Problēma ar lamda zondi
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: golf Mk3
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
Re: Problēma ar lamda zondi
man ari aam . ar 1 vadu zonde. Pasutiju zondi atnaaca ar 2 vadiem . Vienkarsi pieliku melno ( signals ) pie ta viena kas bija un otru uz masu(baltu) uzliku un viss bumbas
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
Bik atsvaidzināšu...
Motors 2,0 benzīns AQY 1999
Problēma sekojoša: Check engine gaisma panelī, kļūda pēc VAG-com
16524 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2: No Activity
P0140 - 35-10 - - - Intermittent
Nodzēšu kļūdu, kādu laiku nav. Kļūda parādās ja tukšgaitā stāvu kaut kur ar rūcošu. Uz vadiem zaļais nav. Degvielu neēd pastiprināti.
Taisnības labad jāsaka šo zondi mainījis neesmu, tātad 7 gadi un kas zina mož vācijā pat nav mainīta. Tātad zonde jāmaina, vai var būt arī kā man teica katalizators sabiris? Runa ir par otro zondi pēc katalizatora kurai ir 4 vadi.
Par ieteikumiem būtu pateicīgs.
Motors 2,0 benzīns AQY 1999
Problēma sekojoša: Check engine gaisma panelī, kļūda pēc VAG-com
16524 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2: No Activity
P0140 - 35-10 - - - Intermittent
Nodzēšu kļūdu, kādu laiku nav. Kļūda parādās ja tukšgaitā stāvu kaut kur ar rūcošu. Uz vadiem zaļais nav. Degvielu neēd pastiprināti.
Taisnības labad jāsaka šo zondi mainījis neesmu, tātad 7 gadi un kas zina mož vācijā pat nav mainīta. Tātad zonde jāmaina, vai var būt arī kā man teica katalizators sabiris? Runa ir par otro zondi pēc katalizatora kurai ir 4 vadi.
Par ieteikumiem būtu pateicīgs.
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
Jau jau reiz par zondēm, tad man ar jautājums pacēlies tieši šodien
Golf 2, 1.6 pn, 1991 gads, kā lai zondi pārbauda, zondei viens vads. Vai kk ar multimetru, vai uzreiz mainīt.?
Golf 2, 1.6 pn, 1991 gads, kā lai zondi pārbauda, zondei viens vads. Vai kk ar multimetru, vai uzreiz mainīt.?
Some say, Golf 2 keeps secrets of human dna
davismk2 wrote:Jau jau reiz par zondēm, tad man ar jautājums pacēlies tieši šodien![]()
skrūvē ārā un ar gāzes degli sildi pamazām kamēr multimetrs ir piejūgts zondei klāt. strāva [pamazām] uzkāps aprox līdz 1v. ja viņa vispār neko nedara tad maini nost.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Redzu ka vecs, bet nevaru noturēties nepapildinājis. Mērīšana ar testeri, vienalga, izpūtējā vai degļa liesmā esošai lambdai ir tikai izlāpīšanās lai redzētu vai tā lambda vēl dveš elpu. Vienīgais veids kā pārbaudīt vai lambda ir spējīga pilnvērtīgi darboties ir ar oscilogrāfu - nu vai arī ar tik ļoti krutu testeri, ka tam iekšā ir oscilogrāfa funkcija, karoč tas pats
Kāpēc? Lūk, šādi darbojas LABA lambda - viģikā esošā atrodas audī 2.3 motorā, kam pārbaudes nolūkos atvienots vadības spiediena regulators, nodrošinot lieso strauji atraujot droseli un trekno strauji aiztaisot
http://www.youtube.com/watch?v=ywHg5yGaIO0
Lambdas reakcija ir zibenīga, kuru digitālais testeris tiešām izmērīt nespēs, analogais varbūt labāk, bet tāpat diez kas nebūs. Kāpēc tas ir svarīgi? Neesmu nofilmējis, bet lambda var būt arī sūdīga, vēl darbojas, bet reakcijas laiks ir mērams sekundēs - vienreiz bija saskare ar tādu, arī 2.3 motorā, kurai vajadzēja vismaz 5 sekundes lai spriegums aizietu no viena gala līdz otram - motora vadība taisīja pekstiņus un noregulēt arī nevarēja.
http://www.youtube.com/watch?v=ywHg5yGaIO0
Lambdas reakcija ir zibenīga, kuru digitālais testeris tiešām izmērīt nespēs, analogais varbūt labāk, bet tāpat diez kas nebūs. Kāpēc tas ir svarīgi? Neesmu nofilmējis, bet lambda var būt arī sūdīga, vēl darbojas, bet reakcijas laiks ir mērams sekundēs - vienreiz bija saskare ar tādu, arī 2.3 motorā, kurai vajadzēja vismaz 5 sekundes lai spriegums aizietu no viena gala līdz otram - motora vadība taisīja pekstiņus un noregulēt arī nevarēja.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...