Paklājiņi
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Paklājiņi
Kāds no jums nesenā pagātnē ir pircis paklājus? Man pašreiz ir tādi visai pūkaini, ka visas drazas līp klāt. Domāju, kur un kādi ir glītāki. Gumijas ir praktiskāki, bet izskatās švaki, padalieties lūdzu pieredzē.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Re: Paklājiņi
Man ir pieejams kantoris, kuri paši ražo. Smuki pēc katra modeļa izmēriem. Ir divi varianti audumiem. Dārgākais ir ļoti kvalitatīvs. Izmaksas ap 35eur viss komplekts. Ir tā vērts!
Mk2
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Ziemā/rudeni, labāk gumijas likt.delitis wrote:Ok, jaunnedēļ jāuzvana. Paldies!
Pie manis gumijas paklāju komplekts 20eiro
Auduma pa 15eiro, bet nu šie ne tuvu nebūs tādas kvalitātes, kā Marcha piedāvātiem
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
To jau mēs nevaram zināt!
Pēdējo reizi sūtīju passatam. Bija fantastish!
Ziemā iesaku likt tos pašus auduma. Tajās gumijas vannās ne īsti turās tas mitrums, ne kājas paliek sausas.
Pēdējo reizi sūtīju passatam. Bija fantastish!
Ziemā iesaku likt tos pašus auduma. Tajās gumijas vannās ne īsti turās tas mitrums, ne kājas paliek sausas.
Mk2
-
- VW: Ko?
- Been thanked: 2 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Muļķības. Pietiekami daudz ir liets no gumijniekiem ārā ūdens, nodomājot ka tādu daudzumu auduma pīī sevī nesaturētu.Marchs wrote: Ziemā iesaku likt tos pašus auduma. Tajās gumijas vannās ne īsti turās tas mitrums, ne kājas paliek sausas.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Ir idejas vai un kur var dabūt tos pašus auduma tepiķus ar gumijas segumu apakšā? Man ar parastajiem auduma tepiķiem rudens slapjajā laikā tā svīda ciet logi, kad izmetu viņus ārā grīda mitra pēc tam vēl pāris dienas turējās. Gumijas tepiķi, lai arī kājas slapjas, vismaz neļauj grīdai ar ūdeni piemirkt.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."