Labakais donors prieks mk1?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- Has thanked: 2 times
Labakais donors prieks mk1?
Sveiki,
Ir iespeja dabut mk1 kam tagad ieksaa 1.6 karburators un 4 robu karba.
Radaas jautajums kaa butu labakais (jeb efektivakais naudas/rezultata zinjaa) donors dzineja un laikam hadenes/bremzu swapam.
Tiek tirgoti diezgan daudz mk3 2.0 gti (laikam jau Ka 8v).
Cik viegli/gruti parkramet prieksejo + aizm hadeni + dzinejs karba un dabut to visu braucamu?
Kaadi citi varianti?
Cienjaa
Viktors
Ir iespeja dabut mk1 kam tagad ieksaa 1.6 karburators un 4 robu karba.
Radaas jautajums kaa butu labakais (jeb efektivakais naudas/rezultata zinjaa) donors dzineja un laikam hadenes/bremzu swapam.
Tiek tirgoti diezgan daudz mk3 2.0 gti (laikam jau Ka 8v).
Cik viegli/gruti parkramet prieksejo + aizm hadeni + dzinejs karba un dabut to visu braucamu?
Kaadi citi varianti?
Cienjaa
Viktors
Re: Labakais donors prieks mk1?
No MK3 piekare neder uz MK1. Ja gribi ko pastiprināti vari salikt stabilizātorus vai nu no MK1 GTI, Sciroco, resnākus Eibach vai HR. Starp plauktiem, glāzēm atsaites.
Labākais donors - tas jau Tev pašam jāizdomā ko Tu tur gribi sabūvēt. Mk1 veco skolu vai kādu pimp my ride kiš miš drandaļet. Labākais donors būtu tas pats MK1 GTI, Cabrio, Scirocco., MK2 GTI 8V vai 16V.
Labākais donors - tas jau Tev pašam jāizdomā ko Tu tur gribi sabūvēt. Mk1 veco skolu vai kādu pimp my ride kiš miš drandaļet. Labākais donors būtu tas pats MK1 GTI, Cabrio, Scirocco., MK2 GTI 8V vai 16V.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ja jau tu iekļauj tajā sarakstā mk2 GTI, tad mk3 GTI tur tikpat labi var iekļaut. Ko vispār dara lai iebāztu iekš mk1 jaunāku motoru, ar filtra kasti - mk1 tā tak nāk pavisam citur - ?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
I beg your pardon, bet ja nu labs donors prieks mk1 ir mk2 gti, un zinot ka mk3 gti daljas skruvejas ieks mk2 easy peasy(?), tad vai nevar secinat ka labakais donors mk1 = mk3 gti?Nordik wrote: ↑01.06.2017, 08:50No MK3 piekare neder uz MK1. Ja gribi ko pastiprināti vari salikt stabilizātorus vai nu no MK1 GTI, Sciroco, resnākus Eibach vai HR. Starp plauktiem, glāzēm atsaites.
Vai arii es ko jaucu?
Buveet nu tikai un vieniigi oem looks ar moderniem (cik nu to var nosaukt par moderniem) agregatiem.
Cik lasiits, tad NEgti mk1 neiet un nebremzee, un viss tik un taa jaapimpo. Liidz ar to kaapeec lai neuzliek ko labaku/jaunaku?
p.s. tikko no nakts mainjas :O
Vairāk biju domājis K-Jet šprici, lai tas auto izskatītos vecs arī atverot motortelpu. Protams tā ir gaume.kombucha wrote: ↑01.06.2017, 12:35I beg your pardon, bet ja nu labs donors prieks mk1 ir mk2 gti, un zinot ka mk3 gti daljas skruvejas ieks mk2 easy peasy(?), tad vai nevar secinat ka labakais donors mk1 = mk3 gti?
Vai arii es ko jaucu?
Buveet nu tikai un vieniigi oem looks ar moderniem (cik nu to var nosaukt par moderniem) agregatiem.
