Tuen4ika mk2
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: Tuen4ika mk2
Man ir 4T kārba bet neesmu pārliecināts ka viņai ir ātrumu pārslēgšanas iekšas veselas. Sūdīgi slēdzās 3. un 4. ātrumi, bet tas varbūt bija tāpēc ka kulise bija beigta.
Es kad ieswapoju dīzeli uz 1.3 pusasīm, īsā pusass bija par garu - pirmais aizgāja tūtē korķis iekš pusass flanča, tad iekšējā miroņgalva un beigās riteņa gultnis un stupica. Bet man viss tas pasākums bija uz Corrado pusrāmja. Uzliku Corrado pusasis un viss bija kulē. Šobrīd bjau braukāju ar CTN kārbu.
Man ir arī corrado kārba, taču tai pārnesumu cipari ir apmēram 4T parametros. Ja nemaldos kods AYL.
Es kad ieswapoju dīzeli uz 1.3 pusasīm, īsā pusass bija par garu - pirmais aizgāja tūtē korķis iekš pusass flanča, tad iekšējā miroņgalva un beigās riteņa gultnis un stupica. Bet man viss tas pasākums bija uz Corrado pusrāmja. Uzliku Corrado pusasis un viss bija kulē. Šobrīd bjau braukāju ar CTN kārbu.
Man ir arī corrado kārba, taču tai pārnesumu cipari ir apmēram 4T parametros. Ja nemaldos kods AYL.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: Tuen4ika mk2
1.3 pusasis laikam atšķīrās, jo uz 1.3 nāca nevis 020, bet cita kārba. Corrado pusasis ir tikpat garas kā mk2.