Vw mk2 golf jetta apsildāmie sēdekļi
-
- VW: Vw mk2 Jetta
- Been thanked: 9 times
Vw mk2 golf jetta apsildāmie sēdekļi
Esmu ieguvis apsildāmo ( sēdekli ) ar visiem vadiem un slēdžiem, jo cik saprotu mk2 nāca tik šofera beņķis apsildāms.
Takā doma ir likt savējā sportsitzi un to apšūt ar manu beņķu audumu, gribēju zināt cik reāli ir ielikt vadu sistēmu beņķu apdildei no feislifta džettas manējā prefeislifta džettā ? Ja jāmaina visa vadu bunte tad nē nebūs man apsildāms beņķis un to visu kāds no jums varēs iegūt.
Takā doma ir likt savējā sportsitzi un to apšūt ar manu beņķu audumu, gribēju zināt cik reāli ir ielikt vadu sistēmu beņķu apdildei no feislifta džettas manējā prefeislifta džettā ? Ja jāmaina visa vadu bunte tad nē nebūs man apsildāms beņķis un to visu kāds no jums varēs iegūt.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: Vw mk2 golf jetta apsildāmie sēdekļi
Cik zinu, tad nāca abi priekšējie beņķi apsildāmi.
Ar vadiem vienkārši. Izmanto šo: http://www.a2resource.com/electrical/systems.html
Izskati kurš vads jāsprauž kurā kontaktā drošinātāju kastē.
Iesaku saktīties pēc kontakiem nevis vadu krāsām, jo ir gadijies, ka vadu krāsa neatbilst ar īsto kontaktu.
Ar vadiem vienkārši. Izmanto šo: http://www.a2resource.com/electrical/systems.html
Izskati kurš vads jāsprauž kurā kontaktā drošinātāju kastē.
Iesaku saktīties pēc kontakiem nevis vadu krāsām, jo ir gadijies, ka vadu krāsa neatbilst ar īsto kontaktu.
-
Skaidrs, liels paldies, rīt apskatīšos vai blakus beņķim ir vadi, tad jau padošu ziņu lai arī jūs zinātu, jo cik netā lasīju, amīši saka, ka šofera beņķim tikmbija apsilde.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
http://www.clubgti.com/showthread.php?2 ... ats-wiring
underneath passenger seat wiring (some has been chopped but easy to reconnect):

EDIT: pēc slēdža arī redzams, ka abi apsildāmi

Lūk fizisks pierādījums, ka ir apsildāmi abi sēdekļi
underneath passenger seat wiring (some has been chopped but easy to reconnect):
EDIT: pēc slēdža arī redzams, ka abi apsildāmi