Cik lasiits, tad NEgti mk1 neiet un nebremzee, un viss tik un taa jaapimpo. Liidz ar to kaapeec lai neuzliek ko labaku/jaunaku?
p.s. tikko no nakts mainjas :O
Sabūvēt var vikautko pa lēto lai iepistu kapeiku. Tas 2,0 8V dikti labi tad tur iederēsies.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
Šajā gadījumā viss ir atkarīgs no finansēm, un no tā, ko gribi panākt no tā mk1.
Priekš normālas daily lietošanas, pilnīgi pietiek ar mk1 stock piekari, ar labākiem amortizatoriem un atsperēm, bet ar stock bremzēm, kaut pašām mazākajām, bet ideālā stāvoklī. Bremzes ir pietiekamas, ja ņem vērā mk1 nelielo svaru.
Motora ziņā, ja jau iekšā nav strādājošs k-jet, tad atrast labu mk1 motora komplektu ir pagrūti. Ja kuzovam no rūpnīcas ir "lielais motors" , t.i. virs 1.5l,
tad ielikt jebkuru (izņemot vr6) motoru no mk2, mk3 etc var bez kronšteinu izgatavošanas. Bet jāatrod pareizais kronšteins un var ielikt, atstājot 020 kārbu. Ar 02a jau vajag izgatavot kronšteinu.
Priekš piekares, priekšā ir vajadzīgs pārtaisīt plauktus, lai varētu uzlikt mk2,mk3 stupicas. Stūres pirksti, man liekas, arī vajadzēja piemeklēt. Kā arī amortizatora pieskrūvēšanas vieta jānofrēzē plānāku.
Aizmugurē iespējams var pārlikt no mk2,mk3 bremzes uz mk1 tilta, bet to vajag pārbaudīt.
Principā viss tas ir izdarāms, bet process ilgs un piņķerīgs, vajag kārtīgi izpētīt visu.
Katrā ziņā, ja saliek visu jaunu stock uz mk1, jau ir diezgan ok, bet protams mk2/mk3 piekare un motors atļauj ietaupīt uz detaļām, jo daudz kas ir pieejamāks.
P.s. Šādi "miss match" auto ir ļaunākais murgs nākamajam īpašniekam, jo lai nopirktu vajadzīgo detaļu, nevar skatīties pēc kataloga, bet jāskatās pēc esošās detaļas, un tad pie detaļu pirkšanas var diezgan izbesīt auto detaļu pārdevējus. Been there, done that
Priekš normālas daily lietošanas, pilnīgi pietiek ar mk1 stock piekari, ar labākiem amortizatoriem un atsperēm, bet ar stock bremzēm, kaut pašām mazākajām, bet ideālā stāvoklī. Bremzes ir pietiekamas, ja ņem vērā mk1 nelielo svaru.
Motora ziņā, ja jau iekšā nav strādājošs k-jet, tad atrast labu mk1 motora komplektu ir pagrūti. Ja kuzovam no rūpnīcas ir "lielais motors" , t.i. virs 1.5l,
tad ielikt jebkuru (izņemot vr6) motoru no mk2, mk3 etc var bez kronšteinu izgatavošanas. Bet jāatrod pareizais kronšteins un var ielikt, atstājot 020 kārbu. Ar 02a jau vajag izgatavot kronšteinu.
Priekš piekares, priekšā ir vajadzīgs pārtaisīt plauktus, lai varētu uzlikt mk2,mk3 stupicas. Stūres pirksti, man liekas, arī vajadzēja piemeklēt. Kā arī amortizatora pieskrūvēšanas vieta jānofrēzē plānāku.
Aizmugurē iespējams var pārlikt no mk2,mk3 bremzes uz mk1 tilta, bet to vajag pārbaudīt.
Principā viss tas ir izdarāms, bet process ilgs un piņķerīgs, vajag kārtīgi izpētīt visu.
Katrā ziņā, ja saliek visu jaunu stock uz mk1, jau ir diezgan ok, bet protams mk2/mk3 piekare un motors atļauj ietaupīt uz detaļām, jo daudz kas ir pieejamāks.
