Sviru bukses

Suspension | Wheels | Tires
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
buucha
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Sviru bukses

Post by buucha » 20.06.2016, 18:34

Labdien, forumieši!

Biju aizbraucis regulēt savirzi, bet servisā pateica, ka nav vērts, jo esot jāmaina sviru bukses! Vietā, kur parasti veicu golfiņa remontus, diemžēl, tikt var tikai pēc svētkiem, tāpēc esmu atradis vienu citu servisu, kas arī par labām naudām gatavs šo darbu veikt.
Vienīgi, uztrauc servisa darboņi un tas, vai tiešām šie tos darbus paveiks! :D Varbūt kāds var iemest kādu uzskatāmu bildi, lai es saprastu, kur tās sviru bukses atrodas un varu nokontrolēt, vai šie tiešām tās ir samainījuši?
Baidos, ka apjās mani un nekādas bukses nenomainīs! :D Vai nomainīs, piemēram, citas, jo servisa darboņi protams runā krieviski, baidos par valodas barjeru! :)

P.S. Ja nu kāds šeit vietējais veic šādus darbus un ir gatavs to izdarīt līdz svētkiem - welcome!

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Re: Sviru bukses

Post by Kavacky » 21.06.2016, 03:05

Līdz svētkiem, protams, netiksi, bet nav pamata uztraukumam - ja rati nav kādos 45 grādos sašķiebušies, tad Jāņus tāpat izbraukāsi uz urrā. Pēc tam raksties pie berga, lai sataisa, kas taisāms.

Pēc tam uz savirzes stendu. Pats par 27 € esmu licis Autofavorītā, salika labi. Ja nepatīk vai gribas lētāk, tad nu skaties pats.

Post Reply

Return to “Piekare | Diski | Riepas”