haube

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
eXcIde
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

haube

Post by eXcIde » 15.10.2007, 22:54

sveiki! varbuut kaads ir meeegjinajis haubi uztaisiit ar mk2 grabazhnieka amiishiem[pat nez kaa vinji saucaas,bet tie hidrouliskie]... ienaaca praataa doma,ka haubi taapat var uzmeistarot..iisti neiepazinos tuvaak ar +/- un vispaar ar to,vai iespeejams///zinu ka tirgoja speciaali taadus prieksh haubes...bet vai ta nevar no grabazhnieka? pa iisu vai kaa?

clip_art
VW: Jetta mk2
Been thanked: 1 time

Post by clip_art » 15.10.2007, 23:11

es ari esmu domaajis, bet neesmu iedziļinaajies :)
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

eXcIde

Post by eXcIde » 15.10.2007, 23:31

labi-izdomaaju,gribeeju rakstiit,bet labaaak[ja pagaidaam nav negatiivu kementaaru] vnk uztaisiishu vinju,ja tur viss sapasees :) jo mashiiina taga ir pusizjaukta,probleemaam nevajadzeetu buut :p paliidiishu zem aizveertas haubes un aidaa :D :lachtot:

kamis
VW: Golf mk2

Post by kamis » 16.10.2007, 08:27

Ja tu esi vwmotion forumā, paprasi lietotājam Jurgis_L viņš tādu uzlika savam golfam... :roll:

Raa
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post by Raa » 16.10.2007, 20:06

Buus jaamaina taas lodiites ar viitni uz kuriem pats cilindriits maucas virsuu!!! Bagaazniekam ir M10 viitne bet haubei skruuves ar M8!!! Vinjus tak var pasuutiit!!! Nemaksaa nemaz tik bargu naudu ja veelaas taadu extrinju :D Parunaa ar Buu....
Ja kas man uz Mk2 staaveeja.... Tagad jau uz Mk3 ;)
Es ar shitaadaam domaam izgaaju cauri... deelj kaa mazliet haubi sa :censored: su!!!

P.s.
Nezinu preciizi bet uz aci ja atminja nevilj tad bagaazniekam ir diametrs lielaaks nekaa tiem kas no DE speciaalie! :p

eXcIde

Post by eXcIde » 16.10.2007, 22:47

Raa wrote:Buus jaamaina taas lodiites ar viitni uz kuriem pats cilindriits maucas virsuu!!! Bagaazniekam ir M10 viitne bet haubei skruuves ar M8!!! Vinjus tak var pasuutiit!!! Nemaksaa nemaz tik bargu naudu ja veelaas taadu extrinju :D Parunaa ar Buu....
Ja kas man uz Mk2 staaveeja.... Tagad jau uz Mk3 ;)
Es ar shitaadaam domaam izgaaju cauri... deelj kaa mazliet haubi sa :censored: su!!!

P.s.
Nezinu preciizi bet uz aci ja atminja nevilj tad bagaazniekam ir diametrs lielaaks nekaa tiem kas no DE speciaalie! :p
man doma bij,ka vareetu taadu skjuuningu taisiit,ka pats vareetu viitnes[vai arii kkaadus uzgriezhnjus piemetinaat - pie haubes/virsbuuves] un ta saskruuveet :? slimiigi? :? :lol: vnk tai viitnei neredzu probleemu nekaadu...varbuut tuulinj kaads komentaars mani apklusinaas,bet nu - doma bij,ka pats vareetu ietaisiit ar pusautumaatu vtml - stiprinaajuma vietas tam amiitim[auto paarkraasoshu taapat]

clip_art

Post by clip_art » 16.10.2007, 22:53

varbuut ari vareetu, bet čakars un vai tas izdosies un atmaksaasies?
un beigu beigaas - kaads buus skats?

bet, protams, visu ko var dariit :)
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

eXcIde

Post by eXcIde » 16.10.2007, 23:10

clip_art wrote:varbuut ari vareetu, bet čakars un vai tas izdosies un atmaksaasies?
un beigu beigaas - kaads buus skats?

bet, protams, visu ko var dariit :)
chakars? domaaju,ka nee - man zem haubes taga var paliist,jo prieksha noaardiita[bildes kkad salikshu,kaa top mashiina :) ] un domaaju,ka labi vareetu nomeeriit,paarbaudiit visu,kas un kaa straadaas. par skatu runaajot...tanii daljaa,kur spaarni stiprinaas,pie virsbuuves - vai ta tur nevar izurbt caurumu,un vai nu ar uzgirezni vienu amiisha dalju pieskruuveet.vai arii - iemetinaat uzgriezni,un piesliipeet[kraasoshu] un taapat haubei? :? aj,varbuut patizlas fantaazijas,bet nevaru sagaidiit,kad tikshu uz garaazhu[riiit :gott: ] un tad paardomaahsu,vai reaali ir iespeejams :)

clip_art

Post by clip_art » 16.10.2007, 23:12

nu tad pastastiisi ari citiem kas un kaa ;)
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

eXcIde

Post by eXcIde » 16.10.2007, 23:14

clip_art wrote:nu tad pastastiisi ari citiem kas un kaa ;)
kk 8) nogotograafeeshu un paintaa sakjeepaashu arii,ko un kaa biju domaajis :) jo tieshama-tik viegli taga zem haubes paluukoties :D riit ta vakaraa salikshu bildes[ljoooti ceru,ka tikshu uz garaazhu :S ]

Raa

Post by Raa » 17.10.2007, 22:15

Tie kas no DE naak tie skruuveejas haubes engei augsejas skruves vietaa un uz spaarna laikam 3-as skruves vietaa!!! kad taisa ciet vins nogulas uz sparna skruuveem!!! Pameeri vai tur diamers atljauj!!! Un par skruuveem runaajot.... engei ir parastaa metaala viitne, bet spaarna skruuveem ir koka viitne! Tiesaam gribi pi :censored: ties? Tad sameklee taada pasa diametra aabolus ar skruuveem kas der sameejo vietaa un uz prieksu! ja buus praataa es riit pameeriisu saveejos ;)

Raa

Post by Raa » 18.10.2007, 21:38

Pameeriiju.... diametrs (resnaakajai daljai) ir 16mm, garums 24.2cm (tas ir tikai resnaakajai daljai!
Pameeri cik taalu veraas valjaa haube un cik ir attaalums starp skruuveem kur skruuveesi!

eXcIde

Post by eXcIde » 18.10.2007, 22:05

Raa wrote:Pameeriiju.... diametrs (resnaakajai daljai) ir 16mm, garums 24.2cm (tas ir tikai resnaakajai daljai!
Pameeri cik taalu veraas valjaa haube un cik ir attaalums starp skruuveem kur skruuveesi!
oki :) bet ne tuvaakajaas dienaas :/ jo ljooti daudz citi darbi pa priekshu jaaveic...cik vien aatri vareeshu-nozinjoshu ;)

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”