Uzpīpēt var jau tagad, bet nu golfs pie kojām tiks piedzīts, kad būs svētais dokuments makā( jau gaidu rindu uz braukšanas eksāmenu )UldisV6K wrote:Vēl kāds kojinieks pievienojies forumam. Tad nu sveikts forumā un gaidu, kad pie kojām varēs uzpīpēt, paspārdīt riepas.
naurislv Golf MK2 '90
Re: naurislv Golf MK2 '90
Pašam jau ar liekas ka jāsēdina,pagaidām pēc džipa mazliet izskatās, vienīgi ne parāk traki,jo dzīvoju jau laukos:DRimis wrote:Briedis par sēdināšanu sameloja.
Pa brīvdienām tikts galā ar bremzēm aizmugurē:)
Kā arī aizvākts samarezs no bufera, un krāsu speks restē,kura tāpat tiks mainīta
Update:
Nokārtots pēdējas csdd eksāmens, un nu oficiāli esmu šoferis:D
Kā arī jauni bremžu diski priekšpusē
Bildes būs vēlāk
Gaidu stipendiju,lai var iziet tehnisko apskati:D
Nokārtots pēdējas csdd eksāmens, un nu oficiāli esmu šoferis:D
Kā arī jauni bremžu diski priekšpusē
Bildes būs vēlāk
Gaidu stipendiju,lai var iziet tehnisko apskati:D
Golfiņš smuks.
Tos baltos dzelziniekus uztaisīt kā stīlijus un mašīnu nosēdināt. Uzreiz cilvēki atskatīsies.
Sen nekas nav ierakstīts 
Pa šo laiku samainīts izpūteja gala bundulis,vecais sadilījās ņemot nost
Veiksmīgi šrotā atrastas hella dark lampas
Un pat paspēts iepozēt ar krustmātes mk7 gti
Pa šo laiku samainīts izpūteja gala bundulis,vecais sadilījās ņemot nost
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
Sveikts ar auto!
Priekšai arī prasās hrome line buferus, tā pat kā aizmugurē. Pēc tam var ar celtniecības fēnu samelnināt, un būs vēl labāk.
Kā karbiņš uzvedas? Pašam tāds kādu laiku bija, bet nebija labā stāvoklī, tāpēc nomainīju uz mehānisko karburātoru.
Priekšai arī prasās hrome line buferus, tā pat kā aizmugurē. Pēc tam var ar celtniecības fēnu samelnināt, un būs vēl labāk.
Kā karbiņš uzvedas? Pašam tāds kādu laiku bija, bet nebija labā stāvoklī, tāpēc nomainīju uz mehānisko karburātoru.
Karbiņš strādā diezgan labi, ja nu kas, ir vēl 2 tādi karbiņi rezervē no tēta drauga jettas.jj-ozzy wrote:Sveikts ar auto!![]()
Priekšai arī prasās hrome line buferus, tā pat kā aizmugurē. Pēc tam var ar celtniecības fēnu samelnināt, un būs vēl labāk.![]()
Vakar iegūta TA uz mēnesi.
Nepieciešams mainīt nummurzīmes, varbūt kāds ir gājis caur šo procesu, un varētu apskaidrot,kā tas notiek, un cik tas maksā?
Nepieciešams mainīt nummurzīmes, varbūt kāds ir gājis caur šo procesu, un varētu apskaidrot,kā tas notiek, un cik tas maksā?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 35 times
uz csdd saki ka gribi eropas nr un cena ja nemaldos bija kur lidz 30 eu
man ari ielika 2 par nr
man ari ielika 2 par nr
audi c6 3.0 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
audi c6 2.7 tdi quattro
-
- VW: e36, e70
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 12 times
Izklausās, ka esi gājis skati Aizkrauklē.
Tā arī kojās laikam nav sanācis uzpīpēt un cik nu pāris reizes nedēļā esmu Aizkrauklē nav arī manīts tāds golfiņš.
Esi tieši no Aizkraukles? Varētu kādu vakaru, kad uzsnigs drifts piekāpt ciemos, pakaitināt IGA centra apsargu un noraut standarta sodu par pagrieziena nerādīšanu, kamēr notiek ručņika dročīšana.
Tā arī kojās laikam nav sanācis uzpīpēt un cik nu pāris reizes nedēļā esmu Aizkrauklē nav arī manīts tāds golfiņš.
Esi tieši no Aizkraukles? Varētu kādu vakaru, kad uzsnigs drifts piekāpt ciemos, pakaitināt IGA centra apsargu un noraut standarta sodu par pagrieziena nerādīšanu, kamēr notiek ručņika dročīšana.
pirms nedēļas Aizkrauklē gāju tehnisko ar domu, ka onkulim tāpat nepatiks 
beigās izlaida ar visiem vecajiem numuriem un vēl dažiem sīkumiem, kuru dēļ parasti gaidīja mēneša laikā atpakaļ, kas nav atkal tikšanās vērti
beigās izlaida ar visiem vecajiem numuriem un vēl dažiem sīkumiem, kuru dēļ parasti gaidīja mēneša laikā atpakaļ, kas nav atkal tikšanās vērti
Jap skatē biju AizkrauklēUldisV6K wrote:Izklausās, ka esi gājis skati Aizkrauklē.
Nu esmu no Daudzeses, bet pie IGA's tika slīpets gan ar volvo,gan ar drauga bmw:D
Vislaik biju praksē,šonedēļ esmu kojās ar volvo,takā , pienāc 226
Manejiem nr vnk tas atstarojošais elements birst nostivars wrote:pirms nedēļas Aizkrauklē gāju tehnisko ar domu, ka onkulim tāpat nepatiks