Lai neizskatītos pēc rosola, tad būtu vajadzīga arī 7 ribu reste un durvis ar fortačku.bergs wrote:smuks auto
personīgi man prasās mazie bamperi ar sarkano svītru
Man patīk tā kā ir tagad!
Diamondsilver?
Lai neizskatītos pēc rosola, tad būtu vajadzīga arī 7 ribu reste un durvis ar fortačku.bergs wrote:smuks auto
personīgi man prasās mazie bamperi ar sarkano svītru
Varbūt vasarā parādīssies arī durvis,paigaidām ir cits kas daramsGG. wrote:
Lai neizskatītos pēc rosola, tad būtu vajadzīga arī 7 ribu reste un durvis ar fortačku.
Man patīk tā kā ir tagad!lver?

1.8 dohc 139zs derēs?Zhoriks wrote:Tikai ne tdi swaps PLS

Ne vis tik ātri,vēlēšanas protams ir,un diemžēl vinja daudz lielāka nekā skolnieka ienākumi,GG. wrote:Derēs, un vajag!
Vajag kautkādu pamatojumu emblēmai restē. Savādāk tipa kā sarullēta zeķe kabatā.
Šeit ir SPAMS: Apskatīt

Godiigi sakot,ir mums pilseta viens dīzelists brauc ar mk3,1.9tdi ,degvielas kartes ta sakorekteja ka pat moči vinjam atsukā;ppp laižu siekalas kad brauc garām.debil99 wrote:Nu ziniet- nē neliec beņu, liec tikai saļaru...
Lai liek ko pats vēlas un tad lai citi priecājas kā auto izskatās jo tāpat citiem nedos braukt, un žorik- ja tev nepatīk aiz dīžeļiem braukt tad ieliec motoru savā auto un pamēģini apdzīt.
Sorry par spam- man vienalga kādu liksi motoru vai degvielas tipu, jo zinu ka jau tagad vizuāli iz ļoti labs exemplārs.

Nekādu hellu nebūs,piedāvaja man hella red dark par 10euro,nepīk,meklēju blendu originālajiem lukturiemdatormeistars wrote:krasava! Tik hellas aizmugurē vaig.

Karoch bija pie mums pilsētā viens golfs ,debil99 wrote:Labi ka pieturies pie savas vīzijas par šo auto- turpini tā.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests