Šaubos ka tie spiedieni tik ļoti atšķiras - audī zemais spiediens ir 0,5 bāri, augstais 1,8 - drīzāk fofāgenam varētu būt apgriezts to devēju darbības princips otrādi.Kavacky wrote:Nevar īsti, ir jātaisa tāds vai citāds, bet apkārtceļš.
Kas tas ir un kā tas darbojas.
VDO pieslēgšana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: VDO pieslēgšana
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Ko, nopietni, tā tiešām ir konstrukcija? Ķipa pilns panelis ar visādiem gaismas avotiem, bet tās 3 vai 4 sīkās spuldzītes ir tās, kas slēdzi piebeigs? Ok, paskatījos, tā tiešām ir konstrukcija.msh wrote: Vispār jau nē, sēdies, divi. Tas relejs darbina papildpulksteņu apgaismojuma lampeles + laikam arī pelnutrauka lampeli, tb ir domāts lai noņemtu to četru lampeļi slodzi no paneļa apgaismojuma potenciometra. Ja ir pārliecība ka fofāgena apgaismojuma potenciometram ķiekas pietiks, var nelikt.
Par spiedienu atšķirībām - kā jau tur minēju, cik atceros, man viņš uzvedās atbilstoši vienam no tiem variantiem, tikai pierubījās galīgi ne tajā spiedienā (ar visu to, ka viņš man melo, liekas, krietni par ātru). Nu un pats fakts, ka veikalā var nopirkt diezgan dažādus...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu reku shēma, vienīgi šausmīgi nepārskatāma http://autolib.diakom.ru/CAR/Audi/1990/ ... /fig08.pdf
Sīkās spuldzītes katra tomēr bija bik virs vata un potenciometram arī ir kaut kāda nominālā jauda - acīmredzot bija pamats neieekonomēt un to kakuci tur tomēr ielikt.
Sīkās spuldzītes katra tomēr bija bik virs vata un potenciometram arī ir kaut kāda nominālā jauda - acīmredzot bija pamats neieekonomēt un to kakuci tur tomēr ielikt.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
man ir vis pievienots un strada,tas lielais devejs ieskruvejas pie filtra un vinam ir kontakts gan originalam vadam,gan devejam.
tel. 22347143