Jā, tā arī ir, ka tie ir barabāni kas der mk3 un vēl daudziem vw/audi.
lai gan šiem konkrētajiem man parādās SPECPASŪTĪJUMS nevar atgriezt..
Papētot abus abus barabānus, es saprotu, ka tev traucē ārēja grope, to vajag novirpot nost un visam būtu jāder
darba bremzes
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: darba bremzes
Jā, traucē ārējā grope... Piesakās, kurš man to varētu izdarīt, vai iesakiet kādu virpotāju. Kā man izskatās - darbs nav grūts, bet atbildīgs 
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
tev ir sinhra?
Tie ir b3/mk3 sinhro trumuli.
Pirms virposanas nomeri vecajam ieksejo diametru! Jaunais ir 200mm. Vecais ari ir 200 vai tomer 190mm?
Tie ir b3/mk3 sinhro trumuli.
Pirms virposanas nomeri vecajam ieksejo diametru! Jaunais ir 200mm. Vecais ari ir 200 vai tomer 190mm?
-
- VW: Jetta/MK3 sync/B5 V
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Tie noteikti nav syncro barabani.
syncro nav konisko gultņu, un gultņi nepresejas barabanos
syncro nav konisko gultņu, un gultņi nepresejas barabanos
Mk2 Jetta GTD (wannabe)
"opinion is like asshole, everybody has one..."
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Es neko neizdomaju.
Iesitot google ieprieks doto kodu ---> http://www.vehiclepartsdatabase.com/veh ... max/bd1512
Iesitot google ieprieks doto kodu ---> http://www.vehiclepartsdatabase.com/veh ... max/bd1512
-
- VW: Jetta/MK3 sync/B5 V
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Pieļauju ka tā bilde tikai ilustratīva, jo kā šāda barabana gadijumā pusas griež ratu?
syncro barabani izskatās tā
syncro barabani izskatās tā
- Attachments
-
- IMG-20161110-WA0004.jpeg (619.09 KiB) Viewed 836 times
Mk2 Jetta GTD (wannabe)