jautaajums par teh. apskati
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
izskataas ka par Tevi reaali kaads iereeca ;] a ko man dariit ja man teiksim ir 1 vieglais, 1 dzhips, buss un baiks? un ja maniem gimenes locekljiem un radiem ir liidziiga situaacija? tad man ko jaameklee cilveeki no malas un jaapikjo vinjiem lai mana vietaa manai tehnikai iziet TA? ;]] MULJKIBAS!Marchs wrote:Zinu gan.
Pagājušajā gadā aplauzos ar skates iešanu savam auto, jo palīdzēju vienai skolotājai pielabot autiņu un iziet apskati viņas vietā. Kad gāju savējam - pavēstīja, ka es esmu jau šajā gadā apskati gājis un tā ir jāveic citai personai. Aizbraucu pakaļ mātes tiesibām, iegrūdu tās un lieta darīta. Bet nepatīkams pārsteigums anyway.
nobodies perfect, i am nobodies ;]
manas domas par to vai var iet 2 auto TA 1 cilvēks. Ņemot vērā, ka ir jābūt vadītāja apl, lai izietu TA, tad cilvēku skaitam ar tiesībām ir jābūt > vai = ar auto skaitu kuriem iet TA, bet csdd statistika rāda, ka tiesības ir ~720tūkst cilvēku, bet reģistrētie auto LV ir virs miljona. ņemot vērā, šo var secināt, ka būs cilvēki, kutri TA iet vairākiem auto 1 gada laikā. cerams, ka manu domu var saprast 
Baigi divainiMarchs wrote:Zinu gan.
Pagājušajā gadā aplauzos ar skates iešanu savam auto, jo palīdzēju vienai skolotājai pielabot autiņu un iziet apskati viņas vietā. Kad gāju savējam - pavēstīja, ka es esmu jau šajā gadā apskati gājis un tā ir jāveic citai personai. Aizbraucu pakaļ mātes tiesibām, iegrūdu tās un lieta darīta. Bet nepatīkams pārsteigums anyway.
Starpcitu, driz jaiet skati. Mosh kads var palidzet
CO klibo