Golf 2 slieksni

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Lakkijs
VW: BOLF
Been thanked: 4 times

Post by Lakkijs » 08.08.2007, 18:13

rukis wrote:orginalie GTI slieksni vacu razojuma vw centra maksa apmeram 35ls,tikai nedelu jagaida.es nesen pasutiju.nedomaju,ka tas ir dargi par pilnigi jaunam orginaldetalam,bet kas nu kuram miljons...R.

paga paga, tu gribi teikt ka 35ls maksaa tipa taas plastmasas uzlikas uz sliekshnja, jeb bleka sliekshnji jo pagaidaam gti vai nee no bleka neredzu shkirbu...???
Image

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja

https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk

PM me :thumbs:

VW BOLF by Lakkijs

rukis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by rukis » 08.08.2007, 21:20

nu cik es sapratu,tad sakuma runa gaja par plastmasas uzlikam.sodien paskatijos,kur razots un pareizi vien biju rakstijis.plastmasa iekausets vw un vest germany.nu leti jau tas nav,slieksnu plastmasas uzlikas apm.35 aizmugurejas arku uzlikas apm50 un prieksejas arku uzlikas ari apm.35ls gabala,bet vai dargi nezinu.tas atkarigs no ta cik katrs mil savu auto 8) ...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c
Image

Marchs
VW: Golf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 09.08.2007, 08:13

No metāla oriģinālie sliekšņi netiek ražoti.
Mk2

Lakkijs

Post by Lakkijs » 09.08.2007, 10:59

nu labi uzlikas... a nafig tik daargi, kas vinjas no zelta vai? pasaki kuraa vw centraa tu vinjas pirki un vai domkrata vietaam ir liidzi vaacinji?
Image

VW BOLF by Lakkijs

rukis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by rukis » 09.08.2007, 22:06

tik dargi tapec,ka orginalas no vw rupnicas.tapec jau pasutiju,ka manam visi vacini aplauzti un arkas aplauzitas un lipinatas.var jau but,ka jums kadam paveicas atrast lietotas un veselas.es atradu un nonemu no vienas jettas,notiriju ar skaidekli unizradijas,ka lauztas un limatas.skade jau nav liela,krasosanai deres un 3ls gab.vel variet maginat dabut folksauto pie lietotajam detalam,bet GTI ar sauro moldingu tur nebija.beztam tas merglis atstiepa salauztiem stiprinajumiem un gribeja 10ls,vel apvainojas kad paprasiju vai tadu pasu veselu nevar dabut.tad es sapratu,ka pasutisu istas pa dargo :motz: ...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c
Image

Lakkijs

Post by Lakkijs » 10.08.2007, 10:40

Nu par tp shauro moldingu uz saaniem pilniigi piekriitu, man bija liela p... kameer atradu shauro uz durviim. :|
Image

VW BOLF by Lakkijs

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”