Sveiki. Ir radusies problema ar temp. dat4iku aaz motoram ieks mk2 (ce2). Aaz nak 4 kontaktu dat4iks bet mk2 nak 3 dat4iki, lidz ar ko es sametu visas massas kopa uz aaz dat4ika -, un 3 plusus uz 3 piniem. Viss strada iznemot to ka temperaturu man rada tikai pirmas baltas svitras diapazona, pat kad motors ir uzsilis un atverusies abi loki. Zinu ka vareju likt veco benzinnieka dat4iku korpusu, bet man stav lielais mk3 radiators ar 2 ventikiem, un man nesanaktu savienot abratku..
Tatad, ta ir tiri dat4ika/ priborkas nesaderiba, jeb dat4iks miris? Ja nesaderiba, ko iesakt? Vai var iztikt tikai ar temp dat4iku vai jabut visiem 3?
melo temperaturas dat4iks mk3/mk2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Jetta Mk2
- Has thanked: 1 time
-
- VW: Jetta Mk2
Re: melo temperaturas dat4iks mk3/mk2
Piesledzu tikai temp dat4iku, aukstam motoram pagriezot aizdedzi otraja stavokli temperaturas bulta uzkapj uz 90c uzsilstot motoram iedegas sarkanais indikators, tas pats ar verdosa udens bljodu, uz benzinnieka dat4iks gaja nevainojami
325i 94"
-
- Been thanked: 15 times
Detaļu bode uzprasi flanci ar atpludes štuceri un divam datčiku vietam...

Power is nothing without

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Es sava laika cinijos ar sadu problemu mainot dacikus. Grosa visi vienadi tik krasas atskiras. ar 3 reizi trapiju lai rada ~pa vidu.