jāzipo93 wrote:A reāli ko tad darīt ar lūžņiem? Man arī tagad tas ir aktuāli. Turpināt krāt un cerēt, ka kādriez būs zelta cenā?
Debil's Jetta coupe 1990
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Debil's Jetta coupe 1990
Šodien sākti pārlasīt jettai jaunos bremžu suportus (nu jau 4 manis pirktais komplekts) bet šoreiz biju bik gudrāks un dabūju mk4 aizmugurējos. Protams ka viens gaisošanas ventīlis novērpās, bet nav liela problēma. Iepirku visus draņķus ko vajadzēja un nesanāk nemaz tik traki dārgs pasākums, ja strādās vismaz mēnesi tad būs labākais kas dabūts
Uzbortēta viena vasarniece un uzlērīta kā iet arkās un teikšu godīgi- vajadzēja cita izlēra gumijas jo liekas ka varētu strīķēties.
Pa lielam pielaists autiņš un iebraukts garāžā.
Biju tik ļoti aizņemts ar darbiem ka aizmirsu par savu jubileju un sapratu kas pa mēnesi jau, cerams ka tagad varēšu veltīt vairāk laiku autiņiem un mājai.
Uzbortēta viena vasarniece un uzlērīta kā iet arkās un teikšu godīgi- vajadzēja cita izlēra gumijas jo liekas ka varētu strīķēties.
Pa lielam pielaists autiņš un iebraukts garāžā.
Biju tik ļoti aizņemts ar darbiem ka aizmirsu par savu jubileju un sapratu kas pa mēnesi jau, cerams ka tagad varēšu veltīt vairāk laiku autiņiem un mājai.
- Attachments
-
- 20151216_191740.jpg (471.75 KiB) Viewed 1858 times
-
- 20151214_210339.jpg (450.28 KiB) Viewed 1858 times
-
- 20151214_205310.jpg (452.96 KiB) Viewed 1858 times
Šodien iepirkta cita turbīna - šoreiz ar neregulētu sēni. Iespējams ka 1-2 jau varēšu uzlikt - blīves jāgaida.
Un nevienā vietā kur biju šodien nebija mk4 aizmugurējais suports (kreisais 41mm), rīt mēģināšu aizbraukt pie viena privātā šrotinieka un cerams ka būs vajadzīgais.
Suportam gaisojamais ventīlīrs iznāva ārā ar lielāko daļu vītnes
Ja kādam ir kādi ieteikumi ko man darīt ar savām tizlajām rokām, tad esmu atvērts jūsu ieteikumiem.
Lai neškrobētos pagraizīju aizmugurējam beņķim paralonus, cerams ka vismaz to nebūšu sap....
Un nevienā vietā kur biju šodien nebija mk4 aizmugurējais suports (kreisais 41mm), rīt mēģināšu aizbraukt pie viena privātā šrotinieka un cerams ka būs vajadzīgais.
Suportam gaisojamais ventīlīrs iznāva ārā ar lielāko daļu vītnes
Lai neškrobētos pagraizīju aizmugurējam beņķim paralonus, cerams ka vismaz to nebūšu sap....
Jaunu gaisotaju un pie virpotaja!!!!
Vienmer patikusas coupe jettas!!! Loti labi izskatas!!!
Vienmer patikusas coupe jettas!!! Loti labi izskatas!!!
Nu tā, ar bremzēm tiku kārtībā (kā vienmēr bildes nav). Pie reizes nācās rocenes troses mainīt un vēl pāris sīkumus.
Turbīna ir jau atvērta un satīrīta(bilde pirms tīrīšanas tikai ir) pēc iztīrīšanas viss smuki tīrs un nekur nekas neķērās. Vienīgi ka blīvītes turbīnai būs tikai pēc svētkiem..
Aizmugurējais beņķis arī uz finišu devies, sadabūts vajadzīgais rāmis un jau sagraizīts un pārmetināts kā vajag, muguras daļa vienā gabalā uz rāmja un apakša tāpat- viss turās uz orģinālajaim stiprinājumiem un netikai taisīts neviens pat ieskrāpējums pašai auto bundžai- pats priecīgs par darbu paveikto. Sēdēt tagad tur ir ļoti ērti- a ja kādam kas nepatīk tad man po jo tāpat aizmugurē nedēdēt man
Bildē var redzēt ka gar beņķi spīd garām, bet tas jau novērsts un pie reizes pārtaisīju drošības siksnām āķus- lai atrastos tur kur man gribās. Sapratu ka pieeju varbūt pārāk daudz pie sīkumiem, bet galvenais tak lai pašam patīk.