P.s. Šādi "miss match" auto ir ļaunākais murgs nākamajam īpašniekam, jo lai nopirktu vajadzīgo detaļu, nevar skatīties pēc kataloga, bet jāskatās pēc esošās detaļas, un tad pie detaļu pirkšanas var diezgan izbesīt auto detaļu pārdevējus. Been there, done that
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Un ja gribas normālu filtra kasti, nevis komisko filtru?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Ozzijs saprot tēmu, bet vārdi "mk1" un "normāls daily" īsti neiet vienā teikumā
MSH pagogle, pilns nets ar bildem. Tur vieta pietiek lai ieliktu to kasti.
Nabadzības tarkšķis
-
Es šajā gadījumā salīdzinu "tuvu stock" mk1 un "gribu vairāk performance " mk1. Pirmais tomēr tuvāk daily.
Viss jau atkarīgs no katra cilvēka prasībām. Vieniem vajag 21. gs daily auto, citiem pietiek ar 20+ vecu auto.
Tāpēc svarīgi saprast, kādam mērķim autoram plāno lietot mk1. Kā arī kāds budžets un prasības pret auto stāvokli. Vai pats ar tehniku uz "Tu" etc etc
-
Paldies par sakariigu atbildi.jj-ozzy wrote: ↑01.06.2017, 15:04Šajā gadījumā viss ir atkarīgs no finansēm, un no tā, ko gribi panākt no tā mk1.
Ir bijusi pieredze ar "mix + match" auto tapec ariibiju domajis ka labak nopirkt mk3 gti donoru un izjaukt daljaas, lai nav superkombo nekads.
Nu cik redzu sanaak ka nav jeegas nemties ar to piekari, efektivak ir vnk atjaunot stock.
-
Golfs plaanots ka +- ikdienas bet otrais auto. Mans auto. Jabut lai brauc un acij tikaams. Taads ko varees tureet gadiem ilgi. Ziemaa laikam netiks lietots.jj-ozzy wrote: ↑01.06.2017, 19:24Es šajā gadījumā salīdzinu "tuvu stock" mk1 un "gribu vairāk performance " mk1. Pirmais tomēr tuvāk daily.![]()
Viss jau atkarīgs no katra cilvēka prasībām. Vieniem vajag 21. gs daily auto, citiem pietiek ar 20+ vecu auto.
Tāpēc svarīgi saprast, kādam mērķim autoram plāno lietot mk1. Kā arī kāds budžets un prasības pret auto stāvokli. Vai pats ar tehniku uz "Tu" etc etc
Es kaa skolniece svaarstos starp mk2 un mk1 jo joprojam nevar samekleet ne vienu ne otru kas apmierinaatu. Paslaik ss.lv ir tas sarkanais ko draugs bija braukt apskatities nu un tur viss jakraso proti + jametina + jaatjauno, kautgan brauc labi.
Ar tehniku teiksim taa, esu ok, bet, ne vienmer nemos pats (dazreiz ir efektivak samaksat) un galvenais - nav pagaidam laiks tik daudz lai veltitu tikai masinai.
Par budzetu runajot, cik nu man negribas ne seit ne otrajaa temaa par pirksanu to likt, bet nu uzskatu ka kkas sakarigs (labs) latvijaa ir jabut ap 2 eiro. Vairaak maksaat par neGTI vai neSWAPu uzskatu ir biku nelogiski.
Polijaa un Spaanijaa ap 2-2.5 ir pieejami mk2 gti un arii 3d mk1 projektam. No turienes arii ta cena.
-
Mk2 atkrīt problēma ar piekari, tur viss der. Un arī vr6 motoru var iecelt ar 02a kārbu.
Vienu brīdi bija labs mk2 ar 16v motoru un moču karbjiem pa 1.5k, viss smuki sataisīts. Tas bija diezgan pa lēto. Iespējams, ka vēl nav pārdevis, tik sludinājums izņemts. Katrā ziņā salikt visu pašam ir 2x dārgāk.
Vienu brīdi bija labs mk2 ar 16v motoru un moču karbjiem pa 1.5k, viss smuki sataisīts. Tas bija diezgan pa lēto. Iespējams, ka vēl nav pārdevis, tik sludinājums izņemts. Katrā ziņā salikt visu pašam ir 2x dārgāk.