Lūk fizisks pierādījums, ka ir apsildāmi abi sēdekļi
-
Yes, tad man ir tik šofera beņķis apsildāms, jo ir viens rullītis.
tā jau vasaras auto nevajadzīga ekstra, bet nu ja dabū tad kspēc gan neielikt 
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Nāca gan tikai šofera, gan abi apsildāmi. Viens apsildāms sķiet, ka ir vēl retāks nekā abi. Ar vadiem viss ir vienkārši, jāpiesprauž tikai + un - pie drošinātāju kastes un aiziet. Pa gadiem tur nekas nemainījās. Vienīgi jāskatās kontakti, pie kuriem tā sistēma ir slēdzama drošinātāju kastē.
Vienīgais, ja tu domā ņemt ārā apsildes elementu no benķa un likt citā benķī, tad tas ir izdarāms tikai no parastā uz parasto un no VAGsport uz VAGsport. Apsildes elementus un var ņemt arī no Mk3.
Vienīgais, ja tu domā ņemt ārā apsildes elementu no benķa un likt citā benķī, tad tas ir izdarāms tikai no parastā uz parasto un no VAGsport uz VAGsport. Apsildes elementus un var ņemt arī no Mk3.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Vai izmest viņus miskastē, jo mk2 apsilde ir ļoti švaka un lēna. Un domāju, ka 100% pārlūzīs kāda dzīsla.
Labāk pasūtīt modernus, mūsdienu universālos oglekļa elementus un pievienot pie stock vadiem.
Labāk pasūtīt modernus, mūsdienu universālos oglekļa elementus un pievienot pie stock vadiem.
-
Liels paldies par padomiem
tie noder.
GG, bija jā doma, ka vajag jaunus jo vecie 10000% nesildīs kā vajag
P.s man tā liekas vai arī tā ir, ka mk2 beņķu apsilde ir reta lieta ?
GG, bija jā doma, ka vajag jaunus jo vecie 10000% nesildīs kā vajag
P.s man tā liekas vai arī tā ir, ka mk2 beņķu apsilde ir reta lieta ?
-
Yep, kā jau viss pārējais, par ko bija jāpiemaksā (tas izskaidro to, kāpēc bija pieejama versija ar vienu apsildāmu sēdekli). Skandināvijā pārdotajiem modeļiem ir biežāk sastopama.
Man nākotnes plānos arī ir golfa recaro krēslos klonēt iekšā apsildi, man ir visi sildelementi un vadi, bet arī plānoju likt iekšā modernos.
Man nākotnes plānos arī ir golfa recaro krēslos klonēt iekšā apsildi, man ir visi sildelementi un vadi, bet arī plānoju likt iekšā modernos.
-
Nu jā, zinu, ka e30 beņķu apsilde nav mega reta, bet kad ieraudzīju mk2 apsildes pogu no sākuma likās, ka kāds to vnk ielicis, bet izņemot pogu ieraudzīju vadus, lai 100% pārliecinātos paskatījos zem beņķi un jā, esmu joprojām mazliet pārsteigts par to, ka mk2 nāca beņķu apsilde 
Bet, apsilde sildīja tik dibenu bai arī muguru ?
Bet, apsilde sildīja tik dibenu bai arī muguru ?
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Manuprāt silda ļoti pietiekami. Protams neuzsilst sekundes laikā, bet daudz ātrāk nekā pečka sāk pūst kaut ko siltu. Bet nu es arī neesmu nekad braucis ar citu auto, kam ir apsildāmi benķi, tā kā nav ar ko salīdzināt.
Jāsilst gan dibenam, gan mugurai.
Par to dzīslu lūšanu gan jāpiekrīt. Manai apsildei vienā vietā pārlūza un tur izdega mazs caurums benķī. Ar benķi neko vairs neizdarīsi, bet apsildes remonts vienkāršs - paņem un salodē.
Viena lieta, ko es negaidīju no šīs apsildes ir tas, ka silst arī dibendaļas "malas". Sīkums, bet patīkami.
Lielākais mīnuss ir apsildes poga, jo oriģinālais apgaismojums principā nav redzams vispār. Hvz ko inženieri domāja, kad tādu uztaisīja...
Jāsilst gan dibenam, gan mugurai.
Par to dzīslu lūšanu gan jāpiekrīt. Manai apsildei vienā vietā pārlūza un tur izdega mazs caurums benķī. Ar benķi neko vairs neizdarīsi, bet apsildes remonts vienkāršs - paņem un salodē.
Viena lieta, ko es negaidīju no šīs apsildes ir tas, ka silst arī dibendaļas "malas". Sīkums, bet patīkami.
Lielākais mīnuss ir apsildes poga, jo oriģinālais apgaismojums principā nav redzams vispār. Hvz ko inženieri domāja, kad tādu uztaisīja...
-
Esmu ļoti liels piekritējs beņķu apildes sistēmai jau no mazām dienām, auto kuros bija apsilde, bija pirmā lieta ko ieslēdzu, līdz šim nekas nav mainījies
tapēc esmu ļoti pārsteigts, ka mk2 tāda ekstra nāca un tajā pašā laikā ļoti priecīgs
Lai arī džetā viņa tiks retāk ieslēgta, taču pavasarī, rudenī varētu viņu izmantot
Lai arī džetā viņa tiks retāk ieslēgta, taču pavasarī, rudenī varētu viņu izmantot
-
Mk2 varēja būt aprīkots ļooooti neslikti, oriģināli bija pieejams:
-lukturu apskalotāji
-elektro logi
-sfēriski, apsildāmi, elektrospoguļi
-apsildāmas logu sprauslas
-CD magnetola
-kruīzkontrole
-kondicionieris
-salona gaisa filtrs
-6 skaļruņu stereosistēma
-centrālā atslēga
-apsildāmi un elektriski regulējami krēsli
Plus vēl kaudze ar dīlera piedāvātiem modiem no aftermarket kompānijām. Sākot no spoileriem, līdz adaptīvajai piekarei.
Gan jau ka vēl kautko aizmirsu.
-lukturu apskalotāji
-elektro logi
-sfēriski, apsildāmi, elektrospoguļi
-apsildāmas logu sprauslas
-CD magnetola
-kruīzkontrole
-kondicionieris
-salona gaisa filtrs
-6 skaļruņu stereosistēma
-centrālā atslēga
-apsildāmi un elektriski regulējami krēsli
Plus vēl kaudze ar dīlera piedāvātiem modiem no aftermarket kompānijām. Sākot no spoileriem, līdz adaptīvajai piekarei.
Gan jau ka vēl kautko aizmirsu.
-
Sick
Gaidu nākošo ekstru, kondicionieri
bet kā būtu ar kondicionieri iekš 1.6 karburatora dzinēja, ir reāli ?
Gaidu nākošo ekstru, kondicionieri