pērku auto magnetolu
Forum rules
Ja netiks ievēroti sludinājuma ievietošanas noteikumi, topiki tiks dzēsti bez brīdinājuma!
Lai ievietotu sludinājumu:
PĒRK: to un to
PĀRDOD: to un to
MAINA: to pret to
Ja netiks ievēroti sludinājuma ievietošanas noteikumi, topiki tiks dzēsti bez brīdinājuma!
Lai ievietotu sludinājumu:
- Nosaukumā ir jāiekļauj norāde - "PĒRK" vai "PĀRDOD", vai "MAINA" un preces nosaukums;
- Sludinājuma tekstā - preces nosaukums;
- Preces apraksts;
- Preces cena (nav obligata, ja pērc);
- Kontaktinformācija - tel. nr. vai epasts, vai norāde sazināties caur PM;
- Ja sludinājumam tiek pievienots foto, tam ir jābūt konkrētās preces foto, nevis "līdzīgam".
- Uzņēmumi, interneta veikali un citi vairumtirdzniecības pārstāvji savu produkciiju forumā var tirgot, to iepriekš saskaņojot ar kluba vadītāju. Pieprasījumu sūtīt uz "marchs@vwgolfklubs.lv".
PĒRK: to un to
PĀRDOD: to un to
MAINA: to pret to
Re: pērku auto magnetolu
man Tev pilnībā jāpiekrīt,bet visi grib nopirkt krutu maģi pa 55 eiro un cerēt,ka mašīnā būs kvalitatīva skaņa,es labāk iztērēju tos 55e uz vecu,bet labu maģi.
TELEFONS-28272176 Skype-motofanats
man personīgi ir šitāds pioneer deh-p65bt
zin ka nemaz nesūdzos un tas usb nafig nav vajadzīgs
mums visiem ir trubas ar ziliem zobiem
var atrast manuāli un palasīt par viņā specifikāciju tad taps skaidrs cik esmu virspusēji pa netu pētijis šitā ir kaut kada limitēta versija bijusi vismaz cik no friču forumiem sapratu
ja ir vēlme 5 vakaros var olimpijā aplūrēt
zin ka nemaz nesūdzos un tas usb nafig nav vajadzīgs
mums visiem ir trubas ar ziliem zobiem
var atrast manuāli un palasīt par viņā specifikāciju tad taps skaidrs cik esmu virspusēji pa netu pētijis šitā ir kaut kada limitēta versija bijusi vismaz cik no friču forumiem sapratu
ja ir vēlme 5 vakaros var olimpijā aplūrēt
Kāds karstumam ar skaņas kvalitāti sakars? Un cik tad tās shēmas var sasilt, tev telefons (un cik tas ir liels) vai jebkura skaņas karte datorā daudz karst, kad mūziku klausies? Nē. Karst truba tikai, kad kaut ko baigi resursprasīgu dzenā. Es kaut kā šaubos, ka tur var sasilt līdz tādam līmenim, kad veiktspēja nokrīt tā, ka skaņa sāk raustīties.Ventīlis wrote:Tāds,ka īsajos viss ir pārāk daudz sastumts mazā vietā,vairāk karst,līdz ar ko skaņas kvalitāte ir sliktāka,pašlaik nav nekā labāka par kādu oldskuul Pioneer vai ko tam līdzīgu,tie mazie netur līdz,bet ja vienkārši klausīties,tad pietiek ar atliektiem galiem.
tur jau tā problēma ka skaņa sāk raustīties jo mosfets ļoti karst lētākos variantos pat viņam nekādas termo smēres nav starpā starp radiatoru paklausies ilgāku laiku un pieliec roku pie maģa tad sapratīsi
Manam vismaz ir vēl ventilators iekšā papildus gaisam
Manam vismaz ir vēl ventilators iekšā papildus gaisam
Ok, ar padziļinātāku skaidrojumu, kas tieši tur karst, rodas labāks ticamības moments un kaut kāda pārliecība.