zipo93 Golf citySTROMer 1985.g.
Re: zipo93 Golf citySTROMer 1985.g.
Davaj, būs brīvāks laiks tad sadomāsim kad var ciemā piebrauktApskati Līgatnē var sarunāt jebkurā dienā. Muzeju naktī ir plānots vest uz Jūrmalu, Latvenergo.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Manuprāt, drošinātāja korpuss izkūst dēļ slikta kontakta. Starp kontaktiem rodas pretestība, kas pie lielām strāvām stipri uzkarst. Iespējams, oksidējušās kontaktvirsmas, vai to saspiešanas spēks par vāju.
Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Lai vai cik Latvenergo ir slikts vai labs, Golfs ir ceļā uz turieni.
Par drošinātājiem piekrītu JohnLV, tajā vietā būs vienkārši jāmaina drošinātāja turētājs, bet tie reāli ir sīkumi. Galvenais tagad ir atdzīvināt impulsnieku.
How cool is this?

Un protams, ka tas viss man ir ne jau no VW vai ABB, bet no viena zviedra, kam ir ejošs 1991. gada citySTROMer.
Un protams šī visa informācija ir par 1991. gada modeli, kuram daudz kas ir citādāks nekā manam, bet piemēram motora vadības plate ir tā pati.
Katrā ziņā super informācija, apraksti ir daudz labāki nekā biju gaidījis
Par drošinātājiem piekrītu JohnLV, tajā vietā būs vienkārši jāmaina drošinātāja turētājs, bet tie reāli ir sīkumi. Galvenais tagad ir atdzīvināt impulsnieku.
How cool is this?

Un protams, ka tas viss man ir ne jau no VW vai ABB, bet no viena zviedra, kam ir ejošs 1991. gada citySTROMer.
Un protams šī visa informācija ir par 1991. gada modeli, kuram daudz kas ir citādāks nekā manam, bet piemēram motora vadības plate ir tā pati.
Katrā ziņā super informācija, apraksti ir daudz labāki nekā biju gaidījis
-
Darbi turpinās, bet rezultātu pagaidam nav. 1991. gada aparātam tomēr ir daudz kas citādāks un ir ļoti grūti savilkt paralēles ar to, kas darās manējam zem haubes.
Turpinās arī informācijas vākšana. Esmu sakontaktējies ar cilvēku, kurš bija vienīgā privātpersona, kam tika pārdots viens no 50 šādiem Golfiem. Viņš pastāstīja, ka šie Golfi esot būvēti 3 vietās - no VW vesti uz Auwärter, kur tika veikti virsbūves pielāgojumi, pēc tam uz RWE, kur iebūvēta visa elektronika un arī automašīnu remontu veica RWE nevis VW. No viņa esmu dabūjis arī daudz noderīgu shēmu un grāmatu. Bet diemžēl nez cik reizes kopētu un skenētu shēmu salasāmība ir tāda kā ir, kā arī šķiet, ka daļa shēmu trūkst.
Eksistē arī Mk1 eksemplāri, saglabājušies ir tikai 2 no kādiem 20.
Pagaidām esmu apzinājis, ka pasaulē saglabājušies vēl kādi 6 šādi Mk2, no kuriem 1 ir anglis un atrodas VW muzejā. Bet cik es internetā redzēju, tad tam anglim vairs nekā no oriģinālās elektronikas nebija, bet varbūt VW ir kaut kur sazīmējis un salicis atpakaļ.
Šo te pirmo modeļu mērķis esot bijis izmēģināt dažādus akumulatorus. Vadība ir projektēta tā, ka ieliekot citus akumulatorus ir tikai jānomaina EPROM.
Esmu tikko arī aizrakstījis motormuzejam, varbūt viņi varēs kaut ko palīdzēt.
Turpinās arī informācijas vākšana. Esmu sakontaktējies ar cilvēku, kurš bija vienīgā privātpersona, kam tika pārdots viens no 50 šādiem Golfiem. Viņš pastāstīja, ka šie Golfi esot būvēti 3 vietās - no VW vesti uz Auwärter, kur tika veikti virsbūves pielāgojumi, pēc tam uz RWE, kur iebūvēta visa elektronika un arī automašīnu remontu veica RWE nevis VW. No viņa esmu dabūjis arī daudz noderīgu shēmu un grāmatu. Bet diemžēl nez cik reizes kopētu un skenētu shēmu salasāmība ir tāda kā ir, kā arī šķiet, ka daļa shēmu trūkst.
Eksistē arī Mk1 eksemplāri, saglabājušies ir tikai 2 no kādiem 20.
Pagaidām esmu apzinājis, ka pasaulē saglabājušies vēl kādi 6 šādi Mk2, no kuriem 1 ir anglis un atrodas VW muzejā. Bet cik es internetā redzēju, tad tam anglim vairs nekā no oriģinālās elektronikas nebija, bet varbūt VW ir kaut kur sazīmējis un salicis atpakaļ.
Šo te pirmo modeļu mērķis esot bijis izmēģināt dažādus akumulatorus. Vadība ir projektēta tā, ka ieliekot citus akumulatorus ir tikai jānomaina EPROM.
Esmu tikko arī aizrakstījis motormuzejam, varbūt viņi varēs kaut ko palīdzēt.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
Kad "startē" ieslēdzas galvenais kontaktors - liels relejs un viņš to nedara klusi, kā jau var dzirdēt video.
Nez kāpēc asociējas ar lidmašīnas pacelšanos. 
Jebaķ, jebaķ.
A kas ir tas, kas gaudojoši uzdūcinās, kamēr vēl nekas nekust?
Jebaķ, jebaķ.
A kas ir tas, kas gaudojoši uzdūcinās, kamēr vēl nekas nekust?
-
- VW: Golf mk 2
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
da lab šitam nemaz neko tādu nevajag.
O.Z wrote:nav kvēps nav balle
-
- VW: Jetta/MK3 sync/B5 V
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time