MK2 golf paneļa apgaismojums
MK2 golf paneļa apgaismojums
Tā kā vakari palikuši tumšāki, atcerējos savu pagājušā gada problēmu - nav pārāk viegli regulēt pečku, ja nav redzamas pozīcijas. Jautājums tāds - vai mk2 oriģināli nāk apgaismojums pečkas panelim? Google neko normālu neizmet. Ideāli, ja kādam būtu bilde, kā vispār tam panelim naktī ir jāizskatās!
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: MK2 golf paneļa apgaismojums
Bildi naktī iemest nevaru, bet izgaismotam viņam ir jābūt. Tavam noteikti ir izdegusi lampiņa. Nomainīt viņu, nesalaužot panelīti nav tas vieglākais uzdevums, bet nav arī neiespejami. Savam esmu ielicis LED, līdz ar to ir uzreiz pavisam cits skats
Lai nomainītu spuldzīti ir ļooooti uzmanīgi jāatdala pelēkā plastamasa no pārējā korpusa, kura ir pielīmēta, jo spuldzei tiek klāt tikai no iekšpuses

Parasti tas beidzas šādi

Bet ja paveicas, tad var nokrāsot pelēko melnu, ielikt baltu LED un iegūt šādu te izskatu, kā tas ir man

Lai nomainītu spuldzīti ir ļooooti uzmanīgi jāatdala pelēkā plastamasa no pārējā korpusa, kura ir pielīmēta, jo spuldzei tiek klāt tikai no iekšpuses
Parasti tas beidzas šādi

Bet ja paveicas, tad var nokrāsot pelēko melnu, ielikt baltu LED un iegūt šādu te izskatu, kā tas ir man

Paldies!
Kur var iegādāt šādas spuldzes? Laikam gribu sākumā redzēt, kā izskatās oriģināls.
Kur var iegādāt šādas spuldzes? Laikam gribu sākumā redzēt, kā izskatās oriģināls.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Neesmu pārliecināts, ka tādas vispār var dabūt, bet var mēģināt apjautāties Argusā vai Lemonā vai Elfā vai Latgalītē
ēe, nice izskatās
parasti man tas pelēkais ir izdilis un izskatās pēc riktīga oldschoola
parasti man tas pelēkais ir izdilis un izskatās pēc riktīga oldschoola
.::Join the Diesel Club::.
Nekā nesanāk to pelēko plastmasu dabūt nost? Varbūt ir kāda metode, kā vieglāk izārdīt? Varbūt ar fēnu sildot vai kā?

Vari pamēģināt arī sildīt, bet šaubos vai tas daudz ko dos. Vienkārši jābūt ļoti pacietīgam un jāpalauž vaļā. Kas saplīst, tas saplīst - tāda dzīve. Es savu pēc tam vairākās vietās dabūju lodēt atpakaļ.Tauers wrote:Nekā nesanāk to pelēko plastmasu dabūt nost? Varbūt ir kāda metode, kā vieglāk izārdīt? Varbūt ar fēnu sildot vai kā?
kad saplīst ta plaisas nav tik kriminālas un ja galīgi nepēta speciāli meklējot viņas acīs nemetas. ja nokrāso melnu domāju plaisas nebūs redzamas vispār. Sildīt domāju nav jēgas jo tas tik kausēs visu
-
- VW: e36, e70
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 12 times
Es viņu 3 daļās izņēmu ārā un tāpat ne visu. Salauztās daļas neredz. Bet ieliku spuldzīti, kura liekas spidometrā un tur forši tā plastmasa uzkarst, ka ar roku jau var ieveidot, tāpēc jāgriež uz tumšāku viss, lai tik ļoti nesilda 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Patrāpījās bildes, kur pirms 9 gadiem pārtaisīju uz gaismas diodēm paneli savam auto.
Krāsu saglabāju oriģinālo, zaļo, vienīgi temperatūras regulatoram vienā galā zila diode, otrā sarkana. Lai tās nejauktos ar zaļo gaismu, iekšējais caurspīdīgais stikls tika sadalīts divos gabalos (sazāģēts).
Oriģinālā spuldze nav paredzēta nomaiņai (tiek mainīta ar visu panelīti, kurš jauns nemaz vairs nav dabūjams) tāpēc tika pielietota vardarbība, un tās vietā ielikta zaļā diode.
Velkot pa aizmuguri vadus uz diodem, jāpārbauda, vai tajā vietā nebūs pretī paneļa rāmja plastmasas daļas.

Krāsu saglabāju oriģinālo, zaļo, vienīgi temperatūras regulatoram vienā galā zila diode, otrā sarkana. Lai tās nejauktos ar zaļo gaismu, iekšējais caurspīdīgais stikls tika sadalīts divos gabalos (sazāģēts).
Oriģinālā spuldze nav paredzēta nomaiņai (tiek mainīta ar visu panelīti, kurš jauns nemaz vairs nav dabūjams) tāpēc tika pielietota vardarbība, un tās vietā ielikta zaļā diode.
Velkot pa aizmuguri vadus uz diodem, jāpārbauda, vai tajā vietā nebūs pretī paneļa rāmja plastmasas daļas.

Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
++++Kavacky wrote:Skaists apraksts, šito DIY sadaļā derētu ielikt.