Vw golf IV, pečkas problēma.

Typ 1J, 1J5, 1JM, 1997-2003
Post Reply
Autozaglis
VW: Golf mk4

Vw golf IV, pečkas problēma.

Post by Autozaglis » 04.07.2016, 13:09

Sveiki, tātad man ir problēma ar pečku, ieslēdzot puš melnu vati ne vati, nezinu kā nosaukt, bet pūš salonā kaut ko. kas tas tāds ir un ko dod?
Itka sakot, ja viņu izpūš tad siltā gaisa vairs nav utt.
Vai kādam nav bijusi šāda problēma?

whappshh
VW: Golf MK3 1.9TD
Has thanked: 4 times

Re: Vw golf IV, pečkas problēma.

Post by whappshh » 04.07.2016, 13:59

Bija šāda problēma uz mk3. Nezinu īsti kā lai paskaidro,bet centīšos un varbūt domu sapratīsi,varbūt tev tas pats kašķis. Tas melnais sūds,tāds paralons,paņemot rokās šķīst. Viņš sāk dalīties nost no klapītēm vai slūžām,nezinu kā viņas īsti sauc,un ar laiku viņš kārtīgi vairs neatdala auksto no siltā,jo tām slūžām nāk tādi riņķi cauri un vienkārši sāk pūst tev salonā iekšā remdenu gaisu,saskāros ar šo problēmu ziemā,nebiju īpaši priecīgs,ka salonā labi ja 10 grādi,rokas salst,pabraukt nevar. Kopumā tev jāņem visa pečka nost (vismaz man tā bija) un jāaizlīmē atkal tās slūžas ciet,lai viss atkal būtu normāli. Pats salīmēju ziemā,cik nu ir braukts,tad pūš karstu gaisu. Iesaku laicīgi sataisīt,ja negribi atsaldēt pirkstus ziemā. :D Labojiet ja galīgi greizi te kaut ko stāstu. :D

Autozaglis

Post by Autozaglis » 04.07.2016, 16:44

whappshh wrote:Bija šāda problēma uz mk3. Nezinu īsti kā lai paskaidro,bet centīšos un varbūt domu sapratīsi,varbūt tev tas pats kašķis. Tas melnais sūds,tāds paralons,paņemot rokās šķīst. Viņš sāk dalīties nost no klapītēm vai slūžām,nezinu kā viņas īsti sauc,un ar laiku viņš kārtīgi vairs neatdala auksto no siltā,jo tām slūžām nāk tādi riņķi cauri un vienkārši sāk pūst tev salonā iekšā remdenu gaisu,saskāros ar šo problēmu ziemā,nebiju īpaši priecīgs,ka salonā labi ja 10 grādi,rokas salst,pabraukt nevar. Kopumā tev jāņem visa pečka nost (vismaz man tā bija) un jāaizlīmē atkal tās slūžas ciet,lai viss atkal būtu normāli. Pats salīmēju ziemā,cik nu ir braukts,tad pūš karstu gaisu. Iesaku laicīgi sataisīt,ja negribi atsaldēt pirkstus ziemā. :D Labojiet ja galīgi greizi te kaut ko stāstu. :D
Nu man ko līdzīgu teica, tāpēc gribās siltā laikā vēl to labot. :d Bet nu skaidrs tagad būs. Bet Tu zini cik daudz tur jāņem? Visu arī negribās dirāt.

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 04.07.2016, 16:49

Tik daudz, cik tev vajag, lai pietiekami piekļūtu tām auksts/karsts durtiņām. Ja veiklas rokas, tad mazāk. Ja nē, tad vairāk. :D

Autozaglis

Post by Autozaglis » 04.07.2016, 17:17

Kavacky wrote:Tik daudz, cik tev vajag, lai pietiekami piekļūtu tām auksts/karsts durtiņām. Ja veiklas rokas, tad mazāk. Ja nē, tad vairāk. :D
Un to paralonu vai kas tas, kur pirkt?

whappshh
VW: Golf MK3 1.9TD
Has thanked: 4 times

Post by whappshh » 04.07.2016, 18:40

Nezinu kā mk4,bet mk3 viss panelis bija jānoravē un tad tik kaut kam varēja tikt klāt. Nezinu ko citi tur līmē,ieteica dažādus materiālus,bet tā kā man ātri vajadzēja mašīnu un nebija laika aizskriet uz bodi tam visam pakaļ un izmantoju materiālus,kas bija pa rokai,tad... lietā liku pelēko lentu,tautā saukto ''makgaivereni'' notinu tā pamatīgi no visām pusēm vismaz reizes piecas. Siltums vēl nav pazudis,silda kā tikko uzlīmēts. :D :D

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 05.07.2016, 00:34

Es savā laikā tieši tāpat darīju - aptinu durtiņas ar makgaivereni un miers. Galvenais, lai tam materiālam, ar ko izolē, nav smaka. Jutīsi citādi vislaik.

Jāņem vērā, ka tur ir silts un mitrs. Attiecīgi visam būs tendence līmēties vaļā, ja līme švaka.

Autozaglis

Post by Autozaglis » 05.07.2016, 12:55

Kavacky wrote:Es savā laikā tieši tāpat darīju - aptinu durtiņas ar makgaivereni un miers. Galvenais, lai tam materiālam, ar ko izolē, nav smaka. Jutīsi citādi vislaik.

Jāņem vērā, ka tur ir silts un mitrs. Attiecīgi visam būs tendence līmēties vaļā, ja līme švaka.
Variants jau labs izklausās bet gribās pa kārtīgo. :d

Ezis666
VW: Cross Touran
Has thanked: 1 time

Post by Ezis666 » 02.08.2016, 10:44

es kādreiz liku to putu PP, kas celtniecības bodēs pa smiekla naudu ruļļos uz metriem tirgojas. Pielīmē ar momentu. piegriež bišķi lielāku, lai malas iet pāri kādus 2mm.
nē, panelis nav jāņem ne G1, ne C2, ne G3, visiem šo operāciju izveicu. Vajag veiklus pirkstus, un otru palīgā, lai pietur, kad vajag.
darbs tikai slitā laikā, citādi plastmasas lūzt

Post Reply

Return to “vw Golf 4”