darba bremzes
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
darba bremzes
Iesakat ko darīt,lai uzlabotu rādītāju..nomainiti ir loki,cilindrits,rocenes trose utt kr4 viss jauns,atgaisoja viss čotka,ķīlīti arī itkā pavilka uz augsu caur ritena skruves caurumu..
Ir kādi ieteikumi?
Ir kādi ieteikumi?
- Attachments
-
- Screenshot_2016-12-13-23-53-32.png (48.43 KiB) Viewed 1446 times
-
- VW: Passat B3 1.8 20VT
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 7 times
Re: darba bremzes
Cilidriem diametri vienādi ? Ir bijuši gadījumi, ka pie maiņas uzlikti ar citu diametru, kā rezultātā bremžu mērījumi atšķiras! Ķīlīši vairāk būtu pie rocenes. Slogotājs ir ?
VW Passat CL B3 1.8 20vT ikdienišķais 
VW Passat GL B3 1.8 20vT in garage waiting for parts and warm hands

VW Passat GL B3 1.8 20vT in garage waiting for parts and warm hands
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Pārliecinies, vai abiem cilindriem ir vienādi virzuļa diametri, ja nav, tad problēma atrasta
Vēl pie vainas var būt arī loki, ja tie kāda iemesla pēc ir pārkarsēti, vai uz tiem ir ticis bremžu šķidrums, vai citi naftas produkti.
Vēl pie vainas var būt arī loki, ja tie kāda iemesla pēc ir pārkarsēti, vai uz tiem ir ticis bremžu šķidrums, vai citi naftas produkti.
-
- Moderators
un ja kas, tad ķīlītis ir jāvelk uz leju un tas jādara tai mirklī, kad bremze ir nospiesta
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Palīdziet ar padomu...
Nopirku trumuļus vw golf 3 (1996. g., 1.6 benzīns), bet viņi ir mazliet savādāki kā esošie (sk. bildē) un nav iespējams tos uzlikt, jo traucē tā dubultā ārējā kante, kura atmetas pret aizsargu. Kas šie ir par trumuļiem un kā mazāk sāpīgi man atrisināt šo jautājumu (?).
1.variants. Mēģināt runāt ar veikalu (eparts.lv), lai samaina pret man vajadzīgiem, bet nopirku jau labu laiku atpakaļ un šajos jaunajos jau esmu iepresējis gultņu sēžas.
2.variants. Samainīt tos bremžu aizsargus, lai varētu iegādātos trumuļus uzlikt, bet tādā gadījumā man jāsaprot, kādas versijas auto nāk manis iegādātie trumuļi. Un vai vispār to ir iespējams tā izdarīt?

Nopirku trumuļus vw golf 3 (1996. g., 1.6 benzīns), bet viņi ir mazliet savādāki kā esošie (sk. bildē) un nav iespējams tos uzlikt, jo traucē tā dubultā ārējā kante, kura atmetas pret aizsargu. Kas šie ir par trumuļiem un kā mazāk sāpīgi man atrisināt šo jautājumu (?).
1.variants. Mēģināt runāt ar veikalu (eparts.lv), lai samaina pret man vajadzīgiem, bet nopirku jau labu laiku atpakaļ un šajos jaunajos jau esmu iepresējis gultņu sēžas.
2.variants. Samainīt tos bremžu aizsargus, lai varētu iegādātos trumuļus uzlikt, bet tādā gadījumā man jāsaprot, kādas versijas auto nāk manis iegādātie trumuļi. Un vai vispār to ir iespējams tā izdarīt?

-
- Moderators
Atpakaļ diemžēl tev viņus neņems, jo esi iepresējis gultņa sēžas.
Katrā ziņā tas ir kāzuss no eparts puses
Uz to trumuļu iepakojuma noteikti ir kautkādi kodi, pastāsti man tos, es tev pateikšu no kā tie trumuļi ir.
Trumuļus uz mk3 varu piedāvāt pa sākot no 23eiro/gab
Katrā ziņā tas ir kāzuss no eparts puses
Uz to trumuļu iepakojuma noteikti ir kautkādi kodi, pastāsti man tos, es tev pateikšu no kā tie trumuļi ir.
Trumuļus uz mk3 varu piedāvāt pa sākot no 23eiro/gab
-
- Moderators
Vēl pastāv variants, ka ja visi dziļumi, garumi, platumi un diametri sakrīt, tad novirpo to daļu kura atduras
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Kods ir BD1512, pēc googles viņi ir paredzēti arī golf3. Tev varbūt ir kaut kādi precīzāki katalogi...
Tikko garāžā salīdzināju "uz aci" jauno ar veco, izskatās, ka atšķirība ir tikai tajā kantē. Tad jau varētu arī virpot to kanti nost, pirms tam gan pamērot precīzāk ar bīdmēru un mērlenti.
Kurš man to darbu varētu izdarīt? (Ja vien tas nemaksā dārgāk vai tuvu tam kā nopirkt pareizos vietā
)
Tikko garāžā salīdzināju "uz aci" jauno ar veco, izskatās, ka atšķirība ir tikai tajā kantē. Tad jau varētu arī virpot to kanti nost, pirms tam gan pamērot precīzāk ar bīdmēru un mērlenti.
Kurš man to darbu varētu izdarīt? (Ja vien tas nemaksā dārgāk vai tuvu tam kā nopirkt pareizos vietā