Nekad nebiju iedomājies, ka reiz dzīvē kļūšu par otrā golfa īpašnieku, reģistrēšos šeit un atrādīšu jums savu lamatu bet nu visādi dzīvē gadās. Tātad, pirmstam gadu nobraukāju ar audi kupeju, taču sanāca tā, ka tajā bija jāiegulda tik ļoti daudz, ka nācās no tās šķirties un meklēt sev citu, ekonomiskāku auto. Savu audi es samainiju pret 1991. gada divdurvju golfu ar 1.8 motoru ar monoiešprici.
Īsumā, ziemā parasts golfs ar 13" diskiem, taču vasarā būs tuvāk zemai jo iepriekšējais saimnieks iedeva līdzi sēdinātās atsperes un 15" diskus ar plauktu. Golfam uzlikti gti bamperi priekšā un aizmugurē un vēl reste ar kopā 4 lampām. Salons nav nekāds īpašais bet nu neizsēdēts nav.
Esmu ar šo auto nobraucis gandrīz 1000 kilometrus, pa šo laiku esmu samainījis šķidrumus motortelpā, salabojis pagriezienu lukturus, gabarītlukturus, nosēdušās durvis ir pielabotas lai verās smukāk ciet. Paspēju arī nomainīt dzesešanas sistēmai garā loka savienojuma trubu, kurā parādījās plaisa un tika izšauts viss antifrīzs un kārtīgi iztīrīts salons jo dabuju es viņu ļoti netīru.
Golfam jādara ir vel ļoti daudzkas, tuvākajā laikā tiks aizmetināts caurums izpūtējā un nomainīts bundulis, Tiks iegādātas GTI arku uzlikas, GTI instrumentu panelis, priekšējā reste bez vw logo un uzacs, aizmugurē orģinālās hella dark lampas, prieksā lampas ar krustiem. Tad vel jāsataisa ručņikam uz skati loki, jānoregulē kulisi, jānoregulē šprici. Pavasarī tikšu vaļā no visiem ruslaniem un pārkrāsošu golfu biš tumšākā tonī, kā arī notonēšu logus. jāiepērk zilu magnetolu. Uz nākamo vasaru, ja nauda atļaus, likšu virsū koiloverus. Audiosistēmu uz rudeni celšu iekšā nikno ( plānos ir divi 12" subji ar 2 monoblokiem, 2 pāri pīkstuļi stoikās, 3 16cm tumbas katrā durvī + vel pa pīkstulim katrā, maģis ar procesoru, divi četrkanālu pastiprinātāji skaļruņiem un attiecīgi arī visi vadi un pārējie piederumi lai audiosistēma arī reāli varētu pavilk attiecīgo jaudu ) Labi, pietiks ar tekstu, lai runā bildes (klikojamas).