eXcIde mk2 1.8GTi
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
kaut kaa gribaas tam aizmugures bamperim piekasiities

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
Tas tiks pilniibaa izniicinaatsLakkijs wrote:kaut kaa gribaas tam aizmugures bamperim piekasiities![]()
par darbiem - nojaukts panelis,durvju apshuvums nonjemts[kaa tikshu pie pirmaa snaudas,kko jaadomaa ar auduma pielaagoshanu
lai arii mans leemums daudzus neapmierina,bet kraasoshu/taisiishu melnbaltu salonu. vieni saka-fuj kaa kjelleesies u.t.t...bet atkal otri-tu tak ar kaajaam nekaapsi uz durviim virsuu,viss buus ok
nepatiik deelj tiem shausmoniigajiem aparaatiem,kas Te forumaa ir likti[kaa prikoli] piepuusti bamperi,proppellerslieksnji u.t.t [aj,gaumes lieta... bet mana nostaaja-jo vairaak liidiznaas origjinaalam,jo vairaak patiik!Nikita wrote:kapec tad tev riebjas Kekavas tunings? Nezinu,man piemeram patik ka mans golfinjsch izskatas ar kjekavas tuningu,ka jau teicu vis atkarigs no maschinas krasas
redz ku bilde[es te atlaushos ielikt] no taa,kaa pagaidaam izskataas dalja no salona[visu pleehsu nost pamazaam]
http://bildez.lv/foto/excide/mk2_18gti/1192205833
Nu bet es ticu!Nikita wrote:dzive vinjsch izskatijas daudz smukak neka uz fokjenem
-------------------

-------------------

-------------------
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
man liekas, ka otraadi!Nikita wrote:dzive vinjsch izskatijas daudz smukak neka uz fokjenem
redzeeju vienreiz Dobelee, nodomaaju kas tas pa riisu
Re: ledusskapis
Biezhi redzeets shitas ir Riigaa...Lukturi citi un vel kaut kas nebij takaa bildee,bet nu taa vai taa skats neuzlabojaasledusskapis wrote: man liekas, ka otraadi!
redzeeju vienreiz Dobelee, nodomaaju kas tas pa riisu
Veicam celtniecības, remonta darbus, kā arī elektromontāžas.
Sīkāk PM [/i]
Sīkāk PM [/i]
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: ledusskapis
pilnigi piekritu daba redzets un reali izsmietsledusskapis wrote: un kaa veel suudiigs![]()
manupraat, peec suuda izskataas!
nu kur var tik zemu krist