un lai arī es teicu, ka pa lietu nebraucu, tad uz sezonas noslēgumu es ar ceru pievienoties

cerams, ka lietus nelîs, bet ja līs tad vienalga aizbraukšu
Gribu tik šos defektus novērst lai pa logu malu netek ūdens durvīs un lai no aizmugures neizskatās pēc

dēļ beigto buferi.
Šofera logu šodien +- sataisīju ar labākām gumijām, bet nav šā vai tā uz visiem 100.
Tā viņš te stāv visu to laiku ar nolaistu antenu un plēvi uz beņķi, ja nu fiksi ar darba drēbēm šamējais kkur jāpārdzen.