Overload MK3 GTI 2.0l 16v BLACK BANDIT
-
- Been thanked: 1 time
Re: Overload MK3 GTI 2.0l 16v BLACK BANDIT
šito forumu drīz vajadzēs saukt "smuko" mk2 un mk3 golfiņu forums ar norādi---tikai cilvēkiem ar vienādu izpratni par skaistu automašīnu----šeit ir tā ,ja tu taisi ko atšķirīgu tu uzreiz neesi izdirsis bērna kaku, bet salikt visādus mēslus mašīnā un sametināt to kam tur nemaz nau jābūt uzreiz ir vou....es arī par to sapņoju.....šeit neiet runa par ķekavas brīnumiem(tas ir ārpus kritikas)...jūs dieva dēļ nebrauciet uz vāciju tur taču ir visādi sūdi ar norūsinātiem kapotiem un spārniem jums acis izdegs...
golfs smuks man patīk....
-
- VW: 4mo Passat, mk2 gti un Corrado
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 58 times
krisis79 wrote:šito forumu drīz vajadzēs saukt "smuko" mk2 un mk3 golfiņu forums ar norādi---tikai cilvēkiem ar vienādu izpratni par skaistu automašīnu----šeit ir tā ,ja tu taisi ko atšķirīgu tu uzreiz neesi izdirsis bērna kaku, bet salikt visādus mēslus mašīnā un sametināt to kam tur nemaz nau jābūt uzreiz ir vou....es arī par to sapņoju.....šeit neiet runa par ķekavas brīnumiem(tas ir ārpus kritikas)...jūs dieva dēļ nebrauciet uz vāciju tur taču ir visādi sūdi ar norūsinātiem kapotiem un spārniem jums acis izdegs...
-
- VW: Golf mk 2
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Es uzskatu ka ja tev dzineejs apmierina uun vadaamiiba uz cela ir okeey (seedinaats neseedinaats paarseedinaats uun veel nedodievs pacelts augstaak
:/) taad ir pilniigi vienalga ko vistas pluutii
patiik tas kapots ka taads interesants
nav vsmz pagaidaams taads 100 rizs 
O.Z wrote:nav kvēps nav balle
Paldies vīriem par atbalstu 
Vnk te ir kkādi stagnāti savākušies kam noteikti ir 35+ jau un kam kkas tāds liekas nepieņemams
Jāveido sadaļa: Golf īpašnieki līdz 30 un 30+
Vnk te ir kkādi stagnāti savākušies kam noteikti ir 35+ jau un kam kkas tāds liekas nepieņemams
Golf mk3 GTI 2.0L 16v ABF
Man ir 21, tūlīt 22 un man tas liekas nepieņemamioverload wrote:Paldies vīriem par atbalstu
Pieņemami ir visiem ar STOCK braukāt?frishh wrote:
Man ir 21, tūlīt 22 un man tas liekas nepieņemami
-
- VW: Variant
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 17 times
Pieņemami ir braukāt ar STOCK+, nevis ar ķekavuoverload wrote: Pieņemami ir visiem ar STOCK braukāt?
Bentlija manuālis / Jānis Jaunvīrs / Zatlers atlaiž saeimu
Te ir kkadi normativie akti?Toms_Lusis wrote: Pieņemami ir braukāt ar STOCK+, nevis ar ķekavu
Nokraso roza matus lutsuuu
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre
-
Ko tu vari čīkstēt? Ja jau taisi PRIEKSH SEWIS NEWIS CITIEM, tad vai tad nav poh, ko citi te raksta? Ja jau tev pašam patīk, nav vienalga, ka es saku, ka pēc sdūa izskatās?overload wrote:
Te ir kkadi normativie akti?Reglaments kas nosaka ka jabrauc ta vai shita?
Kas vel man sava dzive japamaina lai izdabatu citiem?
Kāpēc tev lukturi aizkrāsoti? Tumsā ceļu redz ar 
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Ko?
- Been thanked: 2 times
-
- VW: Passat B5+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 14 times
un tie teksti, galvenajs lai pasham patiiik, mashjiiin taisu priex sewis!
ja tu auto liec internataa, tad tu masinu taisi prieks citiem lai guti atzinibu! parejais viss ir bulshits!!
tie kas sezh savaad garazhaas untaisa full restore, parbuves, ar dzinejiem, un vel visadiem brinumiem, tad jaa tur cilvekam ta ir sirds lieta! seit tas viss ir lai gutu atzinibu un var mammai paradiit ka kaadam patiik manc golfix!
ja tu auto liec internataa, tad tu masinu taisi prieks citiem lai guti atzinibu! parejais viss ir bulshits!!
tie kas sezh savaad garazhaas untaisa full restore, parbuves, ar dzinejiem, un vel visadiem brinumiem, tad jaa tur cilvekam ta ir sirds lieta! seit tas viss ir lai gutu atzinibu un var mammai paradiit ka kaadam patiik manc golfix!
Man prieks ka Jūs visi nevarat naktī gulēt normāli jo kkur sētmalā stāv Golfs kas Jums nav pa prātam 
Klaunu kolonija novākusies
-
Neesi tu pasaules naba, par tavu golfu neviens nedomā, tpcc arī komenti tādi kādi ir..overload wrote:Man prieks ka Jūs visi nevarat naktī gulēt normāli jo kkur sētmalā stāv Golfs kas Jums nav pa prātam