Problēma tāda, ka nepūš siltu gaisu. Tikai tāds nu bišku siltāks nekā ārā. Abas pečkas trubas uzsilst ātri, liekas, ka tātad radiators nevarētu būt ciet. Caur VCDS skatījos, kas notiek ar lūciņām - ciparos viss ok. Vai varētu būt motoriņš kaut kā mehāniski atvienojies no lūciņas? Tie skaitļi, ko redz VCDS ir reālā lūciņas pozīcija vai vienkārši piedziņas pozīcija? Vai var būt Mk2 raksturīgā problēma ar nodrupušu blīvējumu?
Vēl - nedarbojas svaiga gaisa/recirkulācijas lūciņa. Tur ir iespējams kaut ko izjaukt neņemot nost pečkas kasti? Ja ņem nost, tad sanāk, ka jāizlaiž kondiška atmosfērā?
Mk4 Climatronic problēma
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Mk4 Climatronic problēma
Parādītā pozīcija tiek lasīta ar motoriņā esošo potenciometru. Ja hella nav neko jaunu priekš mk4 izdomājusi, tad motoriņš ar klapi ir savienots ar sviriņu - it kā teorētiski pastāv iespēja tai nokrist - man liekas ka pat viens mans kolēģis ar A3 to piedzīvoja. Temp klapes motoriņš atrodas karstās daļas apakšā, tur blakus atrodas gan centrālās, gan temp klapes motoriņi. Pie viena vēlams paskatīties pašdiagnostikā [nezinu vai VCDS to spēs] cik labi darbojas tā motoriņa potenciometrs - esmu šitādu gājienu ar audī darījis - ieslēdz to kanālu, kurā rādās lielums, fiksi pārslēdz temperatūru uz otru galu un atkal ieiet tajā kanālā, un skatās kā cipari mainās - ja plūdeni, viss labi, ja potenciometrs jau izļurkāts un čerkst, tad palēcieniem - varbūt pie vienām sāpēm der samainīt.
Klapju materiāls gan jau ir kārtībā - pat ja tur to materiālu ražotājs nav nomainījis uz stingrāku, tā mašīna vēl nav TIK veca.
Klapju materiāls gan jau ir kārtībā - pat ja tur to materiālu ražotājs nav nomainījis uz stingrāku, tā mašīna vēl nav TIK veca.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...