Salona radiators B3/B4. Vai ir kāds,kas var?

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Re: Salona radiators B3/B4. Vai ir kāds,kas var?

Post by msh » 26.01.2017, 21:51

Es personīgi cenšos turēties no lētučiem pa gabalu, jo savulaik sanāca audī ielikt 7 ls vērtu radiatoriņu [jo uz sitiena liepājā nekā labāka nebija] kurš siltumu nedeva, bet nu - nesen kolēģa mk3 ieliku termotech - bija viegli mīnusi - likās ka ar siltumu viss ir kārtībā.
jj-ozzy wrote:Un šis darbs ir viens no čakarīgākajiem darbiem, tāpēc servisos visi grib atkratīties. Nepateicīgs darbs, bet nu pāris reizes gadā varu to izdarīt. Pēc tam būs atkal riebums :D
Kas tur ir čakarīgs tik veciem VAGmobīļiem? Bik bakstīšanās un viss. Tā kā te vēl ir runa par fofāgenu, tad tādai mašīnai līdzvērtīgu čakaru motortelpā var atrast katram trešajam darāmajamam darbam :D Šaubos ka kāds īpaši grib atkratīties - vienkārši 75+ eiras ir normāls cipars, ja pats darītājs galā labākajā gadījumā dabū pusi no tā cipara, sevišķi vēl ja tas ir dižajā pilsētā, kur ar mašīnām jau noklusējumā brauc naudas govis kuras prasās noslaukt :D Kaut kādus nepilnus 10 gadus atpakaļ liepājas servisos normāls cipars par B3/B4 audī salona radiatora maiņu [process vispārējos vilcienos ļoti līdzīgs kā fofāgenam] bija 40 laši.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

jj-ozzy
VW: Jetta Mk2 Cl
Has thanked: 106 times
Been thanked: 37 times

Post by jj-ozzy » 26.01.2017, 22:16

Kaut kā neredzu, ka kāds te baigi grib to darīt. :? Citā situācijā es arī negribētu, bet dažreiz nākas.

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 27.01.2017, 02:33

Es par to ka servisi grib atkratīties ;) Ja arī kads grib, tad tikai tāpēc ka stāv rindā ienesīgāki darbi. Tas ka te negrib - nu te ir forums, pilns ar visādiem purniem, pa lielam hobijistiem. Bez tam, pieredze rāda ka no tiem, kas ir gatavi kaut ko mašīnai darīt, lielākoties savai, lielākā daļa ir gatavi remontēt piekari vai motoru, darbus, kur pietiek ar bik smalkākiem štrumiem nekā kūvalds un meiselis - un tajā pašā laikā lielākajai daļai ir problēmas ar salonu, un elektrība vispār ir tumša bilde. No tā arī rodas tā bilde te, un vispār mūžīgā čīkstēšana kad jāmaina salona radiators - esmu stiliņā to čīkstēšanu atlasījies, galu galā, B3/B4 audī tas pasāciens sevišķi no B3/B4 passāta neatšķiras. mk3 ir bik ķēpīgāk, tās sijas dēļ, bet arī nekas traks. Pēdējoreiz kā reiz sanāca mainīt salona radiatoru mk3 ar kondišu, pie viena pārliecinājos ka pieņēmums ka var to kasti atķibināt uz pusēm uz vietas lai nav kondišs jāizlaiž, ir patiess, un to visu var izdarīt - vienīgi vajag mazliet pacietības :)
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

Post Reply

Return to “Info par citiem VAG grupas modeļiem”