Pieslēgts līdz galam kruīza slēdzis.
Atlikušie darbi- uzlikt turbo, pabeigt aizmugures beņķim sānus, Iziet TA, pagraizīt jumtu
Turbīna ir jau atvērta un satīrīta(bilde pirms tīrīšanas tikai ir) pēc iztīrīšanas viss smuki tīrs un nekur nekas neķērās. Vienīgi ka blīvītes turbīnai būs tikai pēc svētkiem..
Aizmugurējais beņķis arī uz finišu devies, sadabūts vajadzīgais rāmis un jau sagraizīts un pārmetināts kā vajag, muguras daļa vienā gabalā uz rāmja un apakša tāpat- viss turās uz orģinālajaim stiprinājumiem un netikai taisīts neviens pat ieskrāpējums pašai auto bundžai- pats priecīgs par darbu paveikto. Sēdēt tagad tur ir ļoti ērti- a ja kādam kas nepatīk tad man po jo tāpat aizmugurē nedēdēt man
Bildē var redzēt ka gar beņķi spīd garām, bet tas jau novērsts un pie reizes pārtaisīju drošības siksnām āķus- lai atrastos tur kur man gribās. Sapratu ka pieeju varbūt pārāk daudz pie sīkumiem, bet galvenais tak lai pašam patīk.
Pieslēgts līdz galam kruīza slēdzis.
Atlikušie darbi- uzlikt turbo, pabeigt aizmugures beņķim sānus, Iziet TA, pagraizīt jumtu
- Attachments
-
- 20151223_134918.jpg (526.15 KiB) Viewed 1651 times
-
- 20151223_134842.jpg (510.55 KiB) Viewed 1651 times
-
- 20151223_152221.jpg (502.91 KiB) Viewed 1651 times
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Man pat vēl 2 komplekti lieki, vieniem pelēki audumi pāri un otram nav izteikta viduskomsoles daļa- laikam kādam vienkāršāka komplekta corrado bijis.
Bildes ar to kā galā beņķi ieguļās vietā.
Un sasalušais auto
Un sasalušais auto
- Attachments
-
- 20151229_134019.jpg (518.14 KiB) Viewed 1542 times
-
- 20151229_134001.jpg (474.73 KiB) Viewed 1542 times
-
- 20151229_133934.jpg (842.66 KiB) Viewed 1542 times
Un bračka satīrīja kompresoru savam G60
- Attachments
-
- 20151229_151432.jpg (547.58 KiB) Viewed 1541 times
- Attachments
-
- 20160312_143748.jpg (501.51 KiB) Viewed 1434 times
Sezona tuvojas bet braukt man neļauj- tātad varbūt kādam ir idejas kāpēc manai jettai priekšējais motora spilvens meklē kontaktu ar eļļas filtru (itkā saprotu ka pavasaris un visiem gribās bet man to nevajag)?
Un vēlviena lieta- pateica lai izštukoju kūleram trubas bik savādāk izlaist, citādi pa tuvu aķītim.
Vajag ieteikumus un visa veida domu ligojumu no jūsu puses.
Un vēlviena lieta- pateica lai izštukoju kūleram trubas bik savādāk izlaist, citādi pa tuvu aķītim.
Vajag ieteikumus un visa veida domu ligojumu no jūsu puses.
par kulera trubām uzjautā ex mk2dizels tagad e30dizels.
viņam bija pietiekami labs risinājums un izpildījums.
Man ir vajadzīgi jūsu varianti- kas pie vainas ir ar bremzēm??? Mašīna darbojas nospiežot bremzes, pedālis lēnām grimst un bremze paliek vāja... Vai pie vainas ir 41mm aizmugures suporti(pa lielu) vai galvenajā bremžu cilindrītī? Gribu zināt ko darīt, jo tas ir vienīgais kas mani attur no braukšanas ar auto.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Atgaisot vispirms vajag. Klasisks simptoms, kad gaiss sistēmā. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."