spoilers ...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
tas spoileris nav ar gaismu, ja tu doma shito:Dmitry wrote:Vai kaadam nav spoileriitis prieksh 3 golfinja, ar gaisminju? nopirku gofinju, bet vinjam nebija spoileris, bet stiklaaa ir pievienojums, kaa saka skruuve uz aaru ar visiem kontaktiem![]()

kur nopirkt? atkargi cik tev $ atveleti shitam pasakumam. Vari pasutit VW centra, bet bus dargi(cik nezinu) vai, piem, samekle ebay.

-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
Night-elf wrote:Sveiki visiem!
Ko man labak darit, velos nakamgad savu golfinu vizuali uztaisit smukaku! nevaru tagad izwkirties star zender spoileru komlektu vai no tuning.lv! ko varetu labu ieteikt, vai ir velk kadi piedavajumi kur varetu ko elegantu apskatit!
sveiks.
saprati, ka katrs tev ieteiks dazhadas lietas utt....
ko tu pats gribi? mego uber tuning projektu vai ....?
Vai tiesham esi gatavs izteret $ lai pilnigi uzlabot izskatu? vai tikai uzkarinat plastmasas gabalus mashinai?
Principa idejas vari pastities te---->http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewto ... 08&start=0

Ziema bez mawina gruti! ta jau witos 2 menewes nezinu kur lai liekos braukt nedrikst! 
Paldies par ieteikumiemiem! 19 oktobri ja jus tiekaties olimpija tad ari es pirmo reizi varewu atbraukt! tur ari sarunasim un pakosultesiet man kas un ka labak!
Heh skaze iedevu draugam mawinu aizkera bamperu norava un neliela wvika uz sparna tadas dusma tagad iekwa, nekad vairs nevienam savu auto nedowu!
Paldies par ieteikumiemiem! 19 oktobri ja jus tiekaties olimpija tad ari es pirmo reizi varewu atbraukt! tur ari sarunasim un pakosultesiet man kas un ka labak!
Heh skaze iedevu draugam mawinu aizkera bamperu norava un neliela wvika uz sparna tadas dusma tagad iekwa, nekad vairs nevienam savu auto nedowu!
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
Es savam to spoileriiti pa 10ls dabuuju...

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
Re:
Man tads spoileris ir ja vajag pardodu!Dmitry wrote:Vai kaadam nav spoileriitis prieksh 3 golfinja, ar gaisminju? nopirku gofinju, bet vinjam nebija spoileris, bet stiklaaa ir pievienojums, kaa saka skruuve uz aaru ar visiem kontaktiem![]()
Netikai kup, bet slipe ar