Nu jau pirms mēneša sagadījās tā, ka viens diezgan spēcīgi ielika mana golfiņa purnā, kamēr tas stāveja ielas malā, pats no vietas aizbēga bet veiksmīgā kārtā viņa numurs bija palicis. Caur policiju ieguvu info gan par apdrošinātjiem gan kas par auto.
Jautājums rodas sekojoš, dzirdot apkārtējo viedokļus - Kam ir jāpievērš uzmanība, kad auto tiek taisīts apdrošinātāju servisā ? Vieni saka, ka sataisa labi un sataisa vēl ko no malas, kas pirmstam jau bijis( kads sikumims) lai tik vairak no apdrošinātājiem izspiestu un vairāk nopelnītu, otri saki ka sataisa ta, ka bez maz tik kopā turas un var pabraukt, lai tik vairak sev kabata ieripotu.
Kādam ir bijusi darīšana ar IF apdrošināšanu ? Un vai kāds var ko sīkāk pastāstīt par "Auto Brasla" ? Jo šiem abiem ir sadarbība
Apdrošinātāju serviss
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: Apdrošinātāju serviss
Nepatīk kā ir sataisīts, izsaki pretenziju un nepieņem auto.
Es labāk ieteiktu pie "pazīstamiem" kādā servisā taisīt. Paziņas neabižos tevi un sevi.
BEt tas viss atkarīgs cik labi "čomi".
Es labāk ieteiktu pie "pazīstamiem" kādā servisā taisīt. Paziņas neabižos tevi un sevi.
Cik ilgi pretenziju var izteikt ? Ka nav ta ka pabraucu menesi, kkas no taisīta nočakarējas un palieku bešā.Raa wrote:Nepatīk kā ir sataisīts, izsaki pretenziju un nepieņem auto.
Nu protams paziņas sataisīs, bet ja nav viņu tik daudz ? Labāk gribu lai apdrošinātāji tiek galā ar šo problēmu, ko viņa klients ir savārijis, un lai pašam nav lieki jāčakarējas, tik tgd kad te no dažiem ir dzirdēti dažādi viedokļi izdomāju apvaicāties šeit
VW GOLF MK4 TDI
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Sataisīs auto, tu ieradīsies pieņemt auto. Ja tu pieņem, tātad tev nav iebildumu. Ja nākošajā dienā pēc saņemšanas tev nokritīs ritens, tad varēsi mēģināt strīdēties, bet ja pēc mēneša atklāsi ka trūkst piecu skrūvju bamberam no septiņām, tad varēsi savas negācijas izgāzt netā vai wc. Servisam par to būs kkur pie pakaļkājas.
Respektīvi - kamēr tevi neapmierina remonts, nepieņem mašīnu pēc remonta.
Paziņam apdrošinātāji 3x krāsoja mašīnas priekšu... Katru reizi arvien tālāk jo nemācēja krāsu salaist, lai nav redzams uzreiz.
Lai veicas sataisīt.
Respektīvi - kamēr tevi neapmierina remonts, nepieņem mašīnu pēc remonta.
Paziņam apdrošinātāji 3x krāsoja mašīnas priekšu... Katru reizi arvien tālāk jo nemācēja krāsu salaist, lai nav redzams uzreiz.
Lai veicas sataisīt.